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Meilleurs restaurants saisonniers à Trinity Groves

Prix
Type de cuisine (20 sur 42)

69 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Restaurant Beatrice
4.5
Génial(339)
Prix : cher
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Oak Cliff / Bishop Arts
Réservé 6 fois aujourd'hui
James Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
Photo du restaurant José
4.7
Exceptionnel(1289)
Prix : cher
• Mexicaine Contemporaine • Villes avec parcs
Réservé 24 fois aujourd'hui
José brings a fresh, modern take on regional Mexican cuisine to Dallas’ beloved Lovers/Inwood neighborhood. Inspired by the brilliant and fast-paced culinary scene in Jalisco, the restaurant captures the serendipitous connections created when culture, food, tequila and art merge into one experience. Jose’s vibrant story comes to life at every table through its chef-driven plates, craft cocktails, the ceramics crafted by its renowned namesake, José Noe Suro of Ceramica Suro and the hand-drawn mural adorning the walls with scenes of Guadalajara and Tequila, which was a collaboration between Suro and Dallas-based designer and artist Megan Reinhardt. More than a restaurant, José is a community with authentically innovative Mexican food at its heart. Helmed by award-winning Chef Anastacia Quiñones-Pittman, José’s culinary program is seasonal, inspired and ever evolving.
Photo du restaurant Nobu Dallas
4.8
Exceptionnel(2936)
Prix : cher
• Bar à cocktails • Uptown
Réservé 66 fois aujourd'hui
Juste à côté de la grande salle du Rosewood Crescent, vous trouverez le Nobu, restaurant japonais connu dans le monde entier pour avoir lancé un nouveau style de cuisine nippone. Attardez-vous dans le salon à cocktails pour regarder les chefs œuvrer avec brio au bar à sushis ou profitez de votre repas dans le salle à manger conçue par le Rockwell Group. La carte comporte des plats signature de Nobu Matsuhisa, comme la morue noire Miso et les crevettes Tempura, ainsi que des spécialités de Dallas comme les pétoncles à la sauce aux jalapeños et le biftek de faux-filet Ranchero. Les Omakase (menus dégustation) vous permettent de découvrir les nombreuses saveurs distinctives du restaurant pour un moment mémorable.
Photo du restaurant Al Biernat's - Oak Lawn
4.9
Exceptionnel(9944)
Prix : très cher
• Grillade • Turtle Creek / Oak Lawn
Réservé 115 fois aujourd'hui
Al Biernat est beaucoup plus qu'un grand steakhouse. Des fruits de mer incroyable comme les queues de homard d'eau froide australiennes et six types de poissons frais différents vous attendent tous les jours. Si vous êtes un amateur de vin, la liste primée offre plus de 650 sélections rares. Venez voir pourquoi Al Biernat est l'un des meilleurs restaurants du pays.
Photo du restaurant SER Steak+Spirits
4.8
Exceptionnel(2378)
Prix : très cher
• Steak • Design District
Réservé 12 fois aujourd'hui
Proposant des plats de viande grillée haut de gamme, le SĒR Steak+Spirits jouit d'une vue imprenable sur la ville de Dallas depuis le 27ème étage. L'agencement décloisonné et spacieux du restaurant lui confère à la fois une atmosphère décontractée et sophistiquée. Les chaleureux cuirs cognac et whisky, les murs et tables communes de bois de bout en mesquite d'origine locale, les somptueux sols en mesquite ainsi que les solides dessus de table en noyer créent une ambiance à la fois masculine, branchée et urbaine. La table du chef et le présentoir à vins constituent des lieux intimes près de la cuisine ouverte. Grâce à Anthony Van Camp comme chef exécutif, le SĒR Steak+Spirits propose des morceaux de choix de la meilleure viande de bœuf, les fruits de mer les plus frais ainsi que des hors-d'œuvre et des plats d'accompagnement uniques. L'établissement s'est également vu décerné le prix Best of Award of Excellence pour sa carte des vins, se distinguant clairement comme un restaurant à viande de Dallas d'un genre nouveau. Installé au pittoresque 27ème étage de l'hôtel Hilton Anatole, le SĒR Steak+Spirits est devenu la destination de choix pour organiser des fêtes spéciales, des réceptions et des dîners d'affaires... sans oublier le lieu favori des habitants des environs.
Photo du restaurant Margaret’s
4.7
Exceptionnel(111)
Prix : cher
• De la ferme à la table • Centre-ville
Réservé 1 fois aujourd'hui
Inspired by the principles of mindfulness, our dining options offer food to feel revitalized. Our culinary team has crafted a ranch-to-table menu that reflects the best of Texas with locally sourced ingredients. Located on the 11th floor of the JW Marriott Dallas Arts District Hotel, our restaurant offers stunning city and an ideal location to celebrate the special moments in life.
Photo du restaurant Carbone Vino
4.3
Génial(122)
Prix : très cher
• Italienne • Design District
Réservé 13 fois aujourd'hui
VINO is a nostalgic, yet elevated, Italian American concept from Major Food Group. Drawing from the essence of Carbone, VINO offers some of its most famous dishes, alongside Chef Mario Carbone’s signature pizza, handmade pasta, grand salumi boards, and an ever changing selection of seasonal dishes made daily with the finest ingredients. The incomparable wine collection, curated from around the world to accompany the menu, delivers both familiar and exceptional flavor pairings and moments to celebrate.
Photo du restaurant Oishii Sushi
4.9
Exceptionnel(745)
Prix : cher
• Sushi • Turtle Creek / Oak Lawn
Réservé 42 fois aujourd'hui
Open for over 20 years, Oishii Owner & Executive Chef Thanh Nguyen serves some of the most creative comfort sashimi, sushi, and specialty rolls (including many rice-less and gluten-free options) in Dallas. We have an extensive Pan-Asian menu that has classic Vietnamese dishes such as shaken beef tenderloin, fried whole snapper, and incredible pho, and Chinese favorites like peking duck and sea-salt style combination seafood. The beverage menu to include over 20 wines by the glass and a constantly rotating selection of the best 100 wines he can procure. We offer 16 sakes by the glass and offer a full bar specializing in Japanese whiskeys, single malt scotches, and seasonal hand crafted cocktails.
Photo du restaurant North Italia - Dallas
4.7
Exceptionnel(1223)
Prix : raisonnable
• Italienne • Dallas-Ft. Worth (DFW) Corridor
Réservé 43 fois aujourd'hui
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Photo du restaurant Quarter Acre
4.9
Exceptionnel(259)
Prix : très cher
• Mondiale/Internationale • Greenville Avenue
Réservé 9 fois aujourd'hui
Quarter Acre, a welcoming neighbourhood restaurant combined with an upscale dining experience, is inspired by Chef Toby Archibald’s world travels and New Zealand roots. When you enter Quarter Acre, you will be transported to a place of warmth and character. A journey from the earthy green musk of the New Zealand rainforest to the cool blue of the Pacific Ocean.The Culinary Experience:Enjoy food prepared using both classic and modern techniques with a strong influence placed on local and national, seasonal produce. At the same time, global ingredients will also have their place at the table, in particular items from Toby’s home country of New Zealand, such as fresh seafood and unique meats and flavours.When dining with us, Quarter Acre accepts cash, debit, and credit card. A 3.4% convenience fee will be added to all payments made by credit card.
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