Our newest addition to Main Street Patchogue. Located in one of the most historical buildings on Main Street once owned and operated by James G. Shand and his family for around 100 years. Chef Francis Derby brings you a menu focused on seasonality and sustainability with continental cuisine ranging from a raw bar selection and local farm produce to house made pastas and dry aged steaks. Our beverage menu is an eclectic mix of cocktails curated by seasoned bartenders and a wine list from around the world.
Lieu de restauration décontracté, situé en front de mer, sur les quais du fleuve Patchogue, l'établissement The Oar sert des steaks et des fruits de mer frais et délicieux. Les chefs préparent des spécialités comme les crevettes à la noix de coco, le T-Bone crépitant de 1 kg, les quesadillas de homard ainsi que les huîtres et les petites palourdes Bluepoint fraîches, livrées tous les jours. Les deux salles à manger sont décorées dans un style nautique traditionnel. La façade est constituée de portes-fenêtres offrant une vue sur l'eau. En été, vous pourrez profiter du coin repas extérieur du côté des quais. Vous apprécierez la vue pittoresque sur le port de plaisance toute l'année. La salle à manger située à l'arrière est élégante avec ses panneaux en acajou, ses nappes blanches et son papier peint nautique rayé bleu et blanc. Vous pourrez également organiser une occasion spéciale dans la salle de restauration séparée. Le restaurant possède par ailleurs des bars intérieur et extérieur, de sorte que vous ne manquiez jamais une belle nuit dans cet endroit amusant et divertissant.
Situé aux abords de la mer, à Oakdale, le restaurant View offre une vue splendide un excellent rapport qualité-prix. Le chef exécutif William Muzio innove en refondant de vieux favoris du côté des spécialités de la terre et de la mer. Plongez dans cet endroit et transformez l'ordinaire en extraordinaire.
Our new addition to Main Street of Patchogue is an intimate cocktail lounge offering a menu of small plates. With its entrance just off Havens Avenue, this room is a space to relax, regale, and return. From our bar, uniquely crafted cocktails, consciously curated wines and beer from near and far. From our kitchen, an inspired menu based on seasonality and responsibly sourced ingredients.
L'objectif du restaurant est de servir une bonne nourriture à un bon prix à de bonnes gens. L'espace sans rendez-vous est toujours disponible, mais les réservations sont recommandées. Veuillez appeler pour les soirées privées.
Our StoryThe goal – to guarantee a wonderful meal with authentic cuisine and fabulous margaritas, serve over 50 artisanal and ancestral mezcals, and over 100 different types of tequila brands in a vibrant unique atmosphere that boasts excellent service. Ruta Oaxaca Mexican Cuisine opened in Astoria in 2021 with such a wonderful and successful home run that a second location opened in Patchogue in March 2022.Ruta Oaxaca means “Road to Oaxaca,” a historic state in the southern part of Mexico. Mr. Castillo and his Partners are keenly focused on honoring Oaxacan culinary traditions, whose fame is derived in great part from its many varieties of moles. By legend, these ancient recipes are more than sauces, they are the very focus of the meal. Ruta Oaxaca proudly features four moles, each prepared using the Oaxacan mole recipes that have made the cuisine world famous.Visit us at our locations inAstoria 929-349-1228Patchogue 631-569-2233Woodbury 516-515-9620Brooklyn 718-576-1507
Locale is an Italian Gastropub located in the heart of Patchogue Village. We specialize in delicious Italian favorites such as chicken milanese and veal saltimbocca, as well as gourmet, hand-made pizzettes, all served in a hip environment with top-notch service. We offer an extensive wine list and several local beers on draft.
Tellers est la définition même du restaurant à viande américain avec des grillades classiques et des plats américains revisités par une touche contemporaine. Le Gold Bar propose des liqueurs premium et la vaste carte de vins a été récompensée par le Wine Spectator.
Tullulah's est un restaurant qui sert de petits plats contemporains avec un nouveau menu, presque saugrenu, et un décor éclectique. Les menus saisonniers reflètent les talents culinaires de l'équipe talentueuse et créative. Les menus saisonniers sont complétés par des cocktails faits à la main, un choix de bières artisanales en fût qui changent constamment et une carte des vins diversifiée.
Pecado is highly acclaimed modern Mexican restaurant known for its menu featuring bold flavors and high quality. Offering a sophisticated experience, Pecado will be the perfect place for any occasion. Crafting cocktails use only fresh, seasonal ingredients and offers a vast selection of the finest tequilas and mezcals, as well as a rotating selection of wines from across South America. Whether it’s lunch with a friend, dinner with your family, or a date night hot spot, this is the place to be. With brunch, lunch, and more, there’s something for everyone to enjoy!