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Meilleurs restaurants saisonniers à Los Angeles / Orange County

Prix
Type de cuisine (20 sur 78)

163 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Meteora
4.7
Exceptionnel(956)
Prix : cher
• Californienne • Hollywood
Réservé 27 fois aujourd'hui
Chef Jordan Kahn from 2-star Michelin Vespertine and Destroyer invites guests to his seasonal, globally-inspired tasting menu and lounge hideaway.Guests can anticipate live-fire cooking, exceptional ingredients, and eye-catching presentations that will dazzle their palates and senses. An a la carte menu is offered for the bar and lounge. Walk-ins are welcome. Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Photo du restaurant Perch LA
4.6
Exceptionnel(11403)
Prix : cher
• Americaine Française • Centre-ville
Réservé 270 fois aujourd'hui
Un lieu de repos élevé.
Photo du restaurant Manuela
4.7
Exceptionnel(168)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville
Réservé 32 fois aujourd'hui
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
Photo du restaurant Yangban
4.7
Exceptionnel(572)
Prix : cher
• Coréenne • Arts District
Réservé 15 fois aujourd'hui
Yangban, the genre-defying Korean American culinary ‘conversation’, which opened in Los Angeles’ Arts District, re-opens after a transformative interior overhaul of the space, revealing an evolution of the highly acclaimed restaurant. Now featuring a full-service dining room and updated food and beverage programs, the concept remains at its core a Modern-Korean American restaurant as told through the lens of husband-and-wife chefs Katianna and John Hong. Recent awards include: Bon Appetit's 10 Best New Restaurants, Esquire's Best New Restaurants in America + Chefs of the Year, David Chang's Restaurant of the Year, Condé Nast Traveler's Best New Restaurants in the World and recognition from the James Beard Foundation and Michelin.If you do not see availability, we keep a significant portion of the restaurant for walk-ins.
Photo du restaurant Bacari Silverlake
4.7
Exceptionnel(3669)
Prix : cher
• Italienne • Silver Lake
Réservé 197 fois aujourd'hui
Bacari Silverlake is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 5th restaurant of the Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Offering a rotating curation of craft cocktails, small-production wines, and eclectic beers from around the world. Our team provides warm hospitality in our comfortable, dining room marked by our beautiful main garden & deck, outer herb garden, and spacious lounge and bar area. We look forward to seeing you soon!
Photo du restaurant Osteria Mozza
4.8
Exceptionnel(7132)
Prix : très cher
• Italienne • Hollywood
Réservé 51 fois aujourd'hui
Distingué d'une étoile au guide Michelin, l'Osteria Mozza est le grand frère haut de gamme de la Pizzeria Mozza située à côté. Il est né du partenariat entre Nancy Silverton, Mario Batali et Joe Bastianich. Fermement ancré par l'impressionnant bar à Mozzarella de Nancy, l'Osteria offre un cadre sophistiqué mais animé pour apprécier un menu inspiré par ses créations éblouissantes à base de Mozzarella et d'autres fromages frais, ainsi que les exploits de Batali dans toute l'Italie. La carte des vins exclusivement italiens perpétue la tradition avec les crus des meilleurs producteurs du pays, en insistant sur le Piémont, le Frioul et la Toscane.
Photo du restaurant Girl & the Goat L.A.
4.8
Exceptionnel(3753)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 97 fois aujourd'hui
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to join LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving tasty, bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. A few favorites, like goat empanadas and sautéed green beans, will be back on the menu. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of fun cocktails created by our bartenders. Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, nomads and adventurers!
Photo du restaurant Cara Cara
4.6
Exceptionnel(1364)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville
Réservé 64 fois aujourd'hui
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
Photo du restaurant Republique
4.7
Exceptionnel(5085)
Prix : très cher
• Française • Hollywood
Réservé 54 fois aujourd'hui
Géré par les chefs Walter Manzke et Margarita Manzke, le restaurant Republique vous accueille en plein cœur de Los Angeles, dans un bâtiment classique construit en 1929 et habité par Charlie Chaplin. Ces locaux ont été ensuite occupés par les emblématiques boulangerie La Brea et restaurant Campanile. Le Republique est fondé sur ce passé glorieux, offrant un environnement gastronomique empreint d'histoire et de grandeur. Un bar décontracté et un bistrot se trouvent à l'avant du restaurant. Une salle à manger plus formelle est située à l'arrière. Vous pourrez y déguster un menu d'inspiration française créé quotidiennement par les chefs.
Photo du restaurant NIKU X
4.5
Génial(75)
Prix : très cher
• Grillade • Centre-ville
Réservé 11 fois aujourd'hui
Contemporary dining experience centered on Wagyu steak and seafood. NIKU X offers an extraordinary culinary journey, showcasing global Wagyu and fresh seafood options, including certified Japanese A5 Wagyu and Full Blood Wagyu Tomahawk
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