Niché dans le Penrod’s Beach Club Complex, Nikki Beach Restaurant and Beach Club vous propose une expérience culinaire unique. Le menu, le décor et l'ambiance innovants et internationaux éveilleront tous vos sens pour vous faire vivre une journée que vous ne serez pas prêt d'oublier. Rendez-vous au Nikki Beach Restaurant and Beach Club pour prendre part à l'unique expérience culinaire au bord de la mer de Miami Beach.
Chef Director Björn Weissgerber serves a diverse menu inspired by the Oceans of Asia, with a particular focus on Japan – sushi, sashimi, tiradito, tempura and robata. Sexy Fish has dishes to please all palates, from traditional tastes to plant-based plates. Among the signature dishes, you’ll be able to dive into are the Bloody Mary Ceviche; our Yellow Tartare, Smoked Tofu and Caviar; plus, the wonderful Enrygii Mushroom Tempura, with Summer Truffle and Aka Miso, as well as its King Crab and Bone Marrow counterpart. Sexy Fish’s interior is designed by the award-winning Martin Brudnizki Studio and includes a show-stopping fish tank. The luxurious dining room also houses amazing original artworks by legendary British artist Damien Hirst, as well as an installation from celebrated architect and designer Frank Gehry, whose 26 beautiful fish lamps play – and sway – beautifully to theme.
BÂOLI Miami is a multi-faceted venue that seamlessly merges the best aspects of dining, beverage, and entertainment into a singular venue: A fusion-focused culinary journey of Asian influences, techniques, and exotic flavors.A mixology bar serving artisanal cocktails in an escapist tropical setting.A vibrant nightlife scene renowned as a pioneer in entertainment, music, and programming.Dress Code: Ladies, we do not accept overly revealing clothing, beach attire, or fitness attire.Gentlemen, we do not accept sportwear, sneakers, tank tops, flipflops, hats, or shorts.
Intimate dining experience that showcases classic elegance in Miami Beach's trendy South of Fifth neighborhood. The menu fuses modern creativity with an elevated spin on classic dishes, including prime meats seared to order at 1,000 degrees, specialty cocktails & 150+ wines. This new concept serves as the perfect dining destination for any occasion, from a romantic date night to boys night out on the town, Papi Steak is the place to be.
Sur Key Biscayne, les convives se ruent au Rusty Pelican nouvellement transformé. À la fois restaurant de bord de mer, lounge et salle pour événements spéciaux, ce lieu est reconnu depuis longtemps pour offrir les plus incroyables perspectives sur la ville de Miami. Redéfinissant la notion de repas moderne, amusant et confortable, ce restaurant emblématique dispose d'une vue légendaire et d'une grande cuisine préparée par le chef exécutif Jim Pastor, dans une atmosphère de haute énergie qui bourdonne littéralement d'enthousiasme. Vous pourrez profiter d'un menu qui présente le meilleur de la cuisine américaine moderne, avec de petites assiettes délicieusement composées parfaites pour le partage, une carte des vins remplie de cépages uniques et des mélanges de spécialité. Dans le lounge et sur le patio extérieur balayé d'étoiles à la nuit tombée, la culture cocktail est en plein essor avec une sélection spectaculaire de libations de spécialité, de bière de microbrasseries et de vin au verre.Le Rusty Pelican est l'endroit idéal pour manger et se divertir, que ce soit lors d'une soirée décontractée avec les amis et la famille ou lors d'un événement très spécial qui fera des souvenirs pour la vie.
Détendez-vous dans un steakhouse avec vue.
Les gratte-ciel de Miami et les eaux cristallines du canal Government Cut forment une toile de fond pour un déjeuner ou un dîner avec un glamour intemporel. Notre emplacement à couper le souffle comprend un café en bord de mer, une terrasse extérieure, deux étages de restaurant et des salles à manger privée avec vue sur la mer pour les groupes de 20 à 450. Démarrer ou terminer votre soirée au bar de Deco tendance.
Forte dei Marmi freshly procures and skillfully prepares the highest quality local organic produce, farm-raised prime meats, and wild-caught seafood and fish. With his worldwide experience, Andrea Reitano and his Chef Fabrizio Piga, brings together the sophisticated simplicity of Italian fine dining with slow food culture. To that end, the wine and cocktail program will focus on organic and biodynamic offerings.
Prime 112 offers traditional steakhouse fare modernized to create a contemporary menu tailored to the way people dine today. Prime 112 has a sleek design, modern menu, superb service and romantic background music to create an dining atmosphere that is comfortable and highly sensual.
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.