Food with an altitude. Nestled in the heart of Beaver Creek Village, Alpine + Antlers is an inviting gathering place known for its modernized American classics and creative libations.
Quietly sophisticated with a generous nod to tradition - the Ritz Carlton Bachelor Gulch's newest food and beverage outlet is Japanese dining in its purest form. Sakaba serves only the highest quality, and freshest fish and ingredients paired with the Vail Valleys finest Sake list, Japanese beer and spirits, while maintaining the craft cocktail tradition of its former namesake.
VIN48 offers an ever-changing rustic American menu to satisfy discriminating palates with small and large plates featuring local organic ingredients. Chef McCaw's food is complemented by our eclectic, carefully chosen wine list. An Enomatic preservation system allows us to present over 40 wines by the glass and half glass. We also serve hand-crafted cocktails and beer from our full bar.
Le Ristorante Ti Amo a ouvert ses portes en 1995 sur Eagle-Vail, à mi-chemin entre les rues Vail et Beaver. Il met en vedette une cuisine italienne authentique du Nord, servie dans une ambiance qui évoque l'Italie. Le code vestimentaire est décontracté et les prix sont justes. Le Ti Amo présente des plats tels que la Pasta Fritta, l'Insalata Griglia, le Petti di Pollo alle Fragole et le risotto Pescatore. Il est reconnu, tant par les gens de la région que par les touristes, comme l'un des meilleurs restaurants de la vallée. C'est littéralement un incontournable.
Located in the heart of the old railroad and mining town of Minturn, the Saloon’s building dates back to 1901. During the last one hundred years it has been, at one time or another, home to various taverns, restaurants and even back room gambling for railroaders. While the last five decades have seen the development of Vail and Beaver Creek resorts just seven miles on either side of Minturn, the town’s appearance and feel retains its historic Colorado roots. Recently under new ownership, The Saloon has undergone a complete renovation and reopened in November of '23 with a fresh new menu and updated space. Chef Anthony Mazza's menu features slow-cooked short rib and pork cheek and Colorado River Ranch wagyu steak. The nostalgia and historical memorabilia and photos remain. The space still feels like The Saloon, but carried into the present day. Enjoy a resurrected Colorado Saloon and feel the history all around you.
Agave crafts Mexican food for all tastes--- from your simple tacos & enchiladas-- to ceviche & cheese dip----Fajitas & Moles--to chiile crusted fish & Tenderloin we have kids menus-- gluten free items -- and vegetarian and vegan selections
The Garden has existed in some form since 1988, making us the oldest restaurant in Avon. In its current form, The Garden is back under family ownership and operation, harking back to simpler and friendly times when an evening was spent making new friends and debating over which mountain to ski the next day. We know the valley is considered a "vacation home" for many, but we like to place the emphasis on home; come join our family, break bread, and make some new memories. Item 8 of 10
Le chef reconnu Nobu Matsuhisa, en collaboration avec Nobuko Kang, a créé cet établissement exquis où le sushi est une forme d'art et les clients sont traités aux petits soins, comme s'ils étaient des stars. Situé dans le bâtiment Solaris au cœur du Vail Village, ce restaurant au design moderne est cool et urbain jusqu'au énième degré. Les gens débarquent des pistes pour se détendre et prendre un repas proposant une délicieuse cuisine créative. Essayez leur omakase - le choix du chef au menu du jour pour goûter ce qu'il y a de plus frais et intéressant. Les autres favoris du menu régulier sont le loup de mer chilien, les truffes noires fraîches ou la morue noire marinée au miso sucré.
Ouvert depuis décembre 2012, le Mountain Standard est un restaurant innovant géré par les créateurs du Sweet Basil, à Vail, dans le Colorado. Également située dans la vallée de Vail, cette taverne accueillante de style rustique propose une cuisine préparée avec des méthodes ancestrales.
La plupart des plats composant le menu du Mountain Standard sont préparés au feu de bois avec les meilleurs ingrédients provenant des Rocheuses et des régions voisines. Il s'agit du seul restaurant de la vallée à utiliser cette technique de cuisson très ancienne permettant d'obtenir des saveurs uniques et authentiques.
Le service, tout comme la cuisine, est à la fois convivial et de grande qualité, sans aucune prétention. Ce restaurant animé bénéficie par ailleurs d'un magnifique emplacement au bord d'un ruisseau.