An intimate space featuring a contemporary Japanese menu highlighting fresh sushi, saké, craft cocktails, and occidental spirits.Marriott Bonvoy Members can earn points when staying with us. Please enroll here: https://www.joinmarriottbonvoy.com/uscanqr/s/EN/ch/sbarzFor parties with 8 guests or more a 26% service charge fee will be added to your final bill. For all guests there will be an 8.75% California State tax added to the final bill.
Inspired by the fresh coastal flavors of Santa Barbara, CAYA restaurant invites everyone to “Come As You Are” for a modern culinary adventure paired with a mood as relaxed and inviting as a California sunset.Embark on a delectable journey through the West Coast with our seasonal menus influenced by sustainably sourced local ingredients and global cuisine inspirations. From social gatherings to intimate dinners, indulge in the relaxed and inviting indoor and outdoor atmosphere while your tastebuds savor the culinary traditions of the west through nostalgic homemade dishes and signature craft cocktails.
We at masala spice signify the true traditions and culinary treasures of our homeland ,presented to you in our restaurant , where we welcome you to come and try our delicacies , handcrafted by our chef to take you on a soulful journey through our spice mountains and curry streams to the land of incredible flavor and true satisfaction.
Modern Asian American Restaurant from Chefs Peter Lee & Felicia Medina. "Consider the bao. Chinese in origin, it’s most easily described as a steamed bun filled with something savory. Yet, like the American concept of a sandwich, the bao exploded into a flexible format of untold bounds — served at any meal, filled with you-name-it, completely closed or wide open, with endless regional variants from across Asia and far beyond." - Matt Kettmann (SB Independent)1 Block From State Street, Easy Parking, Public Lot Nearby, Free 75 Minute Parking, Walking Distance, El Pueblo Viejo Landmark District, Superior Court, Spanish Colonial Revival Courthouse, Santa Barbara Museum Of Art, Courthouse Gardens, Bell Tower, Bao, Food, Restaurant, Asian, American, New, Modern, Fried, Chicken, Octopus, Vegan, Vegetarian, Paelo, Friendly, Dog Friendly, Outdoor Patio, Heaters, Warm, Inviting, Hospitable, Modern Design
Modern Indian food featuring local produce and seafood paired with a robust low-intervention wine program curated by Alejandro Medina and James Beard Award winner Rajat Parr. Located directly across the street from the historic Granada Theatre in the heart of Santa Barbara's ARTS District. Join us in our lively, signature pastel pink dining room. Michelin Guide Central Coast Selection 2021, 2022 and 2023
Finch & Fork est un Bar et Grill américain moderne situé à l'angle des rues Carrillo et Chapala, au cœur du centre-ville animé de Santa Barbara. Le chef James Siao puise son inspiration dans les ingrédients locaux provenant des agriculteurs et éleveurs de la région pour élaborer un menu de délicieux plats à partager et de plats plus copieux très satisfaisants. Sa cuisine est destinée à être servie avec des vins bio, des cocktails artisanaux, et d'excellentes bières dans l'atmosphère détendue de notre bar, salon lounge ou salle à manger.
Corazon Comedor emerged from the longing of nostalgic food from the streets, markets, and homes of Mexico. We look forward to bringing this experience in each dish.
Situé dans le quartier historique des arts, dans le centre-ville de Santa Barbara, l'Olio e Limone Ristorante sert une cuisine italienne artisanale reconnue par Zagat. Signifiant « huile et citron » en italien, le nom du restaurant reflète la philosophie de l'équipe que forment Alberto et Elaine Morello, également mari et femme : s'appuyer sur l'intégrité des ingrédients et la qualité de la préparation pour servir aux convives de Santa Barbara une cuisine italienne « simplement sophistiquée », dans une atmosphère accueillante teintée d'hospitalité européenne. Vous commencerez par une salade à la burrata ou des anchois méditerranéens blancs, puis passerez à une assiette de raviolis faits maison farcis aux aubergines grillées et au fromage de chèvre, avant de terminer par une tomate fraîche avec une sauce au basilic et de la ricotta salata rapée. Vous vous assurerez de rapporter chez vous une bouteille de la propre « olio » du restaurant, une huile d'olive extra-vierge bio produite à partir de variétés d'olives siciliennes. Vous apprécierez un repas privé dans la salle à manger Cucina, qui peut accueillir jusqu'à 40 personnes. Le restaurant comporte aussi de véritables bonus : le bar à pizzas, le bar à charcuteries (salumi), le bar à vins et le bar à service complet installé juste à côté, à l'Olio Pizzeria, avec sa salle à manger privée pouvant accueillir jusqu'à 32 personnes.
We at masala spice signify the true traditions and culinary treasures of our homeland ,presented to you in our restaurant , where we welcome you to come and try our delicacies , handcrafted by our chef to take you on a soulful journey through our spice mountains and curry streams to the land of incredible flavor and true satisfaction.