Located in Arlington, VA. YUME Sushi features a non traditional style Omakase, or in English, “I shall leave it up to you”. A common Japanese practice in restaurants, where diners allow their chefs to exert complete creative freedom in curating their meals.
Nul besoin d'être un fervent yogi pour prendre un repas au True Food Kitchen. Il vous suffira de souhaiter donner à votre corps des nutriments et à votre palais des saveurs inoubliables. S'inspirant des principes du régime anti-inflammatoire du Dr Andrew Weil, le True Food Kitchen propose un grand choix de plats végétaliens, végétariens, naturellement bio et sans gluten, ainsi que des menus adaptés aux régimes paléo ou méditerranéen. Le True Food Kitchen sert une nourriture absolument délicieuse, dans le souci de préserver votre bien-être. L'objectif est de concilier plaisir et santé afin que vous viviez mieux, plus longtemps, tout en régalant vos papilles.
Ethiopian owner Meaza Zemedu, whose Meaza Restaurant, Cafe and Gourmet Grocery Store have been featured in such press outlets as the Washingtonian and the Washington Post, was born of humble roots. Meaza Zemedu started her business by supplying local Ethiopian stores with her home-baked injera bread, a crepelike staple of Ethiopian cuisine.Demand for the tangy bread grew, allowing her to open her majestic restaurant, which welcomes guests to dine on traditional Ethiopian fare. Northern Virginia Magazine heaped praise upon the menu, including the doro wat stew—the national dish of Ethiopia—which includes chicken, red pepper, garlic, and hard-boiled eggs. Many of Meaza’s dishes are flavored with purified, spiced Ethiopian butter, from the ye beg kikil—lamb stew in spicy sauce—to the kifto—ground beef traditionally served raw or rare and mixed with cardamom and a mitmita spice blend.
Veuillez contacter le restaurant pour toute réservation de plus de 4 personnes. Situé dans le quartier de West End à Alexandria, le Clyde's at Mark Center vous accueille pour le dîner et le souper, 7j/7, ainsi que pour le brunch du dimanche. Passez près du bassin de carpes koi à l'entrée et choisissez parmi les confortables salles du restaurant. La salle Adirondack possède sa propre cheminée, des lampes brindilles et des cabines confortables. La décoration de la salle Chesapeake rappelle celle d'un pavillon de chasse de l'Eastern Shore de Virginie. La salle Newport fait référence au monde de la voile. Le Crew Bar est un bar à huîtres. Le Straight Wharf Bar dispose, quant à lui, d'une terrasse fermée et d'une décoration fantaisiste dans le style de Nantucket. Commandez un cheeseburger au bacon, du homard du Maine en saison ou bien du saumon sauvage d'Alaska en été. Venez pendant le happy hour pour y déguster les spécialités du Clyde's à tarifs réduits comme la sauce au crabe et le pâté de crabe. Le restaurant propose un menu en deuxième partie de soirée 7j/7. Vous pourrez commander des huîtres durant le happy hour du lundi au vendredi de 16h00 à 19h00 et de 22h00 à minuit (tous les plats du bar à huîtres sont proposés à moitié prix).
Executive Chef Carmine Marzano is adding a fresh twist on classic Italian dishes, and creating local and seasonal fare made with top-quality ingredients. A sophisticated venue for lunch, drinks, or dinner, our restaurant and bar serve up classic brick oven pizzas, a variety of small “Assaggini” Italian tapas-style sharing plates uniquely available at the bar, delicious handmade pastas, hearty main courses and a well-curated wine, beer and cocktail selection.
The B Side, our neighborhood joint situated next door to Red Apron at Mosaic, is an amalgamation of all the things we love the most: crazy good food prepared simply; way too many wines; stiff drinks made by pros who know how to make them; a mind-boggling beer list; killer tunes on the turntable and a scene that has no patience for pretense. This is B Side.
Contemporary Mexican Fare in the heart of the innovative & urban Mosaic District in Fairfax, VA. Brought to you by Common Plate Hospitality.* Please note that outdoor tables are NOT available for reservations, we will be happy to accommodate you outside on a first come, first serve basis.
Nue is a place of peaceful elegance, where food is deeply contemplated and the unique flavors of Vietnam are celebrated. In addition to offering a wide variety of traditional dishes, Nue will also feature art and cultural events that aim to educate and engage customers in the vibrant history and diversity of Vietnam.
Open Road is inspired by American culture — our passion for music, our love of the outdoors, and the spirit of the open road. Come as you are — suit or shorts, loafers or flip flops. Our kitchen team sources the freshest ingredients to create quality seasonal food. Our beer list celebrates local craft breweries. We have an extensive whiskey and bourbon collection, and we feature handcrafted cocktails that change with the seasons.At Open Road, we honor the tradition of a cold beer, live music, and fresh food with friends and family every day. Stop by and make yourself at home!
Le Maggiano se spécialise dans une cuisine italo-américaine servie dans une ambiance chaleureuse et conviviale. Il est ouvert tous les jours pour le dîner et le souper et vous offre un service de livraison ou des options pour emporter. Le menu du Maggiano's est composé des recettes italo-américaines classiques et contemporaines, y compris des pâtes faites maison, des salades de signature, des steaks haut de gamme, des poissons frais, des spécialités du chef ainsi que des desserts uniques, accompagnés d'un grand choix de vins et de boissons. La nourriture est préparée de A à Z tous les jours et servie dans un environnement accueillant. Le service est adapté aux familles ou aux personnes seules.