Step into a one-of-a-kind experience at Orchard Tavern, where the bar boasts a charming dog theme, showcasing renowned canine artists such as Boris Klein, Theodore Degrade, and Dick de Groot. The living room exudes a nostalgic ambiance adorned with vintage whisky bottles from the 1920s and cherished family heirlooms, creating a unique and inviting atmosphere that pays homage to both artistry and history. Immerse yourself in the distinctive blend of canine creativity and vintage charm that sets our venue apart from anything you've encountered before. The restaurant was built around a vitage 1920s soutwestern territorial house, with original fireplaces and ceilings and rich, warm decor in the lounge and our private wine cellar. In a nod to Phoenix's heritage and our bright future, these historic spaces flow into a light, open dining room and patio.
Indulge in your favorite barbecue comfort foods in a unique western setting at Hole-in-the-Wall BBQ Joint. Featuring an open-air patio with breathtaking mountain and water views, and quirky Southwestern décor throughout the restaurant. Join us on Thursday and Friday nights for live music, featuring Country Western favorites.
Opulent 1930s ambiance, sophisticated menus and stunning views.Step into the world of 1930s grandeur at Geordie’s Restaurant & Lounge. Led by Chef Nick Kennedy, enjoy enticing seasonal cuisine served in an elegant yet welcoming setting by our gracious staff. Recently refreshed and restored, Geordie’s grand dining rooms and unique Chef’s Table transport guests to a more refined era while delighting in the thoroughly modern fare. Indulge in an unforgettable dinner surrounded by breathtaking views. Along the way, you'll discover why Wine Spectator recognized us as one of America’s Top 100 Wine Restaurants, thanks to an outstanding wine program that includes more than 18,000 bottles.
Using only the season’s best ingredients, our chefs create a variety of modern Italian dishes including pastas made from scratch daily, hand-tossed pizzas like the classic Margherita but make it Tie Dye, and savory lunch and dinner entrees like Pork Milanese, Tortelloni al Pomodoro, and Braised Short Rib Lumache that deliver flavors that go above and beyond the expected as well as a full-bodied wine and beer list accompanied by an array of handcrafted cocktails including a Sicilian Margarita and the Pomegranate Mule. For more information, visit northitalia.com.
Le Seasons 52 est un grill et bar à vin qui propose un menu d'une grande fraîcheur, renouvelé au fil des saisons, inspiré des produits du marché fermier local. Le Seasons 52 concocte ses plats avec des ingrédients de toute première fraîcheur en utilisant des techniques de cuisson rustique, comme un four en briques et un grill au bois de chêne et de mesquite, afin de leur infuser des saveurs naturelles. Le menu est associé à une collection internationale de plus de 100 vins en constante évolution, dont 52 disponibles au verre. Des cocktails artisanaux caractéristiques et exceptionnels sont également servis.
Si vous recherchez un endroit pour héberger votre prochaine session de groupe, le Seasons 52 constitue le cadre idéal pour votre événement privé ou semi-privé. Des repas à la table du chef sont également disponibles pour les plus petits groupes ou des rendez-vous plus intimistes. Pour en savoir plus, merci de consulter le site Internet www.Seasons52.com.
At Pyro, our obsession goes beyond the flame. With each spark from our wood burning hearth, we ignite the energy that flows through the doors and into your senses. Our diverse menu walks a fine line between Japanese Izakaya and American Bistro, and our chefs prepare dishes using open flame, live-fire cooking that allows the enhanced natural flavors of the ingredients to shine through. A refined yet inviting atmosphere is paralleled with a lush exterior patio, just as an elevated dining experience is matched with an intentionally energetic cocktail bar where the vibe flows through each pour and each beat of music. Flame-licked steaks and intoxicating energy will leave you yearning for a taste of more at Pyro.
Bienvenue dans le meilleur restaurant du quartier. Ouvert tous les jours pour le déjeuner, le dîner et le souper, le The Henry est l'endroit idéal pour prendre un café entre amis, partager un dîner tard avec un collègue, souper avec la famille, apprécier un cocktail après le travail sur la terrasse panoramique ou organiser un cours de cuisine pour vos amis. Le menu combine les meilleurs plats simples mais copieux, depuis les salades composées, aux hamburgers de boeuf, en passant par les excellents steaks et poissons. Les influences industrielles et classiques se combinent parfaitement dans ce coin repas décloisonné dans un cadre débordant d'énergie, d'accents chauds et de touches intéressantes à chaque recoin. Ce lieu est comme une extension de votre propre maison et bureau, un espace où vous pouvez venir et vous sentir à l'aise, communiquer ou tout simplement vous asseoir, apprécier l'intérieur et passer un bon moment. Vous serez en bonne compagnie au The Henry.
Le cadre emblématique d’El Chorro situé au pied de Camelback & Mummy Moutain offre un cadre authentique du désert de l’Arizona, où des générations de résidents de la vallée et les visiteurs viennent aussi bien pour savourer une cuisine classique saisonnière; profiter d'un brunch du dimanche; se réunir avec des amis pour l’happy hour; célébrer des occasions spéciales ou rencontrer des associés. La vision culinaire d’El Chorro propose une cuisine classique composée de plats favoris avec une inspiration du sud-ouest. Le menu se concentre sur des plats préparés avec des ingrédients frais, biologiques et cultivés localement - y compris les herbes et autres aliments qui proviennent du jardin d’El Chorro situé juste à l'extérieur de la cuisine. Le restaurant et l’espace évènementiel ont été récemment restaurés et améliorés pour préserver le charme rustique de cet endroit de prédilection. El Chorro est devenu le premier restaurant en Arizona à obtenir la certification Or pour le Leadership en matière de design énergétique et environnemental. (LEED).
Le chef Justin Beckett rassemble ce qui compte le plus pour lui, à savoir la famille, les amis, ainsi qu’une cuisine de qualité, basée sur l’honnêteté et le goût. Avec l’aide solide de ses amis et partenaires de longue date Scott et Katie Stephens, ainsi que de sa femme Michelle, Beckett a réussi à créer un superbe lieu de sortie pour son voisinage et pour les habitants d’Arcadia et de Biltmore, des personnes qui souhaitent se restaurer dans un cadre confortable et sophistiqué à la fois. Ils obtiennent satisfaction grâce à ce restaurant. Le rapport à la terre est évident lorsque l’on parcourt la carte, qui met l’accent sur une cuisine américaine de saison, comprenant entre autres des plats comme le blé à la crème et ses saucisses épicées dans un jus de moutarde, l’Osso Bucco de porc, le confit aux épinards et à la pancetta, les petites côtelettes et leur purée de pommes de terre, ainsi que le sauté de légumes au vin rouge. Venez donc vous inviter au sein du bar, du patio, ou prendre place autour d’une des nombreuses tables communautaires, où il vous sera encore plus facile de suivre la philosophie du Beckett’s Table, à savoir l’art d’être ensemble !
Newly renovated and located in Central Phoenix, Bluewater Phoenix is not only stunning but Voted Best Seafood in Arizona.Bluewater Grill's mission is to provide our guests with the highest quality seafood, classically prepared, at a fair price, in a friendly, casual atmosphere.We source the globe for the highest quality fresh seafood. We develop and maintain relationships with reputable seafood suppliers and adhere to a daily ritual of controls and systems to ensure the integrity of our seafood.Bluewater is a fun, casual, owner-operated restaurant with a beautiful new Sushi Bar. We offer a kid's menu, and a full bar with a great wine list and Happy Hour. Come in and enjoy our legendary hospitality.