Le Brando's vous invite à profiter de plats délicieux préparés avec des ingrédients de qualité, d'un excellent service et d'une ambiance chaleureuse, les trois composants d'une bonne expérience culinaire.
Ayant grandi à Brooklyn, le chef/propriétaire, Steven Botta, a appris un grand nombre de recettes utilisées au Brando's de sa mère. Élevé dans une tradition d'accueil, il veut que lorsque vous venez au Brando's, qui ce soit pour la première ou la centième fois, vous vous sentiez comme si vous dégustiez un repas en famille.
Le menu propose une cuisine italienne chaleureuse. L'équipe culinaire a été formée dans les meilleures écoles de cuisine et compte plus de 50 ans d'expérience combinée. Des pâtes fraîches au poisson pêché à la ligne en passant par les steaks séchés pendant 35 jours, vous goûterez la différence.
La Dolce Vita est une entreprise familiale tenue par deux générations. Le « zio » (oncle) Giuseppe Salpietro et son « Nipote » (neveu) Nicola Fuccilli vous invitent à découvrir leur passion pour la cuisine et la culture italienne. L'histoire de La Dolce Vita a débuté il y a cinq décennies dans une petite ville nichée dans les collines de la Sicile. C'est de là-bas que proviennent la cuisine, les traditions et les coutumes authentiques de Giuseppe Salpietro, qui elles sont le fruit de siècles de bonne chère. La Dolce Vita croit que cette passion est la définition même de la douceur de vivre, et tente de l'insuffler dans chaque plat qui sort de leur cuisine. Leur objectif est de faire en sorte que tous les clients se sentent comme s'ils faisaient partie de la famille. Ainsi, toute l'équipe vous invite à venir au restaurant avec vos proches pour découvrir une variété de fabuleuses saveurs qui sauront ravir tous les palais.
Inspired by our favorite neighborhood Nonna, Flavia's Cucina Romana offers an authentic escape into traditional Roman cuisine. Unlike American-Italian interpretations, our chefs are dedicated to crafting dishes using a harmonious mix of local ingredients and authentic Italian imports, preserving the original integrity of each recipe. Experience the true essence of Roman cooking with every dish.
Intimate dining experience that showcases Asbury Parks trendy neighborhood. Located on the boardwalk, we showcase those stunning oceanfront views in every area of our restaurant. We feature fresh seafood, fish, and a raw bar serving the highest quality ingredients, along with our specialty craft cocktails and our assorted wine list. This concept serves as the perfect dining destination for any occasion day or night. Iron Whale is open 7 days a week.
Nestled in the downtown area of Asbury Park, Barrio Costero invites you to immerse yourself in a culinary journey that blends the rich traditions of Mexican cuisine with the fresh, vibrant flavors of the coast. Under the guidance of our celebrated Chef Anthony Bustamante and the innovative Sous Chef Isyufran Reyes, Barrio Costero offers a dynamic, seasonally rotating menu that highlights the best market-driven ingredients. Our chefs' passion for quality and simplicity shines through in every dish, from our signature tacos and colorful shared plates to the artisanal cocktails and an exquisite selection of the finest agave spirits.
We are a shared plate concept, dishes come to your table planned by our culinary team, designed for everyone to enjoy together. REYLA marries our most memorable experiences dining in the Middle East and beyond. We encourage you to dine with friends and family here; every dish is meant to be shared. Pop in for an electrifying, laid back experience.
Welcome to RBar - Asbury Park, Be Nice or Leave. Reservations for First Floor Dining Room and Bar Only. Call for parties of 5 or more. Upstairs Greenhouse & Balcony: Full Bar & Food Service When Open……First Come, First Served.R Yard: Full Service When Open…..First Come, First Served.