At North, we set the standard for crave-worthy by serving delicious handmade food daily. Our chefs use only the freshest ingredients to create Italian dishes that consistently satisfy. Enjoy pastas made from scratch daily. Favorites like Bolognese and Chicken Parm. And unexpected bites that go above beyond, like savory Zucca Chips and White Truffle Garlic Bread. Plus an assortment of house-made cocktails, expertly curated wine, and local craft beers that will beckon you to relax, sip and savor every moment you are here.
Located at McEwen Northside, Perry’s is serving its first greater Nashville-area location in Franklin, Tennessee. Perry’s Cool Springs is bringing our award-winning menu, impeccable ambiance, unique signatures, tableside presentations and exceptional service for DINE-IN or TO-GO. Our 11,000-square-foot space can host up to 350 guests, inviting all to soak up and savor the Perry’s experience. Perry’s Cool Springs boasts a vibrant color palette with details of glass, lighting and a breadth of textures to create an air of modern elegance and comfort that is sure to welcome the greater Nashville community. The expansive main dining room allows guests to soak in the Perry’s experience, where glimpses of our open kitchen can be caught, along with our spectacular wine wall that peers into lively island Bar 79®.
Connors Steak & Seafood se spécialise dans les fruits de mer frais et les biftecks maturés de première qualité, ainsi que dans les salades gourmets, les pâtes et plus encore! Savourez une soirée mémorable entre amis ou en famille dans les salles à manger bien aménagées, ou faites-vous le plaisir d'un dîner bien mérité entre collègues. Vous serez séduit par le service convivial et la cuisine savoureuse.
Downtown Franklin's best fine dining restaurant! Hickory grilled steaks, seasonal entrees, and craft cocktails make Cork & Cow a unique destination just minutes south of Nashville.
L'Amerigo est un restaurant parmi les favoris à Nashville depuis près de deux décennies. Le dîner et le souper sont servis tous les jours, avec un brunch le samedi et le dimanche. De plus, le chef Steven Robilio propose un menu de saison en utilisant des ingrédients locaux frais, ainsi qu'un menu sans gluten de plus de 15 plats.
Des pâtes italiennes authentiques, des pizzas faites à la main, des fruits de mer frais et des steaks au feu de bois... il y en a pour tous les goûts à l'Amerigo. Et si vous avez un penchant pour le bon vin, vous y trouverez votre compte : de vins de table abordables à des cépages uniques de vignobles du Piémont à la Sicile.
L'Amerigo offre aussi des réservations de groupe, un service de traiteur et des salles à manger privées. Que ce soit pour un tête-à-tête romantique ou une réunion d'affaires pour 40 personnes, ce restaurant saura combler vos besoins pour une expérience culinaire agréable.
Restaurant sur deux étages offrant une fine cuisine décontractée (ainsi qu'une terrasse extérieure), le Red Pony est clairement devenue la destination favorite pour une expérience gastronomique sur l'historique Main Street à Franklin. Les chefs Jason McConnell et Carl Schultheis se sont associés pour créer un menu convivial et varié utilisant uniquement les produits les plus frais cultivés localement, les viandes et les fruits de mer. Les deux chefs qui ont travaillé ensemble pendant six ans allient leurs styles et techniques culinaires pour créer de nouveaux produits à tous les jours. Élu "Meilleur nouveau restaurant en 2006" par le magazine Southern Exposure, le menu du Red Pony est sacré comme «habile dans sa simplicité et intriguant dans sa mondanité».
Ce restaurant est fier de vous convier à une expérience locale et culturelle en vous proposant des nouvelles créations du sud, des steaks vieillis à sec, des huîtres fraîches, des cocktails personnalisés, des whiskys et bien plus.
With its warm, inviting, and modern design, Granite City's expansive interior features a spacious and comfortable dining room, four-sided modern, full-service bar, as well as an outdoor patio. The restaurant also showcases an open kitchen featuring chef developed, handcrafted made-from-scratch cuisine, including innovative signature entrees, flatbreads and more.
A little history…
Have you ever walked into a place, and you instantly feel at home? Well, Puckett's Grocery and Restaurant is that sort of place. Founded in the 1950s, Puckett's served as a country store to several communities in Williamson County. It has always been the place to buy some food, grab a good homemade sandwich and catch up on the day's events in the world and at home.
In 2004, Puckett's opened in Historic Downtown Franklin, and now in 2010, Downtown Nashville as well.
Southern breakfasts with local, organic eggs, award winning burgers, plate lunches,fresh salads, cherry wood smoked BBQ pulled pork and ribs, and homemade desserts, make every meal memorable.
Add live entertainment from some of Nashville's greatest artists and songwriters and you have the complete Puckett's experience!
Open at 7am every day, Puckett's invites you to come on down and see us!
Real Food, Real People, Real Fun!
Celebrating bold flavors through locally and regionally-influenced American cuisine, 1799 Kitchen & Cocktails showcases a menu with a contemporary take on everyone’s tried and trusted favorites.