The Cottage expanded to its second location on Greenwich Avenue in the heart of Greenwich, Connecticut in 2022, featuring Lewis’ award-winning dishes that are hand crafted with exceptional ingredients procured from local purveyors and farmers responsible for growing, raising, harvesting and producing within the region.
Oko's sister restaurant in Rye, New York. A Japanese- inspired restaurant by Chef Brian Lewis, celebrating techniques and traditions with Chef Lewis' signature culinary style. Using fresh ingredients from local farms and waters in CT, throughout the US and the Toyosu market in Japan.
Tredici NORTH est un nouveau restaurant italien situé dans le comté de Westchester et qui est composé de l’équipe originale de tre dici Manhattan. . Le chef exécutif Giuseppe Fanelli prépare soigneusement des plats italiens authentiques en y apportant une touche créative, créant ainsi de nouvelles saveurs, vous pourrez déguster les pâtes faites à la main, les fruits de mer frais et les steaks. Le menu du bar propose une large sélection de bières, de cocktails spéciaux et une liste de vins internationaux.
Avec trois environnements distincts, l’établissement se compose d'une première salle à manger à l’étage accompagné d’un bar magnifique et au deuxième étage se situe une salle à manger plus intime. Comme la cuisine, le design est un examen réfléchi dans le jeu des éléments et des références essentielles sur les sens. Le restaurant est ouvert tous les jours et tout le personnel se réjouit à l’idée de vous accueillir !
Harvest Wine Bar is the fourth restaurant endeavor for siblings Kleber, Nube, and Vicente Siguenza. Over the past ten years, their passion for food and wine combined with an abiding dedication for excellent customer service has become their recipe for success.Harvest offers modern American custom cuisine with Asian, Latin, and Mediterranean influence as well as an extensive wine list from the United States and around the world. By supporting local and organic farms, Harvest makes it a top priority to serve the freshest and highest quality ingredients. Come in and try it for yourself and enjoy custom cuisine from farm to fork. Please visit our sister restaurants 55 Wine Bar and Restaurant in Fairfield, Cava Wine Bar and Restaurant in New Canaan, and Scena Wine Bar and Restaurant in Darien.
Depuis que Rafael Palomino-Sonora, le Chef exécutif et propriétaire du Sonora. a ouvert les portes de son restaurant latino-fusion, il a reçu de nombreux éloges provenant des clients, y compris un "Excellent" du New York Times. Ce chef créatif d'origine colombienne et auteur de cinq livres de cuisine, a depuis ouvert 8 autres restaurants qui couvrent trois États : New York, Connecticut et Pennsylvanie. Sonora, comme d'autres restaurants de Palomino, vous propose un excellent service et des plats appétissants qui sont jumelés avec une liste exhaustive de vins et de cocktails. Outre un service impeccable et un menu délicieux, la maison de deux étages de Sonora offre à ses clients la possibilité d'organiser un événement privé et de bénéficier d'un service de traiteur sur place et conçu sur mesure. L'endroit peut accueillir de 12 à 110 personnes.
Canoe, (New) American restaurant that combines multiple different cultures, focus on ultra fresh seafood, fresh organic salads and quality meats. When you first visit Canoe in Greenwich, you are greeted by the site of a stunning interior. copper ceiling, exquisite art work. unique and stunning copper mash dividers and curtains. As if the décor isn't enough, Canoe offers an incredible array of fresh, delicious foods. Start with oysters the half shell, Salmon summer roll, Pecking duck tacos along with our hand-craft cocktails. Enjoy your dinner with Chilean Sea bass, Organic Scottish Salmon, or Superior Angus Steak. No matter what dish you choose, you are sure yo leave satisfied when you visit Canoe.
At Tsuki Sushi, we put a lot of work into getting the freshest products and turning them into inspiring flavors. Join us to discover a Omakase experience that you can write home about. We serve a three course lunch/dinner that includes three appetizers, eleven pieces of Nigiri and a Japanese cheesecake for dessert. Our fish is flown straight from Japan strictly for your pallets pleasure. Paired with our beautiful cocktails and ambiance we hope you will find yourself transported. We look forward to have you over.
Le menu typiquement américain du restaurant J House intègre les nombreuses influences du chef. Il utilise des ingrédients locaux autant que possible et adopte des pratiques durables. Les plats s'imprègnent de la merveilleuse odeur de feu de bois émanant de l'âtre, qu'il s'agisse de pains plats de saison, de légumes grillés, de poisson frais du marché, de poulets élevés en liberté ou de boeuf biologique. Tout est préparé dans la cuisine à aire ouverte. Des salades colorées, de réconfortants plats de pâtes et des produits artisanaux comme une sélection changeante de fromages complètent le menu. Nos plats vedettes incluent le carpaccio de fruits de mer, le tartare de boeuf épicé, les betteraves, artichauts et champignons sauvages grillés, la burrata artisanale, le saumon rouge grillé, la pizza à la saucisse de canard maison, les nouilles plates, le homard du Maine, le poulet biologique rôti et le steak de thon cuit saignant.
George offers exceptional American Cuisine with an Italian flair – served in a warm atmosphere where the emphasis is on comfort, taste and above all, relaxation and enjoyment!
Cozy and eclectic Mediterranean restaurant with outdoor seating during summer. Our menu revolves around great French, Italian and Spanish food with some vegetarian options and plenty of seafood. Every dish is a signature dish, prepared with fine ingredients. As well as our great handcrafted cocktails and affordable wine list. Nestled along the banks of the Byram river, we welcome all for an enjoyable and memorable dining experience.