**If you prefer to have steamed crabs please specify desired size and quantity when making your reservation so we can do our best to accommodate. Requests are not guaranteed. Please call the day of to confirm your request.**Voted Baltimore's Best crabs 10 years in a row! Available year around! Conrad's prides itself in the use of local seafood, meats, and produce as well as being True Blue certified! We're more than just a crab house, our seasonal menu prepared by Chef Lancelotta offers the ultimate Maryland seafood experience. From fresh fish, seasonal raw oysters on the half shell, fresh local soft shell crabs, or everyone's favorite Conrad's crab fries, there truly is something on the menu for everyone! Featuring our unique boat bar and awesome outdoor bar/patio!
Le Maryland est célèbre pour ses gâteaux de crabe, le restaurant By The Docks est réputé pour ses grosses parts de gâteau de crabe de 230 grammes. Il propose des ingrédients frais, des fruits de mer exceptionnels, des steaks et des pâtes préparés par ses chefs. Le menu comprend notamment des côtes-levées de dos de porcelet, des côtes de bœuf rôties lentement, des steaks coupés à la main et des spécialités poêlées. Toutes les sauces, soupes et vinaigrettes sont élaborées de A à Z. Le restaurant By The Docks accueille les familles et les grands groupes. Vous pouvez effectuer votre réservation sur ce site ou appeler avant votre arrivée pour une réservation express.
À White Marsh, à seulement deux kilomètres et demi de l'Avenue, vous trouverez le Liberatore's du Perry Hall et votre hôte, Cosimo Savino. Ce restaurant, membre d'une famille de restaurants gastronomiques créée en 2006, est tout près et vaut le détour. Des couleurs vives, une cuisine ouverte, et de délicieuses arômes d'une cuisine de style maison vous feront dire immédiatement que vous êtes au bon endroit. Dans ce décor dynamique et accueillant, un style vestimentaire semi-décontracté est le plus souvent la norme, ce qui n'empêhce pas l'établissement d'être le lieu idéal célébrer une occasion spéciale. Pour ce faire, le Perry Hall met à votre disposition une spacieuse salle de réception privée qui peut accueillir 80 convives, et qui peut être facilement divisée en deux salles intimes de 30 convives chacune. Il est également possible, ce qui est chose courante, de réserver la totalité du restaurant et ainsi accueillir plus de 200 personnes. Le bar du Perry Hall dispose de 6 grands écrans au plasma et d'une scène branchée, c'est l'endroit idéal pour un Cosmopolitan. Le bar est totalement séparé de la salle à manger, offrant un excellent début de soirée ou un lieu de détente pour la terminer.
We are committed to serving an authentic Japanese experience to each and every one of our guests. From the atmosphere of our dining room to the dishes we make, we have constructed a Japanese-inspired restaurant people want to visit.Whether you prefer the excitement of our chefs cooking in front of you on our hibachi grill or the bursts of tangy flavor from our sushi rolls, you’ll have a dine-in experience that is unlike any other.
Tagliata, an Italian chophouse, boasts an impressive menu featuring hand cut steaks, fresh rolled pastas, house made charcuterie & bounty of fresh seafood. Tagliata offers the largest wine list in Baltimore with bottles from around the world & a focus on Italian wines. We host live music in the piano lounge. Open windows overlook our majestic courtyard, which is illuminated with strung lights & features an seasonal outdoor bar.The suggested dress is business casual. We kindly ask our guests to abide by these suggestions to create an enjoyable environment for all guests.The following items are prohibited however:• Gentlemen’s tank tops or sleeveless shirts• Hats are not permitted indoors for gentlemen• No exposed undergarments• Clothing with language or graphics that are vulgar or sexually explicit• Footwear is required, however there is no restriction on the style*Children accompanied by an adult are not subject to the Dress Policy*
Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.
A fusion of the old, the new and the best of Baltimore. We’re an American gastro bistro that represents historic, vibrant, authentic Baltimore. We blend modern energy with a classic feel, celebrating luxury, excitement & an elevated dining experience. Plus, we’ve got some unbeatable views of our beautiful city!Bygone’s warm & welcoming atmosphere is reminiscent of an old-school social club, while our open rotisserie grill, whiskey bar & craft cocktails add a flair that is contemporary.Please note: No shows and cancellations made within less than 24 hours will be subject to a $75/per person fee.
Dégustez les fruits de mer les plus frais à Baltimore en contemplant la meilleure vue de Inner Harbor. The Rusty Scupper propose des choix alléchants de spécialités de fruits de mer locaux tels que les Maryland Jumbo Lump Crab Cakes et le filet de rascasse poêlé avec homard. Vous pouvez également vous régaler avec des plats classiques comme le filet de bœuf et le saumon de l'atlantique grillé, le tout servi dans un décor spectaculaire au bord de l'eau.
Unparalleled quality, exceptional service and innovative cuisine come together in a warm, inviting and comfortable setting in the heart of Towson, Maryland.In harmony with the seasons, our culinary team imagines and creates dishes steeped in American tradition with a focus on our Mid-Atlantic enclave. Sourcing local ingredients strengthens Perennial’s ties with its community and lays the foundation for an extraordinary dining experience. A robust cocktail program features a lineup of classic spirits highlighted by hometown and neighboring new age favorites. Wines from around the world ensure a perfect pairing for every meal.
Ouvert en 2014 et détenteur de 4,5 étoiles au Baltimore Sun, l'Azumi Restaurant vous accueille devant le port Inner Harbor de Baltimore, au sein de l'élégant Four Seasons Hotel. Offrant de pittoresques vues panoramiques sur le front de mer, il vous propose une authentique cuisine japonaise avec une attention particulière portées aux sushis. Sa sélection de sakés et de whiskeys japonais est l'une des plus fournies dans la région. L'Azumi est également l'un des incontournables de la vie nocturne avec ses 4 concerts de DJ par semaine. Il a été récemment nommé meilleur restaurant japonais de la ville par le Baltimore Magazine et l'un des 8 meilleurs restaurants à Baltimore par le guide Zagat. Vous pourrez déguster votre repas sur la terrasse qui peut accueillir facilement 70 personnes et qui offre une vue sur l'Inner Harbor. Le restaurant Azumi est maintenant ouvert pour le dîner du lundi au samedi de 11h00 à 14h00.
Veuillez contacter le restaurant pour toute réservation d'au moins 9 personnes ou pour tous renseignements complémentaires.