501 Local is a locally owned and operated upscale casual American Bistro located in downtown Winnetka. The menu offers a combination of classic and contemporary dishes with a focus on seasonal ingredients and flavors. Our service is attentive and friendly. We are a perfect choice for catching up with an old friend over lunch, grabbing a drink with coworkers on our award-winning patio, or celebrating your occasion with family or a special someone. Make your visit to Winnetka unforgettable. Dine with us at 501 Local and add an extra layer of joy to your Home Alone pilgrimage just a half mile away!
La chef Sarah Stegner a rejoint son mari Rohit Nambiar et son partenaire George Bumbaris pour créer ce restaurant décontracté, un endroit idéal pour se réunir en famille à Northbrook. Les tables en bois sans nappe donnent à la salle à manger principale une atmosphère contemporaine, et vous pourrez également vous asseoir au bar. Le menu, différent chaque mois, propose une cuisine américaine moderne préparée avec des ingrédients de saison. Pour le dessert, vous ne manquerez pas de goûter à l'une des délicieuses tartes de la mère de la chef Stegner.
Remontez dans le temps au moment où aller souper au restaurent signifiait quelque chose de vraiment spécial. De la décoration à la musique de jazz, Wildfire a le style et la chaleur qui le rend parfait pour célébrer avec des amis ou pour une soirée tranquille à deux. Le vaste menu propose des steaks grillés et des côtelettes, des fruits de mer grillés au feu de bois et de la viandes rôties, le tout préparé dans une cuisine ouverte. Les spécialités comprennent le filet mignon avec sa croute de raifort, du flétan aux noix de macadamia, de la salade émincé et du saumon sur planche de cèdre de Wildfire. Commandez un martini ou un de nos nombreux vins au verre, puis asseyez-vous et profiter de l'expérience du club des années 1940 souper de Wildfire.
Aboyer (ab-wah-yay), meaning, “to bark,” is a French-American brasserie as imagined by Chef Michael Lachowicz. Aboyer wakes up the senses with a sexy, energetic vibe. Refined French pub-grub served alongside craft cocktails & wine in the contemporary space exudes a nouveau-bistro style. Located in the heart of Chicago's North Shore, the menu features starters such as Potato & Truffle Soup, Charcuterie, and Rabbit & Sage Sausage to main courses including Coq au Vin, Cassoulet, Faroe Island Salmon and more. Reservations are recommended; walk-ins are welcome. Aboyer requires a credit card to secure all reservations. Please note that reservations cancelled within 24 hours of the scheduled booking will incur a $25 per guest cancellation fee & no-shows will be billed at a rate of $50 per guest.For private dining email events@georgetroisgroup.comAboyer is conveniently located across from the Indian Hill Metra.
Bar Siena expands to Chicago's North Shore suburbs with their most recent location at Old Orchard Mall. Located next to Nordstrom, the new restaurant boasts an 8,500-square-foot interior along with two expansive patios. Much like its West Loop sister spot, Bar Siena North Shore combines the quaint charm of trattorias in Siena, Italy, with the industrial aesthetic of Chicagoland. The restaurant, in collaboration with Top Chef Fabio Viviani, brings the flavor, flare, and energy of casual Italian-American dining to the Midwest. Whether you're joining us for brunch, lunch, pizza, or pasta, Bar Siena North Shore is perfect for birthdays, groups, romantic dinners, or a casual date. Enjoy cocktails, happy hour, dessert, and Italian food in a vibrant atmosphere, whether you're celebrating with friends at the bar or indulging in a cozy dining experience.
Le Roka Akor se trouve dans un décor sublime où on y cuisine des plats japonais. On peut retrouver ce restaurant à 4 endroits aux États-Unis : à Scottsdale AZ, à San Francisco, à Chicago et à Skokie, IL.
Le menu change selon les saisons. Il y a donc une rotation de la sélection de coupes des viandes, de fruits de mer, de légumes, de marinades, de sauces japonaises ainsi que de sushis et de sashimis. Le grill, qui se situe en plein coeur du restaurant, fournit à lui seul une expérience visuelle en soi. Il est entouré par un décor contemporain et un éclairage apaisant. Les clients sont encouragés à discuter avec les chefs afin de créer une expérience culinaire éducative et intéractive.
Le Di Pescara porte le nom d'un village de pêcheurs situé en Italie, sur la côte adriatique, connu pour ses poissons et ses fruits de mer frais. Ce restaurant sert des plats signature tels que la salade émincée, le corégone en croute d'amandes et les sushis roulés à la main. Le Di Pescara est ouvert pour le dîner et le souper. Vous pourrez choisir la vente à emporter côté trottoir ou profiter de l'une des 3 salles à manger privées pouvant accueillir entre 14 à 140 personnes.
We are committed to providing you with a fabulous dining experience whether you are eating in or carrying your food out. If you are planning to visit us, we would be happy to take your reservation, and don't forget to try one of our delicious Margaritas made with limes squeezed daily.Our savory, authentic Mexican food is made only with the freshest ingredients and you can taste the difference. The flavors burst with each bite you take. Our Acapulco Shrimp transports you to the sunny beaches of the Mexican Pacific. The El Molcajete simmers with the subtle and delicious flavors of the high dessert. The Enchiladas Poblano entices with the complexity of our rich mole poblano. Our many fish specials are made with freshest fish in the market. With each of our dishes, you will taste real food made with with real ingredients by people who love to cook. Everything is prepared fresh daily and you will taste the difference.
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Le personnel du restaurant Morton's The Steakhouse est impatient de vous accueillir! Il n'y a aucun doute, toute l'équipe se fera un plaisir de vous servir. Le Morton's propose du bœuf vieilli primé USDA, de succulents fruits de mer, des vins raffinés, des cocktails frais, des desserts décadents, le tout sur de superbes nappes blanches et servi par un personnel exceptionnel. Le Morton's sert le meilleur steak au monde. Depuis plus de 30 ans, ce steakhouse est LA référence pour évaluer tous les autres. Visitez le site Web du restaurant pour en connaître davantage sur les événements spéciaux, les salles de réunion privées, l'adresse des établissements dans le monde, les cartes-cadeaux et les réservations en ligne. site web: www.mortons.com