Les fermes et les eaux locales sont l'inspiration pour ce nouveau restaurant américain qui se concentre sur la préparation de menus à l'aide d’ingrédients qui changent à chaque saison. Les microbrasseries et les vins américains sont soigneusement sélectionnés pour être jumelé parfaitement avec chaque plat créé par les chefs. Profitez des cocktails artisanaux à base de purées de fruits saisonnières et jus de fruits frais pressés tout en étant assis dans le patio extérieur pour écouter les sons de Long Island soit en étant installé à l'étage dans le salon confortable. Fondé en 2004 à Greenport, ce restaurant hautement classé par Zagat pour la nourriture et le service a déménagé au printemps 2008 dans le port de Port Jefferson. Veuillez noter que les informations de carte de crédit seront demandées pour réserver des groupes de plus de 10 personnes.
Indulge in a coastal-inspired culinary experience at Ferrymans Grille, where we welcome guests year-round. Our charming establishment is nestled within the enchanting Danford's Hotel, Marina and Spa, situated in the heart of historic Port Jefferson. As the premier waterfront dining destination, Ferryman's offers both exciting cuisine and a tranquil ambiance.Throughout the summer season, from Memorial Day to Labor Day, we serenade our patrons with live music performances every evening. Whether you prefer the cozy indoor setting or the refreshing outdoors on our Admirals deck (weather permitting), we provide the perfect setting for your dining pleasure.Please note that reservations are available for indoor dining exclusively, while outdoor seating operates on a first-come, first-served basis. Join us for a memorable dining experience by the waterfront at Ferrymans Grille.
Bliss is the premier North Shore gathering place, serving New American cuisine. We serve simple food created with seasonal ingredients sourced from local purveyors.
Texas de Brazil, is a Brazilian steakhouse, or churrascaria, that features endless servings of flame-grilled beef, lamb, pork, chicken, and Brazilian sausage as well as an extravagant salad area with a wide array of seasonal chef-crafted items.