Situated down a quiet side street, on the corner of elegant St Peter’s Square, The Carpenter’s Arms is an independent nineteenth-century pub with a beautiful garden where the food is the star.We focus on simple, beautifully cooked seasonal food. Our menu and Specials Board change daily: Simply cooked sustainable fish; British meats; delicious vegetarian and vegan dishes and tempting puddings to finish. Simple dishes, big flavours.We are just as serious about good drink as we are about good food. Our well stocked bar helps keep the relaxed and convivial spirit of a local boozer very much alive.We operate a rotating list of guest real ales, as well as world wines from just under £30 a bottle. We also serve the only cocktails worth filling the glass for – a negroni for lunch, a martini before dinner, an Old Fashioned when you need a stiff drink, a Margarita for when you want to pretend you’re on holiday and a Bloody Mary for the morning after.
Indian Zing restaurant in Hammersmith has won rave reviews its modern, light yet robustly-flavoured Indian food. Indeed, it’s one of Fay Maschler’s Top Five Indian restaurants. Formerly Deputy head chef at Chutney Mary and Head Chef at Veeraswamy, chef-proprietor Manoj Vasiakar has got the traditional / contemporary mix right on the money. Deciding what to have is agony – so make your mates promise to share, then start with Prawn and Aubergine Kharkhatla and move on to the delicately-spiced Fish Shirale (cooked in coconut milk and finished with onion and tomato masala) or the crackingly good Duck Chettinad. With spot-on service, elegantly relaxed surroundings and very reasonable prices, this Indian will make your heart Zing.
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
L'établissement Harwood Arms a rouvert ses portes en septembre 2008 après des travaux de rénovation nécessaires. Ce havre de paix rural situé au cœur de Fulham est né d'une collaboration entre Brett Graham du célèbre restaurant Ledbury, Mike Robinson du pub prisé Pot Kiln se trouvant dans le Berkshire rural et Edwin Vaux de la brasserie réputée Vaux.
L'idée est de proposer aux Londoniens un lieu vraiment décontracté pour déguster les meilleurs produits britanniques dans des plats au goût inégalable, accompagnés d'une excellente bière et d'un verre de vin, le tout à un prix intéressant.
Le Scott's Restaurant à Mount Street, Mayfair, est un restaurant de fruits de mer offrant le meilleur des huîtres, poissons et crustacés. Selon les saisons, de la viande et des plats végétariens sont également proposés. Les poissons sont pêchés de façon responsable à partir de sources durables.
Les tables ont une vue qui donne sur l'élégant bar à huîtres et champagne et un menu complet à la carte est servi toute la journée à partir de midi.
Bocconcino est un restaurant italien au cœur de Mayfair, qui sert des pizzas et des pâtes italiennes authentiques dans un environnement épuré et élégant. Des pizzas cuites sur feu de bois aux pâtes faites maison, il y a une petite touche personnelle de la maison dans chaque bouchée. Bocconcino Restaurant fonctionne selon les meilleurs principes culinaires de l'Italie: des ingrédients de qualité supérieure, un service de première classe, et du grand vin italien!