Welcome to Ukiah Japanese Smokehouse, where Japanese Soul Food meets American BBQ by James Beard Nominated Chef Michael Lewis. “Japanese Smokehouse” is defined as merging Japanese ingredients and flavors with American BBQ techniques, and everything in between.Menu highlights include light and refreshing dishes such as Wagyu Tataki with house kimchee, yuzu kosho and savory soy or Tuna Takaki with fire roasted peppers + ponzu, to bolder flavors such as Smoked Pastrami Short Rib with toasted rye, fire roasted kimchi + yuzu pickles. We are currently open 5 days a week for Dinner as we navigate after Hurricane Helene.Please note, our dining room consists of booths, regular tables and high-tops. We will try our best to accommodate you at your prefer location, but sometimes it is not possible due to party size. Our outdoor tables can be requested but not guaranteed when booking on open table.
Le Blackbird est un restaurant élégant et décontracté. Il sert dîner, souper et le brunch du dimanche. Sa cuisine moderne du Sud, tout en faisant un «clin d'œil» à la tradition, est amusante, dynamique et est faite de produits locaux. Le menu de la ferme à l'assiette, avec ses nombreux plats du jour, évolue selon la saison. Venez vivre l'expérience du Blackbird, situé sur l'avenue Biltmore au rez-de-chaussée du Aloft Hotel (il y a un stationnement public couvert). Ce restaurant familial est une entreprise locale indépendante.
Au coin du Fine Arts Theatre dans le centre-ville d'Asheville, le Limones offre un mélange inspiré de cuisine mexicaine et californienne avec une innovante sélection de boissons servis par un personnel chaleureux et professionnel. Bien avant de travailler et d'être entrainé par certains des plus talentueux chefs de San Francisco, Hugo Ramirez a grandi avec les saveurs intenses et variées de sa ville natale, Mexico. En fait, il appelle encore sa mère pour les secrets des plats mexicains traditionnels, dans lesquels il met sa touche novatrice et surprenante. Au Limones, l'amour de Hugo pour la cuisine mexicaine est combiné avec sa formation en cuisine californienne d'influence française.
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Asheville
Réservé 20 fois aujourd'hui
We are in OpenTable's Top 100 Places to Brunch in America!At Tupelo Honey, we create breakfasts, brunches, lunches and suppers that invite you to put on your Sunday’s best and gather around the table for gracious and delicious Southern food. This original, flagship location boasts over 20 years of delighting diners and providing a high energy environment that is synonymous the Asheville community. Reservations highly recommended.
Située à Biltmore Estate, cette taverne à l'ambiance chaleureuse et détendue donne sur le parc d'Antler Hill Village. *Veuillez noter que vous devrez être détenteur d'un billet d'entrée payant au domaine, séjourner à l'Inn on Biltmore Estate ou bénéficier d'une carte d'abonnement annuelle du Biltmore pour prendre vos repas au restaurant.* En raison du nombre de places limitées, les réservations pour la terrasse ne sont pas acceptées. Toutes les places de la terrasse sont attribuées sur la base du premier arrivé, premier servi. Le décor, l'ambiance et le menu rendent hommage aux pubs de quartier de la Grande-Bretagne et d'Irlande. Vous pourrez déguster des plats de pub, ainsi qu'une cuisine américaine et mondiale au goût prononcé de l'élégance de Biltmore. Le restaurant propose ses bières à la pression comme la blonde légère et l'ambrée de Cedric's, en plus des vins médaillés de Biltmore et d'un bar complet. Vous pourrez manger à l'extérieur en saison.
Step into the vibrant world of an modern Indian cuisine restaurant, where the aromas of spices and sizzling delicacies instantly transport you to India. The ambiance is lively and colorful, reflecting the spirit of modern Indian culture. The menu showcases an array of mouthwatering dishes, from tandoori kebabs to rich curries to buttery naan and aromatic biryanis. Each dish is meticulously prepared, blending a symphony of spices that leave your taste buds tingling with delight. The warmth and hospitality of the staff make you feel at home. Whether you're a fan of fiery flavors or milder options, Laila is an unforgettable gastronomic journey through the flavors of India.
Le restaurant offre un service de voiturier gratuit. Le Red Stag Grill offre aux habitants de la ville le meilleur restaurant de Asheville et utilise ce qui existe de mieux parmi les ingrédients locaux qui sont choisis personnellement dans les fermes voisines par le chef de l'établissement. Avec sa cuisine contemporaine, européenne et réconfortante, le Red Stag Grill est superbe. L'endroit est un mélange entre un pavillon de chasse rustique et une décoration moderne et chic. Après le souper, sirotez un martini de signature ou un cocktail dans le lounge du Red Stag Grill et profiter d'un moment de divertissement grâce aux musiciens locaux toujours présents sur place.
Nestled in the heart of downtown Asheville, decorated with carvings, and statues imported from India. Mëhfil brings you authentic Indian food in a beautifully relaxed atmosphere.Come enjoy a casual meal with friends or a celebration with your loved ones. Either way, you'll be taken care of by our knowledgeable and friendly team. We take pride in what we serve and how we serve it - Good Food and Great Service. We also offer takeout, delivery, catering and in Jul 2023 we have added Mow, Mehfil on Wheels, a food truck serving Mehfil food. Mow is a regular at the local breweries and can even come in to your neighborhood. Our signature dishes include the lamb chops, goat curry, deluxe mixed grill-an assortment of lamb and chicken seekh kebab, tandoori shrimp and lamb chops. No one does the tandoor as good us and our awards are testimony to that. *FOR PARTIES OF 9 OR MORE, PLEASE CONTACT THE RESTAURANT DIRECTLY, HAVE A CREDIT CARD READY WHEN CALLING TO SET THE DEPOSIT*
Explore what Bold Rock has to offer at our Downtown Asheville taproom. Join us for world-class cider, cocktails, beer, and a from-scratch food menu perfect for lunch, dinner, or happy hour! Plus, we offer a southern-style brunch every Saturday and Sunday.
Reservations are for available for dinner. Lunch buffet is available 7 days a week on a walk in basis (no reservations needed for Lunch). Andaaz is a fine dining restaurant with a variety of vegetarian, non-vegetarian signature dishes and fresh breads. The ambience showcases glimpses of Indian culture. Located in Biltmore Village right across the entrance to the Historic Biltmore Estate.