Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants saisonniers à South San Francisco

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

157 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Andiamo In Banca
4.6
Exceptionnel(490)
Prix : raisonnable
• Italienne • San Francisco Sud
Réservé 11 fois aujourd'hui
Located in the heart of downtown South San Francisco owner John Akkaya and Executive Chef, Angelo bring together a taste of Italy with a Mediterranean twist. Akkaya has been in the restaurant world for over 30 years with two additional Bay Area restaurants, Cafe Figaro in Burlingame and Don Giovanni in Mountain View. As he says himself, Andiamo In Banca is how he is celebrating years of experience in industry by combining the authentic Italian taste with hearty ingredients without losing the cozy experience.
Photo du restaurant AC Waterfront Lounge
4.0
Excellent(25)
Prix : raisonnable
• Californienne • San Francisco Sud
Réservé 2 fois aujourd'hui
Enjoy Spanish-inspired tapas and entrees with wine, beer, and handcrafted signature cocktails.
Photo du restaurant Ichika Izakaya
4.7
Exceptionnel(15)
Prix : cher
• Izakaya • San Bruno
Réservé 6 fois aujourd'hui
Coming Soon!
Photo du restaurant The Landing
3.8
Excellent(4)
Prix : cher
• Mondiale/Internationale • San Francisco Sud
The Landing serves international flavors from around the world. Located minutes from SFO airport and under 30 minutes from the city. The restaurant stands true to its name, a global destination catering to all communities Landing in the plush San Francisco area. Whether a one-night layover, a company retreat, or a celebration of the ages, our chefs strive to satisfy every craving, be it Korean Fried Chicken, Moroccan Spiced Salmon, Butter Chicken, or a Grilled Dry Aged Prime Rib Eye steak cooked the way your heart desires!Curated and lead by renowned chef Raman Khanna, part of the winning team of several medals in the biannual Salon Culinaire (1991 & 2001), including the silver dhow trophy for the best hotel in the UAE.
Photo du restaurant 3SIXTY Bar / Bistro / Market
3.9
Excellent(320)
Prix : cher
• Californienne • Burlingame
Le nouveau restaurant 3SIXTY Bar / Bistro / Market vous propose une expérience culinaire unique, avec un service rapide pour les personnes de passage au 3SIXTY Market, tandis que vous pourrez vous rendre au 3SIXTY Bistrot pour apprécier un délicieux souper autour d'une cuisine créative ou encore au 3SIXTY Bar si vous recherchez un environnement plus social. Sans sacrifier le goût, le 3SIXTY se concentre sur l'alimentation saine avec des ingrédients locaux de la baie de San Francisco, pour satisfaire tous les goûts. Vous pourrez choisir votre expérience culinaire en fonction de votre humeur et de votre emploi du temps au 3SIXTY.
Photo du restaurant State Bird Provisions
4.8
Exceptionnel(3209)
Prix : très cher
• Californienne • Western Addition
Réservé 56 fois aujourd'hui
Le restaurant State Bird Provisions est en fait l'aventure inventive et délicieuse, réfléchie d'un américain contemporain. Le tout a commencé en essayant de trouver une recette pour servir les cailles qui a lentement évolué en restaurant.
Photo du restaurant Che Fico San Francisco
4.7
Exceptionnel(1854)
Prix : cher
• Italienne • North Panhandle / USF
Réservé 73 fois aujourd'hui
Che Fico, is a California Italian restaurant from Chefs David Nayfeld and Matt Brewer in San Francisco's NOPA neighborhood. The food focuses on Italian cuisine through the lens of California. It’s our vision of Northern California as if it is a region in Italy, our connection to the region, and our love for Italian culinary practices. The rustic, market-driven menu features handmade pasta, pizzas, antipasti, housemade salumi, meat, and fish plus dishes from the Jewish-Roman heritage known as “Cucina Ebraica.” The beverage program focuses heavily on both Italian and Californian wines with a cocktail program that utilizes a variety of spirits, amaros, and seasonal ingredients. Che Fico is a place to gather with friends and enjoy warm hospitality, food, and drink, through an approachable menu and convivial ambiance.
Photo du restaurant Nopa - San Francisco
4.6
Exceptionnel(3515)
Prix : cher
• Californienne • North Panhandle / USF
Réservé 99 fois aujourd'hui
Nopa est un lieu convivial à San Francisco, au nord du Panhandle, qui sert une cuisine rustique urbaine et qui est spécialisé dans la cuisson sur feu de bois biologique. Nous servons de la nourriture simple, créée avec des ingrédients de saison provenant de fournisseurs locaux.
Photo du restaurant The Progress
4.9
Exceptionnel(2445)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Western Addition
Réservé 39 fois aujourd'hui
Le restaurant jumeau State Bird Provisions (juste à côté), The Progress est aussi la vision des chefs-propriétaires Stuart Brioza & Nicole Krasinski, mais avec une portée plus large: un menu familiale choisissez-votre propre aventure qui illustre la cuisine Californienne contemporaine et rustique. Dîner dans la salle à manger propose un menu à 62 dollars/personne, y compris les collations et quatre grands plats choisis par chaque table et ajusté à la taille du groupe. Le bar en face est ouvert aux clients sans réservation toute la nuit et dispose d'une version à la carte du menu. Une riche et éclectique carte des vins ainsi qu'un menu de cocktails soigneusement préparés complètent les offres festives.
Photo du restaurant Twelvemonth
4.7
Exceptionnel(574)
Prix : cher
• Californienne • Burlingame
Réservé 33 fois aujourd'hui
At Twelvemonth, our approach begins with passion and respect for people and the planet. Everyone can play a part in imagining a healthier, more sustainable world. Our role is to bring people together with delicious, 100% plant-based food. Our passion and respect have driven us to craft a culinary destination to suit every occasion: from your morning coffee to a happy hour beer at the bar to an eight-course tasting menu. We source from local farmers, champion waste reduction, and push the boundaries of vegetable-first creativity. Twelvemonth exists to foster genuine connections. It’s a place where we share compelling stories and aim to build a better future together—one that works in closer, tastier harmony with the environment.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable