Le Texas de Brazil vous propose une nouvelle expérience en matière de haute gastronomie. L'authentique cuisine de « churrascaria » (steakhouse) brésilo-américaine combine les plats du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas. Gâtez-vous avec le bar à salades gourmet disposant de 50 à 60 choix d'entrées, de légumes frais, de soupes et de salades. Prenez place à la table et préparez-vous à déguster des viandes parfaitement tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés, qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, permettez au sommelier de sélectionner l'accord parfait pour accompagner votre dégustation. La carte des vins élaborée ou une caipirinha, un cocktail original du Brésil, sauront vous satisfaire. Arrondissez votre expérience culinaire avec l'un des nombreux desserts décadents, suivi d'un digestif ou un expresso fumant, en profitant de l'ambiance du Texas de Brazil.
A locally owned, upscale yet relaxed dining experience for almost twenty-five years. McGill's features Prime rib, Prime steak, Prime seafood, Prime cocktails, and Prime wines with professional friendly service.Conveniently located in the KingsPointe Shopping Center at 61st and Yale.
Time counts at BJ's Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we've continued to refine our brewhouse experience to make BJ's a place where you can make the most of any meal. We want BJ's to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we've put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven't just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it's because of them we're continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ's, a restaurant with a Brewhouse soul.
The Warren Duck Club is a well-known restaurant located in DoubleTree by Hilton Tulsa – Warren Place. While the hotel went through a full renovation in 2023, the restaurant has kept its charm with elegant wooden floors and large windows that overlook La Fortune Park. The restaurant is open for breakfast daily from 6am to 10am and serves a buffet breakfast with options like breads, cereals, fresh fruits, yogurts, and cooked-to-order omelets.
Chef Andrew Donovan leads an incredible team of chefs in creating our seasonal, from scratch menus. We feature dishes from our wood fired oven and grill as well as house made pastas and breads. We are famous for our Wood Fired Empanadas and Hummus and Flatbread, but you will find much to explore on this incredible chef driven menu. We feature a chefs counter where you can sit and watch the action of the kitchen. Our front dining room has a romantic atmosphere filled with plants, vines and candles. Our back dining room is the perfect place for a business dinner and is available to be booked privately for up to 26 guests. We are located in the Tulsa Art's District across from the Guthrie Green. Valet service is available on Thursday, Friday and Saturday evenings and is $10. We look forward to serving you soon!
Le Third Street Bistro est un établissement renommé qui s'adapte en fonction des saisons pour offrir à ses clients une cuisine moderne basée sur des ingrédients locaux choisis avec soin par nos producteurs partenaires. Juniper offre un cadre urbain joli et intime composé de colonnes de briques rustiques, de pièces d'art commandées aux meilleurs artistes et aux artistes montants de Tulsa, le tout ponctué de touches chaleureuses. Conçu et bâti par la main de son chef-propriétaire Justin Thompson et orchestré par quelques-uns des chefs les plus talentueux de Tulsa, Juniper offre une expérience culinaire spéciale et amusante. En plus des menus de saison, vous pourrez profiter du menu signature à 5 plats (prix fixe) qui propose un assortiment de vins choisis par le sommelier, l'une des nombreuses sélections du menu hebdomadaire spécialités du chef, ou une friandise issue du menu bar dans le magnifique bar. Agrémentez votre soirée d'un cocktail maison qui utilise nos vodkas, gins et bitters aromatisés faits maison. Pendant que vous êtes là, n'oubliez pas de jeter un œil à notre petit jardin.
Doc"s Wine & Food is located in the Brookside district of Tulsa, Ok. Doc's has a niche with New Orleans creole cuisine along with fresh daily oysters and seafood. Executive chef Tim Richards and sous chef Ronnie Mullins and their team work to create daily feature dishes and seasonal menu items as well as vegetarian or vegan food choices.Doc's Wine & Food also offers a bar centric atmosphere and provides both classic cocktails as well as our own interpretation on creations inspired by the team behind the bar. There is an emphasis on seasonal cocktails . The wine list features a wide variety of both Old and New World wines. Live music is available every Sunday from 5-8 or 6-9 pm. Doc's also offers two patios for dining.
New to Utica Square!Elevated food, wine, beer and craft cocktails with the comfort of a neighborhood bar and the sophistication of a modern greenhouse in the heart of Utica Square. Reservations not required, walk-ins welcome!
Le Chalkboard est un restaurant confortable niché au niveau inférieur de l'historique hôtel Ambassador. Le mélange de saveurs continentales et européennes fait du Chalkboard l'un des emplacements de choix pour manger à Tulsa. Le restaurant propose trois salles privées et un service de traiteur. Il est ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, sept jours par semaine et 365 jours par an. Le bar du Chalkboard est un excellent endroit pour déguster un cocktail classique avant un spectacle au centre-ville ou pour profiter d'une bouchée et d'une bonne conversation, que ce soit en compagnie des habitants du coin ou des voyageurs d'affaires.