The Bistro Mediterranean and Tapas Bar of East Haven, CT has a simple philosophy to provide an exceptional meal with superior service.
We hope that every guest at the Bistro Mediterranean and Tapas Bar will enjoy the warm and relaxed Mediterranean-style atmosphere. As in the Spanish and Mediterranean countryside, we provide you a fine dining experience and attentive, leisurely service so you may take the time to enjoy your meal in pleasant surroundings. By using Spanish and Mediterranean influences, we delight in creating innovative dishes, using only the freshest ingredients in the Mediterranean style. Our dishes are not only a treat for your palette but also considered one of the best diets for your health.
We are a New York steakhouse with a twist. Our Executive Chef is the only one in Southern Connecticut to use the old world technique of skillet cooking; producing the most perfectly cooked steak. Besides our steak entrees, we also offer the freshest seafood, lamb and duck entrees, as well as daily specials prepared to perfection by our master chefs. All of our beef is perfectly aged and hand cut on the premises. We use only the finest ingredients, the freshest seafood and Prime Angus beef; each presented with simple elegance. Enjoy our homemade specialty breads and desserts.
Il Gabbiano is an Italian Steakhouse brought to the historical waterfront district and neighborhood of the city of New Haven, Connecticut by Chef Valentino Stakaj owner of the city's iconic Adriana's on Grand Avenue and La Lupa in North Haven, Valentino has rebuilt the famous restaurant location at 501 Long Wharf Drive which overlooks the Long Island Sound. Monday to Sunday happy hour from 2-6pm drink and appetizer specials every day.
Consiglio's Restaurant: A True Taste of Italy in the Heart of New Haven's Little Italy District Consiglio's Restaurant has been a staple of the Little Italy district in New Haven for over 80 years. Founded in 1938, this third-generation, family-owned establishment offers a romantic and comfortable atmosphere and uses old-world, family-inspired recipes to create delicious dishes.Consiglio's menu is focused on delivering affordable, delectable food for guests to enjoy any day of the week. Start your meal with an appetizer like the cauliflower with truffle oil, eggplant rollatini, or the fried calamari. For the main course, indulge in popular dishes like the Lobster Ravioli, Homemade Cavatelli and Braciole, or their award-winning Lasagna, which recently took home the title of "Best Pasta in the State."
L'Orcio est un établissement haut de gamme servant une cuisine italienne contemporaine. Les spécialités de pâtes faites maison, comme les gnocchi à la ricotta, les pappardelle et les ravioli ne sont que quelques éléments de l'expérience qui vous attend à L'Orcio. Le chef d'Amuri, un natif d'Italie, fait aussi des merveilles culinaires avec des poissons entiers et des steaks juteux, et cuisine une variété de plats de viande et de poisson tous les jours. Des desserts comme le Tiramisu, la charlotte à l'amaretto et la tarte au citron sont également faits maison. Avec son ambiance détendue et élégante, assortie d'une touche européenne, c'est le cadre idéal pour dîner, souper ou savourer des spiritueux. Situé dans une maison historique rénovée, le restaurant propose trois espaces uniques pour les clients. Que ce soit pour savourer un cocktail au magnifique bar, un souper intime dans l'élégante salle à manger ou partager des entrées entre amis sous la pergola recouverte de glycines dans la cour intérieure, tous vos sens seront exaltés. L'Orcio est une entreprise familiale pourvue d'un sens inné du détail, et qui a beaucoup à offrir. Venez-y pour partager un repas, une boisson ou simplement pour dire « Ciao ».
Au coeur du centre-ville de New Haven (Connecticut), Olea propose une interprétation novatrice de la cuisine espagnole et méditerranéenne. Le chef Manuel Romero et son équipe vous font explorer de nouvelles saveurs grâce à leurs plats, leurs vins et leurs cocktails, en utilisant des produits locaux et d'autres importés de la Méditerranée.
Goodfellas Restaurant is proud to present our newest venture, ENCORE by GOODFELLAS! New Haven’s most anticipated, fine dining establishment. With a combined 50 years in the restaurant industry, we bring a modern interpretation of an era when dining and entertainment went hand and hand; a space where eating and drinking and performances come alive in a luxury setting with exceptional service. Our newly renovated space boasts upper and lower level dining, a modern 40 seat bar and live entertainment every night. As always, our main commitment is on our award winning, well-rounded cuisine coupled with outstanding service. Our mission is to give our guests the ultimate night out with the highest quality food, wine, drink, service and entertainment.
Situé en face de l'historique New Haven Green, ZINC propose un menu novateur où les aliments viennent directement de la terre des communautés avoisinantes. Depuis son ouverture en 1999, la durabilité alimentaire est le focus chez ZINC et leur a permis de se faire une place comme incontournable sur la scène gastronomique du centre-ville. Leur interprétation moderne de la cuisine américaine, inspirée du marché locale et infusée d'influences internationales, met en valeur la durabilité des systèmes alimentaires et saura enchanté le plus exigeant des gourmets.
Les co-propriétaires Donna Curran et la chef Denise Appel combinent plus de 20 ans d'expérience pour offrir un restaurant qui reflète leur passion pour l'excellent service et le meilleur des aliments locaux. ZINC s'est forgé une place parmi les lieux de rencontre les plus populaires en ville, autant pour les gourmets locaux que pour les visiteurs.
• Française / Américaine contemporaine • New Haven
Réservé 10 fois aujourd'hui
Chef Vincent is excited to bring a dynamic contemporary brasserie experience to New Haven.Chef Vincent has worked with such culinary giants as: Charlie Trotter, Daniel Boloud, Jean-Georges Vongerichten, Marcus Samuellson, Rocco Dispirito, Georges Blanc, Paul Bocuse, Michel Geurard, and Stephen Starr.
Delight in the taste of customary American cuisine with a twist at Harvest Wine Bar. Harvest's menu features dishes, such as grilled calamari and lobster macaroni and cheese. Some of its main entrées range between seared sea scallops, as well as filet mignon with truffle mashed potatoes and roasted brussels sprouts with red wine demi-glace. At Harvest, guests can also enjoy different drinks for every course of the meal. It is also a great place for date night.$25 lunch 2 course pre fixe Live Jazz every Thursday 7-9PMWeekend Brunch Sat & Sun 11:30-3PMWine Specials Sunday & Wednesday