Opened in 2011, Indigenous has earned a reputation for being an inspirational and educational restaurant. For years, Indigenous has been known as one of America’s top restaurants, renowned for its passion for food, the community, and the planet. Indigenous’ menu of seasonal American cuisine changes progressively throughout the year based on peak ingredient availability. With a focus on sustainable seafood, we work closely with local fisherman, artisans, and farmers to maintain the highest quality. At Indigenous, we are always working our best to create a better food system. Owner Chef Steve Phelps has been a James Beard Foundation Semi Finalist for Best Chef South in 2014 & 2015, an Ambassador for Monterey Bay Aquarium Seafood Watch Blue Ribbon Task Force, and a founding member and Chef for the EDF Coalition for Sustainable Aquaculture.
L'établissement The Melting Pot - Sarasota est le premier restaurant de fondue où vous pourrez découvrir un choix de styles de fondue ainsi qu'une variété de plats principaux uniques, de salades et de desserts appétissants. Il vous propose une expérience culinaire originale et interactive pour un moment mémorable en famille ou entre amis.
Sage is Sarasota’s premier dining destination, providing inspirational cuisine and original craft cocktails in an unforgettable setting. Award-winning Chef Christopher Covelli and his team curate seasonal menus, highlighting flavorful culinary creations from around the world. As a Wine Spectator Award of Excellence recipient, Sage also offers an extensive wine list. Housed in the stunning historic Sarasota Times building, Sage's decor and attention to detail is mirrored in the food and service they provide. Sage's rooftop bar provides a serene setting for viewing some of Sarasota's spectacular sunsets.
Welcome to Rosemary & Thyme! Downtown Sarasota American Bistro serving traditional and contemporary dishes with an emphasis on healthy options. Savor made-from-scratch selections for breakfast, lunch and dinner prepared with fresh ingredients from regional farms.
Le Duval's Fresh. Local. Seafood. est un restaurant local avec une passion pour les assiettes spectaculaires de fruits de mer, les cocktails créatifs et les grands crus, le tout servi avec style et professionnalisme.
Duval's utilise les produits les plus frais que le marché a à offrir, et prend sa source dans les ingrédients locaux des pêcheurs et des agriculteurs.
Fondé le 27 avril 1987, le célèbre restaurant Michael's On East propulse la fine cuisine à un autre niveau, proposant une gastronomie primée et un service impeccable, dans une ambiance exceptionnelle rappelant un restaurant club des années 1940. Le Michael's on East a été l'un des dix restaurants à travers tous les États-Unis à être intronisé au Nation's Restaurant News Fine Dining Hall of Fame en 2009, considéré comme les Oscar de l'industrie de la restauration, et a récemment reçu pour la 25e année consécutive le prix Quatre Diamants par l'AAA.
En entrant dans la salle à manger, vous êtes immédiatement ébloui par l'ambiance feutrée et la décoration inspirée de ce restaurant. Son aura intime, sa cuisine contemporaine, sa cave à vin de classe mondiale et son service incomparable créent une expérience gastronomique incomparable qui vous donnera toutes les raisons d'y revenir, encore et encore.
Le Boca Kitchen Bar & Market vous sert les saveurs délectables d'une cuisine américaine moderne réconfortante au centre-ville de Sarasota. Situé près du quartier des spectacles, au cœur du centre-ville de Sarasota, le restaurant dispose de superbes choix de places, tant à l'intérieur qu'à l'extérieur, ainsi qu'une vue sur la cuisine ouverte où vous pouvez admirer la brigade créer des plats que vous allez apprécier. Asseyez-vous et profitez de l'ambiance détendue, grâce à sa décoration rustique et son menu varié qui comprend les favoris du Boca tels que les tomates vertes frites, les laitues cultivées verticalement, le pain sans levain fraîchement préparé, le thon à nageoires jaunes et le poisson frais du jour. Les hamburgers et le pain de viande sont fabriqués à partir du meilleur bœuf et le poulet a été élevé naturellement, sans hormones de croissance. La philosophie du Boca, c'est de servir les ingrédients de la plus haute qualité en suivant le principe de la ferme à l'assiette : tout le monde en sort gagnant!
The Ritz-Carlton, Sarasota is the ultimate destination for celebrating life’s most memorable moments. We are delighted to offer an extensive program of seasonal experiences throughout the year. Indulge in our immersive events, savor gourmet cuisine crafted by renowned chefs, and enjoy personalized service that ensures every detail is flawlessly executed. Our beautiful surroundings, from lush gardens to breathtaking views, create an atmosphere of enchantment and joy.At The Ritz-Carlton, Sarasota, each celebration becomes a lifelong memory, as we are dedicated to making every event truly extraordinary. Join us and experience the magic of a place where special moments are made.
Nestled inside Sarasota, Florida’s boutique hotel, Art Ovation Hotel Autograph Collection, Tzeva features modern, shareable Mediterranean cuisine with Israeli influences from Executive Chef Ken Shiro Lumpkin. Full of bright colors and global spices, Tzeva’s dishes are inspired by local art and seasonal ingredients with a focus on health-conscious options, including fresh vegetables, local fish, and lean meats that pair with Tzeva’s rare Mediterranean wines and exotic-tasting cocktails.
At Wink Wink Food & Drink, we're inspired by the classic food and atmosphere of the 50s and 60s, like the chic supper clubs and breezy Tiki bars, but we serve it all up with a fun, modern twist. Our chef blends local ingredients and flavors to reinvent old favorites, offering dishes that are both a nod to the past and a taste of the contemporary.In our lounge and pool bar, you'll discover a thoughtful selection of classic cocktails, each with a playful name that perfectly reflects our easygoing vibe. This blend of past and present creates an ideal setting for everyone – families, friends, and anyone in between – to come together and enjoy the moment.We're dedicated to ensuring the quality and creativity of our cuisine and drinks--we take them seriously so you don't have to.