C’est La Vie is an authentic French restaurant, bakery, and café located in University Parkway | Lakewood Ranch area. Myriam and Jean Dandonneau run the first "C’est La Vie !" franchise partnership. C'est la Vie ! offers you a great selection of wine and beer, outdoor and indoor seating like many of the established bistros in France. The french chef Arnaud Wallet is in charge of the cooking and prepare a large variety of traditional dishes : mussels and french fries, beef burgundy, foie gras, snails...etc... Enjoy the taste of authentic French Bistro Cuisine for breakfast and lunch and dinner. Dine outdoors on the patio or in our restaurant. Fresh baked breads and authentic french pastries are available seven days a week from our own bakery. For something different, bring the taste of France to your next event. We offer on-site catering for all types of functions throughout the greater University park area.
Le Seasons 52 est un grill et bar à vin proposant un menu de saison avec des produits frais du marché fermier local. Le Seasons 52 utilise des ingrédients de toute première fraîcheur et des techniques de cuisine rustique, comme la rôtisserie au four en brique et les grillades à feu sur bois de chêne et de mesquite afin d'infuser des saveurs naturelles. Le menu est associé à une sélection internationale de plus de 100 vins en constante évolution, dont 52 disponibles au verre. D'exceptionnels cocktails artisanaux signature vous sont également proposés.
Le restaurant est ouvert chaque jour pour le dîner et le souper. Les horaires sont particulièrement flexibles en fin de semaine.
Vous recherchez une salle pour un événement de groupe ? Le Seasons 52 offre un cadre idéal pour accueillir votre réception privée ou semi-privée. Il propose également des repas « à la table du chef » pour les groupes plus petits ou des rendez-vous plus intimes. Pour en savoir plus, merci de consulter le site Internet du restaurant.
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Kona Grill vous offre des plats fraîchement préparés à partir d'une cuisine improvisée, un service personnalisé et une ambiance chaleureuse et moderne qui crée une expérience culinaire exceptionnelle et abordable. Le menu diversifié comprend une grande variété de plats traditionnels américains et plusieurs choix de repas et d'entrées d'influence internationale. Les spécialités incluent un bar de mer cuit au four dans une marinade miso-sake, des steaks Angus, un filet de porc dans une croûte d'amandes ainsi qu'un plat signature du Kona Grill : le poulet aux noix de macadam. Le Kona Grill vous propose également un menu de sushis renommé composé de tous les grands classiques connus des amateurs ainsi que de plusieurs plats uniques créés par des chefs talentueux et spécialisés dans la préparation de sushis. Les réservations en ligne allant jusqu'à 16 personnes sont acceptées. Si vous devez réserver pour plus de 16 personnes, veuillez contacter le restaurant par téléphone.
Welcome to GROVE, the ultimate destination for a truly exceptional dining experience that embodies heart, balance, and spirit. Our Contemporary American cuisine showcases a personal and authentic approach to cooking that is sure to impress!Our menu is as diverse as it is delicious, featuring an array of handcrafted dishes made with only the freshest, seasonal ingredients that highlight our commitment to imaginative flavor combinations. Savor our house-made specialties, such as the succulent Pork Osso Bucco, the refreshing Seared Ahi Tuna Nachos, and the delectable Stuffed Lobster, all expertly crafted with a cross-cultural twist that creates a symphony of flavors.We are passionate about blending traditional cooking methods with innovative recipes, resulting in an elevated yet approachable menu that caters to even the most discerning of palates. Join us for a memorable dining experience that is sure to delight your senses.
Sophie's offers globally influenced yet decidedly American cuisine in a luxurious intimate setting featuring an outdoor terrace, open kitchen and private dining area. Sophie's dining experience captures the style and elegance of Saks Fifth Avenue, with a passionate focus on outstanding food and drink. Sophie's Chef Andrew Thompson changes his innovative menu seasonally using the best locally-sourced ingredients. The menu is complemented by a selection of craft cocktails and a thoughtfully curated wine list.
Sage is Sarasota’s premier dining destination, providing inspirational cuisine and original craft cocktails in an unforgettable setting. Award-winning Chef Christopher Covelli and his team curate seasonal menus, highlighting flavorful culinary creations from around the world. As a Wine Spectator Award of Excellence recipient, Sage also offers an extensive wine list. Housed in the stunning historic Sarasota Times building, Sage's decor and attention to detail is mirrored in the food and service they provide. Sage's rooftop bar provides a serene setting for viewing some of Sarasota's spectacular sunsets.
Le Duval's Fresh. Local. Seafood. est un restaurant local avec une passion pour les assiettes spectaculaires de fruits de mer, les cocktails créatifs et les grands crus, le tout servi avec style et professionnalisme.
Duval's utilise les produits les plus frais que le marché a à offrir, et prend sa source dans les ingrédients locaux des pêcheurs et des agriculteurs.
Opened in 2011, Indigenous has earned a reputation for being an inspirational and educational restaurant. For years, Indigenous has been known as one of America’s top restaurants, renowned for its passion for food, the community, and the planet. Indigenous’ menu of seasonal American cuisine changes progressively throughout the year based on peak ingredient availability. With a focus on sustainable seafood, we work closely with local fisherman, artisans, and farmers to maintain the highest quality. At Indigenous, we are always working our best to create a better food system. Owner Chef Steve Phelps has been a James Beard Foundation Semi Finalist for Best Chef South in 2014 & 2015, an Ambassador for Monterey Bay Aquarium Seafood Watch Blue Ribbon Task Force, and a founding member and Chef for the EDF Coalition for Sustainable Aquaculture.
Fondé le 27 avril 1987, le célèbre restaurant Michael's On East propulse la fine cuisine à un autre niveau, proposant une gastronomie primée et un service impeccable, dans une ambiance exceptionnelle rappelant un restaurant club des années 1940. Le Michael's on East a été l'un des dix restaurants à travers tous les États-Unis à être intronisé au Nation's Restaurant News Fine Dining Hall of Fame en 2009, considéré comme les Oscar de l'industrie de la restauration, et a récemment reçu pour la 25e année consécutive le prix Quatre Diamants par l'AAA.
En entrant dans la salle à manger, vous êtes immédiatement ébloui par l'ambiance feutrée et la décoration inspirée de ce restaurant. Son aura intime, sa cuisine contemporaine, sa cave à vin de classe mondiale et son service incomparable créent une expérience gastronomique incomparable qui vous donnera toutes les raisons d'y revenir, encore et encore.