The best seasonal ingredients refined in the kitchen by 2 Michelin star Chef Ebbe and his team. Drawing inspiration from the captivating ambiance of Scandinavia, we have meticulously crafted an intimate restaurant nestled in the heart of Tampa, Florida.Under the skilled guidance of Chef Ebbe and his talented team, our kitchen becomes a haven where we artfully refine the most exquisite seasonal ingredients. With each dish crafted, we guarantee a culinary experience that transcends boundaries, tantalizing taste buds and transporting diners on a journey of flavors.
The Pearl is a well-polished culinary jewel that showcases made-from-scratch food, classically inspired cocktails and an exclusive selection of Ales, Lagers & Stouts. All within one cozy tavern.
Meat Market is a modern American Steak House with a glamorous, upbeat vibe—and truly unique in Florida. Meat Market features the posh Crudo Bar—an outdoor lounge featuring an eclectic, sumptuous raw bar with staples such as: fresh oysters and indigenous seafood—offering our diners a raw bar experience unlike anything in town. World renowned Executive Chef Sean Brasel has created a menu that embraces the staples of a classic steakhouse – a variety of prime cuts, amazing sides and appetizers, top notch wine list – by infusing it all with an artful, contemporary spin.
Lilac is a modern Mediterranean restaurant helmed by Michelin-starred chef and California native, John Fraser. Lilac exclusively offers a 4-course prix fixe menu featuring signature elements of Chef Fraser's mastery of Mediterranean cuisine explored through the lens of Floridian coastal produce. Open for dinner Tuesday through Saturday, the dining room’s walnut flooring and the warm glow from the pendant globes create an elevated, convivial space focused around an eight-seat Christian Liaigre chef’s counter in sandblasted walnut and a lively open kitchen. Taking its cues from Fraser’s Greek heritage and his admiration of Turkish cuisine, Lilac’s balanced menu is a celebration of the chef’s vegetable-forward philosophy using fresh, seasonal, and locally sourced ingredients.
Inspired by the lighted bridges of Tampa, the restaurant offers a bold backdrop for long conversations and luxuriant dinners, connecting visitors to the region and to each other. The menu features chef-selected land and sea dishes driven by regional ingredients, paired with a collection of wines and champagnes from around the world. Other handcrafted drinks offer new interpretations of classic cocktails, setting the scene for a fresh yet familiar destination.
WINNER 2024 Best New Restaurant & Best Chinese Restaurant by Tampa Magazine. Best New Restaurant by Bon Appetit Magazine. New ChineseCHEF HALES INNOVATIVE, INSPIRED & SEASONAL CHINESE RESTAURANTOur owner, Chef Richard Hales a four generation Tampa family since 1954, is back in his hometown of Tampa after 25 years away mastering Asian cuisine, opening award winning restaurants and appearing on the Food Network; beloved by the likes of Guy Fieri. Our seasonal menu features Asian techniques using the fi nest ingredients and availability of locally sourced produces. Chef Hales’ invites you to experience eclectic ambiance, elevated service and his version of Chinese cuisine. We are Grateful, Chef Richard Hales & Jenny Hales 不是那么中国
L'On Swann, c'est une cuisine ouverte et un bar qui vous inciteront à explorer la nourriture et les boissons.
Un groupe local d'amis, Chris Arreola, Trudy Cooper, John Cooper, Michelle Ponte et le chef Chris Ponte ont créé cette cuisine et ce bar dans le quartier historique d'Hyde Park Village. L'On Swann est un bistro américain contemporain proposant un menu de saison à base de produits soigneusement choisis et de caractère local.
Le comptoir en zinc vous encouragera à la curiosité et à la découverte, avec ses spiritueux, ses cocktails, ses bières artisanales et sa carte des vins pour tous les goûts.
La cuisine ouverte de l'On Swann prépare un menu élaboré pour partager des plats ou déguster son propre repas.
Si vous recherchez une expérience culinaire raffinée, animée et contemporaine, le Fleming's Steakhouse - Tampa est la destination ultime. Réputé à l'échelle nationale pour son bœuf de qualité USDA et ses plats typiques de steakhouse, le Fleming's est également reconnu pour sa carte des vins « Fleming 100 », qui propose 100 vins au verre, dont un grand nombre à moins de 10 USD. Même si le bœuf de choix est la grande spécialité, d'autres plats savoureux vous attendent, notamment des côtelettes, du poisson et de la volaille tout juste grillés, des salades généreuses ainsi que des plats d'accompagnement. Que vous veniez pour manger un morceau en toute décontraction, prendre un verre de vin au bar ou passer une bonne soirée autour d'un repas, l'objectif du Fleming's est de constamment faire honneur à la nourriture et au vin d'exception, à partager en famille ou entre amis. Le Fleming's Steakhouse vous attend avec impatience.
Choose the 10 or 5 course Chef's Tasting Menu, and discover a modern approach to the Japanese culinary art, Kaiseki. Our Tasting Menus highlight seasonal ingredients at their peak, delights from the land and the sea! Enjoy the view of our open kitchen from one of our intimate private booths!
Rendez-vous au restaurant Eddie V. de la ville de Tampa et laissez vous portez par l'environnement confortablement sophistiqué, l'ambiance pétillante et le son du jazz qui rempli l'air pour une expérience culinaire exceptionnelle.
Choisissez parmi une sélection variée des meilleurs fruits de mer disponibles ou savourez le célèbre steak de première qualité, vieilli 28 jours et grillé à la perfection. Accompagnez votre repas avec une des sélection de la carte des vins. La liste renommée offre plus de 200 vins sélectionnés par leur maître sommelier.
Si vous souhaitez une expérience plus détendue, visitez le V Lounge du restaurant où vous pourrez siroter des cocktails classiques et créatifs et profiter des apéritifs de signature dans une atmosphère de jazz soul et un éclairage tamisé.
Quelle que soit l'occasion, d'une soirée tranquille en semaine à un événement spécial privé, leur équipe prendra soin de tous les détails. Ils feront tout le travail. Pendant ce temps, vous pourrez vous détendre dans le confort du restaurant.