More flavor for less Welcome to SpicyBurro Taqueria Bar! When the going gets tough, the tough get grilling. Bringing heat to your meat. No one can compete with our meat ...
A Garlic Lovers ParadiseEstablished In 1996A unique casual bistro featuring an eclectic menu that is complimented by the wonderful herb - GARLIC. From the moment your seated you'll enjoy fresh rustic italian bread, served with our garlic rose dip and fresh warm garlic bulbs.A relaxed casual atmosphere, paired with delicious food made from the finest, freshest, quality ingredients and attentive service makes for a great dining experience.A full bar is available featuring the best sangria and martinis.Garlic Rose is available for lunch, dinner, catering & private parties.We are even VAMPIRE FRIENDLY for non garlic lovers. Items can be prepared with no garlic.Come visit the Garlic Rose and enjoy yourself.“Follow your nose to the Garlic Rose.”
Dans le Midwest, le terme «supper club» représente un endroit où il est possible de souper, tout en profitant de l"ambiance boîte de nuit après le repas. Le 100 Steps Supper Club + Raw Bar est l'endroit idéal pour profiter d'une nourriture remarquable en bonne compagnie. C'est une sorte de club social où les gens se rencontrent entre voisins, entres amis ou même en famille. L'interaction est au coeur de se grand rassemblement qu'offre l'établissement. C'est bien plus qu'un simple restaurant, d'où le nom 100 Steps Supper Club.
En dehors du divertissement, le «supper club» dispose d'un traditionnel bar à huîtres et propose plusieurs produits de la mer frais.
Quand deux grands esprits se rencontrent, ça créé le 100 Steps Supper Club + Raw Bar. Bienvenue!
Le 100 Steps est la soeur du restaurant A Toute Heure. Les deux sont des AVV (amenez votre vin).
Spice Bazaar- Modern Indian Dining is pushing the culinary envelope to a more modern interpretation of Indian Cuisine. Join us in this dining experience where one has the comfort of dining with our signature dishes along with new explorations in Modern Indian Dining.Spice Bazaar is BYO and offers a variety of vegetarian, vegan and gluten free options. Our outdoor area is weather permitting and walk in only.
Grâce à une combinaison unique d'atmosphère raffinée, d'une carte des vins élaborée et d'une cuisine contemporaine qui met l'accent sur les fruits de mer, La Griglia propose un avant-goût de l'Italie loin de l'ordinaire.
Situé dans la jolie ville de Westfield, dans le New Jersey, le Limani Seafood Grill propose des plats de fruits de mer frais, des steaks, des carrés d'agneau, des homards qui vivent dans l'aquarium présent sur place, des poissons entiers et un bar à aliments crus. Outre la cuisine, vous apprécierez la décoration soignée, dans des tons doux. Profitez d'un dîner romantique, d'un repas d'affaires ou d'un bon dîner en famille ou entre amis. La présentation des assiettes, la fraîcheur des ingrédients et le service professionnel vous séduiront à chaque visite. Apportez votre vin préféré et dégustez les meilleurs fruits de mer des environs. Si vous prévoyez une fête ou un événement spécial, n'hésitez pas à appeler le Limani Seafood Grill pour un menu personnalisé et le restaurant vous aidera à préparer votre événement sur place ou hors site.
Le Limani est ouvert 6 jours pour le dîner, le souper, les soirées privées et les repas à emporter.
Il vous est fortement recommandé d'effectuer une réservation. Au plaisir de vous recevoir bientôt !
Basilico Restaurant, located in Millburn, New Jersey was established by owner Mario De Marco , formerly of Sergio's, also in Millburn. Graduate of the Hotel Management School in Alassio, Italy. From Italy, he brought his original and authentic Italian cuisine to Millburn.Basilico has a definite New York look and feel, which reflects in our food items. We use the best of ingredients. "Casual and chic" is how we have been described by reviewers. The atmosphere is warm, comfortable and energetic. Our goal is to maintain the highest level of hospitality, remembering that you are the guest, and it is our ultimate goal for you to leave thoroughly satisfied. Special requests can be accommodated.
Boulevard Five72 is a New American Restaurant and Banquet Facility conveniently located in the center of Kenilworth. We are proud to announce that since our opening at the end of August 2008 , Boulevard Five72 has gained a reputation as one of the finest restaurants and caterers in our area. The Star Ledger named us runner up for the "Best New Restaurant in New Jersey for 2008" and the New Jersey Monthly just listed us as one of the top 22 Restaurants that you must try! Lastly, we received a review of 3 and 1/2 stars from the Star Ledger in October of 2008.Boulevard Five72 offers a Contemporary American Menu with Global influences under the direction of Executive Chef and owner Scott Snyder. We have a beautiful lounge, offering a full Bar as well as an extensive Wine List. Our Main Dining Room seats up to 60 guests, our Private Wine Room seats up to 25 guests and our Banquet Room can accommodate up to 150 guests.
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Roselle Park
Réservé 29 fois aujourd'hui
A HOME for everyone
From the first step into House 157 the feeling of peace and home penetrate the senses. The modern sleek decor is the perfect backdrop for the finely curated menu spanning a variety of cultures. That highlights the diversity and unique colors and flavors from cuisines across the globe
La chaîne de restaurant Paragon Restaurant Group LLC apporte son expérience unique de pub gastronomique américain à Union County avec l'ouverture du Paragon Tap & Table à Clark, New Jersey. Dirigé par l'équipe talentueuse du Morris Tap & Grill Restaurant (MTG, Randolph, New Jersey) qui a apporté au comté de Morris un endroit idéal pour se rencontrer autour d'une bière artisanale et d'une nourriture de grande qualité depuis l'ouverture en 2011. Récipiendaire du « OpenTable Diners' Choice Award » en 2014, MTG est devenu la destination pour les Happy Hours,les repas en famille et les sorties romantiques. Dirigé par le chef Eric LeVine ( « Champion de la coupe d'aliments », « Chef de l'année » - Restaurant Guild International), le Paragon apporte une entente harmonieuse entre de la nourriture haut de gamme, des bières et des spiritueux de fabrication artisanale et un environnement confortable et raffiné.