On the corner of Pearl and 5th Street you'll find the newest addition to the Eugene restaurant landscape, Kennedy's Steakhouse. Kennedy's strives to bring guests an elevated, yet personable dining experience.The space has been transformed into a captivating blend of vintage allure and contemporary design. Step inside to discover a welcoming dining area adorned with plush booths and elegant tables, a well-crafted, beautifully appointed bar, and an exclusive private dining space.At Kennedy's, the menu shines with 28-day wet-aged steaks expertly seasoned, an abundant variety of succulent seafood options, classic steakhouse sides, and fresh salads. Indulge in the experience of our martini cart, serving your favorite martini tableside. To ensure the perfect pairing, Kennedy's also offers an extensive wine menu selection both by the glass and bottle.
Situé à Eugene, en Orégon, le Marche a ouvert en 1998. Pouvant accueillir 80 personnes, le restaurant possède une cuisine ouverte agrémentée d'un magnifique four au feu de bois. Il dispose également d'un bar élégant ainsi que d'un grand coin repas extérieur, recouvert d'auvents et de parasols, et entouré d'un jardin d'herbes et de fleurs comestibles. Le Marche tire son nom du mot français "marché", ce qui décrit parfaitement l'emplacement de l'établissement dans la rue animée 5th street Market, et plus important, sa philosophie culinaire. Le menu du Marche se compose uniquement d'ingrédients que n'importe qui peut trouver sur un marché : des produits frais, régionaux et saisonniers. Ainsi, la carte évolue au fil des saisons. En outre, il ne vous proposera que des aliments sains de haute qualité, comme des produits biologiques, élevés en plein air et sans produits chimiques. La technique culinaire est d'inspiration française : dégustez des mets à la saveur intense, à la présentation simple mais très belle.