Le Seasons 52 est un grill et bar à vin qui propose un menu d'une grande fraîcheur, renouvelé au fil des saisons, inspiré des produits du marché fermier local. Le Seasons 52 concocte ses plats avec des ingrédients de toute première fraîcheur en utilisant des techniques de cuisson rustique, comme un four en briques et un grill au bois de chêne et de mesquite, afin de leur infuser des saveurs naturelles. Le menu est associé à une collection internationale de plus de 100 vins en constante évolution, dont 52 disponibles au verre. Des cocktails artisanaux caractéristiques et exceptionnels sont également servis.
Si vous recherchez un endroit pour héberger votre prochaine session de groupe, le Seasons 52 constitue le cadre idéal pour votre événement privé ou semi-privé. Des repas à la table du chef sont également disponibles pour les plus petits groupes ou des rendez-vous plus intimistes. Pour en savoir plus, merci de consulter le site Internet www.Seasons52.com.
Nul besoin d'être un fervent yogi pour prendre un repas au True Food Kitchen. Il vous suffira de souhaiter donner à votre corps des nutriments et à votre palais des saveurs inoubliables. S'inspirant des principes du régime anti-inflammatoire du Dr Andrew Weil, le True Food Kitchen propose un grand choix de plats végétaliens, végétariens, naturellement bio et sans gluten, ainsi que des menus adaptés aux régimes paléo ou méditerranéen. Le True Food Kitchen sert une nourriture absolument délicieuse, dans le souci de préserver votre bien-être. L'objectif est de concilier plaisir et santé afin que vous viviez mieux, plus longtemps et en vous régalant.
Open daily for dinner at The Esplanade in Phoenix, FLINT by Baltaire serves wood fired contemporary American fare accented with coastal Mediterranean and bold Middle Eastern flavors.Enjoy seasonal menus brimming with vibrant, smoky flavors and farm-fresh ingredients, including shareable dips and spreads paired with freshly woodfired pizzas and pita bread, juicy Mediterranean chicken, and irresistible desserts such as Basque-style cheesecake. Housed inside an elegant, modern two-story space overlooking the Biltmore area, FLINT by Baltaire offers a main dining room, bar and lounge, al fresco dining patio, and private dining room options. Head to the rooftop bar Upstairs at FLINT to catch sunsets or an after-dinner cocktail al fresco.
Blanco is more than your typical Mexican restaurant, it‘s an escape from the ordinary, a happy hour hang out, a place to sit back, recharge and party. It’s a vacation in your neighborhood that helps you relax with your favorite people. For food, margaritas, and good times, Blanco is the perfect place to find your bliss.
When it comes to a great meal, there’s nothing better than biting into a perfectly grilled, juicy burger, and sipping on a cold, creamy milkshake between every mouthwatering bite. At Zinburger, we create the perfect balance of comfort, flavor, and high quality ingredients in each of our menu items. Elevate your all-American burger experience with a Samburger and a side of truffle fries or hand-cut zucchini fries. Our vast selection of beer and wine is carefully picked to complement every delicious style of burger on our menu. Come over and treat yourself to a Zinfully indulgent experience at Zinburger.
Pomo Pizzeria Napoletana, in the Biltmore Fashion Mall, dishes out Authentic Napolitan-style pizza in an intimate and inviting restaurant. The extensive pizza menu bulids from a base of tomato sauce, fresh basil and mozzarella. With the dietary needs of their guests in mind, Pomo Pizzeria can make any pizza vegan or gluten-free. Oven-baked pastas, fresh soups and salads are also great choices at Pomo, as are mouthwatering appetizers, like eggplant parmigiana, handmade meatballs and tasty bruschetta. With its mastery of fresh ingredients and handcrafted fare, it is easy to understand how Pomo Pizzeria's delicious Authentic Italian dishes and pizza have delighted fans of both simple and fine Italian cuisine.
• Mexicaine/Américaine régionale (Sud-Ouest) • Ouest de Phoenix
Réservé 3 fois aujourd'hui
Led by Executive Chef Alfredo Alvarez, Yellowbell offers more than just a dining experience; it’s a tribute to heritage, community, and the land that supports it. The menu features authentic Southwestern flavors, highlighting ingredients sourced locally from small farms and regional producers, all without unnecessary culinary pretensions. The beverage program centers on the rich tradition of agave-based spirits, capturing the essence of the Southwest in every sip.
Opulent 1930s ambiance, sophisticated menus and stunning views.Step into the world of 1930s grandeur at Geordie’s Restaurant & Lounge. Led by Chef Nick Kennedy, enjoy enticing seasonal cuisine served in an elegant yet welcoming setting by our gracious staff. Recently refreshed and restored, Geordie’s grand dining rooms and unique Chef’s Table transport guests to a more refined era while delighting in the thoroughly modern fare. Indulge in an unforgettable dinner surrounded by breathtaking views. Along the way, you'll discover why Wine Spectator recognized us as one of America’s Top 100 Wine Restaurants, thanks to an outstanding wine program that includes more than 18,000 bottles.
Le chef Justin Beckett rassemble ce qui compte le plus pour lui, à savoir la famille, les amis, ainsi qu’une cuisine de qualité, basée sur l’honnêteté et le goût. Avec l’aide solide de ses amis et partenaires de longue date Scott et Katie Stephens, ainsi que de sa femme Michelle, Beckett a réussi à créer un superbe lieu de sortie pour son voisinage et pour les habitants d’Arcadia et de Biltmore, des personnes qui souhaitent se restaurer dans un cadre confortable et sophistiqué à la fois. Ils obtiennent satisfaction grâce à ce restaurant. Le rapport à la terre est évident lorsque l’on parcourt la carte, qui met l’accent sur une cuisine américaine de saison, comprenant entre autres des plats comme le blé à la crème et ses saucisses épicées dans un jus de moutarde, l’Osso Bucco de porc, le confit aux épinards et à la pancetta, les petites côtelettes et leur purée de pommes de terre, ainsi que le sauté de légumes au vin rouge. Venez donc vous inviter au sein du bar, du patio, ou prendre place autour d’une des nombreuses tables communautaires, où il vous sera encore plus facile de suivre la philosophie du Beckett’s Table, à savoir l’art d’être ensemble !
At Pyro, our obsession goes beyond the flame. With each spark from our wood burning hearth, we ignite the energy that flows through the doors and into your senses. Our diverse menu walks a fine line between Japanese Izakaya and American Bistro, and our chefs prepare dishes using open flame, live-fire cooking that allows the enhanced natural flavors of the ingredients to shine through. A refined yet inviting atmosphere is paralleled with a lush exterior patio, just as an elevated dining experience is matched with an intentionally energetic cocktail bar where the vibe flows through each pour and each beat of music. Flame-licked steaks and intoxicating energy will leave you yearning for a taste of more at Pyro.