Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New Jersey

Meilleurs restaurants saisonniers à Jersey City

Prix
Type de cuisine (20 sur 84)

404 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Sushi by Bou - Jersey City NJ @ Ani Ramen
4.8
Exceptionnel(206)
Prix : très cher
• Sushi • Jersey City
Réservé 10 fois aujourd'hui
"Step into Sushi By Bou Jersey City, where every bite whispers secrets of Tokyo's hidden alleys! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice,"' promises a journey through the mystery and allure of Japanese cuisine. Choose from our signature 2-course offering at $60, or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces. Hidden in the back of Ani Ramen, our Jersey City Bou, delivers the enchanting charm of a Tokyo Alley, where every corner holds a culinary surprise. Elevate your experience with premium sake and innovative cocktails, perfect for pairing with our delectable sushi. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
Photo du restaurant Gringo's Taco
4.0
Excellent(248)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Jersey City
Réservé 1 fois aujourd'hui
PLEASE NOTE: We are currently taking reservations once again and walk ins. Any parties of 12 or more please feel free to email info@gringostaco.com. All reservations are for inside seating Outside seating is on a first come first serve basis. All reservations will have a 15 minute grace period from the time of the reservation. Only complete parties will be seated. We also have a 90 minute dining limit during peak hours.Mexican inspired American cuisine is a fusion of ancient techniques and modern dining sensibility; Our unique interpretation of all the best parts of our shared culinary cultures. We bring a fun and festive atmosphere, relate-able food and exciting cocktails to a new level of enjoyment. We source only all natural, sustainable meats, poultry and seafood raised without hormones or antibiotics. Our cheeses and dairy products come from top producers and farms. We treat our customers as our own family, and serve you only the highest quality products we can find.
Photo du restaurant Palma
4.8
Exceptionnel(3283)
Prix : très cher
• Italienne • Greenwich Village
Réservé 57 fois aujourd'hui
Les ingrédients de Palma arrivent frais chaque jour de son jardin biologique et des marchés locaux. Le menu met en évidence des pâtes faites maison, des fruits de mer frais et des produits saisonniers. Palma est situé dans la charmante rue Cornelia au cœur de Greenwich Village, avec un jardin caché rempli de fleurs fraîches en toutes saisons et un ancien wagon de 200 ans pour un souper privé dans un cadre élégant et chaleureux.
Photo du restaurant Carmine's - 44th Street - NYC
4.6
Exceptionnel(29082)
Prix : raisonnable
• Italienne • Quartier des théâtres
Réservé 535 fois aujourd'hui
Merci d'avoir choisi le Carmine's Midtown. Situé au cœur de Times Square, sur la 44th Street entre la 7th et la 8th Avenue, ce restaurant de style familial offre un excellent rapport qualité-prix à ses clients avec ses nombreux plats issus de la cuisine du Sud de l'Italie. Les portions sont gargantuesques et rappellent un festin typique des mariages italo-américains. Les plats d'antipasti, de pâtes, de fruits de mer ou de viande, et bien sûr les desserts sont tous faits maison et constituent des classiques de chez Carmine's. Ils sont tous destinés à être partagés entre amis et en famille. Lorsque la bonne nourriture et le bon vin sont jumelés à un service sympathique et compétent, les résultats sont magiques. Toute l'équipe souhaite que chaque jour soit comme un dimanche après-midi passé chez grand-mère !
Photo du restaurant Hawksmoor NYC
4.6
Exceptionnel(2444)
Prix : très cher
• Américaine • Gramercy Park
Réservé 152 fois aujourd'hui
Located in the heart of Gramercy in the restored Assembly Hall of the landmarked United Charities Building, Hawksmoor is a steak restaurant that celebrates all-natural, pasture-reared, and traditionally dry-aged beef. Our beef is seasoned simply with sea salt and cooked over live-fire charcoal. Our seafood is locally and sustainably sourced from northeastern waters and we use small-farm produce whenever possible. On Sunday afternoons Hawksmoor keeps with the tried-and-true British tradition and features a Sunday Roast. Completing our offerings are award-winning cocktails, including New York City's coldest martini, and a carefully curated wine selection. The restaurant houses 150 in the dining room and 35 in the bar area. There are also two private dining rooms that can hold 12 people and serve exclusive, family-style menus.
Photo du restaurant Little Owl
4.7
Exceptionnel(4230)
Prix : cher
• Méditerranée • West Village
Réservé 88 fois aujourd'hui
Ce charmant restaurant de 28 places situé dans West Village est rapidement devenu l'une des tables les plus convoitées en ville. La cuisine simple et inspirée du chef Joey Campanaro, d'influences américaine et méditerranéenne, l'accueil chaleureux et le service impeccable de l'équipe amicale et professionnelle contribuent à y créer la quintessence de l'expérience gastronomique new-yorkaise, pour les résidents de la Grosse Pomme comme pour les touristes. Les plus curieux pourront jeter un coup d'oeil dans la cuisine et ainsi observer le chef Joey confectionner ses plats signature, dont les mini-burgers de boulettes en sauce, les cavatelli à la ricotta et enfin la célèbre côtelette de porc de The Little Owl.
Photo du restaurant Nubeluz
4.7
Exceptionnel(481)
Prix : très cher
• Bar à cocktails • NoMad
Réservé 103 fois aujourd'hui
Nubeluz by José Andrés is a lightbox in the sky, bringing together the Spanish word for cloud (“nube”) and for light (“luz”). Located on the 50th floor of The Ritz-Carlton New York, NoMad, Nubeluz offers modern interpretations of classic cocktails and small bites coupled with remarkable 270-degree views of the New York City skyline.Please note that starting on October 7, Nubeluz will open at 3pm, Monday-Friday.
Photo du restaurant Chambers
4.9
Exceptionnel(511)
Prix : raisonnable
• Américaine • TriBeCa
Réservé 23 fois aujourd'hui
Moitié Paris, moitié New York, Racines NY, l'un des 100 meilleurs restaurants à vins des Etats-Unis, rend hommage aux bars à vins vivant parisiens au coeur de TriBeCA. Chef Diego Moya puise dans ses expériences américaines, françaises, chiliennes, pour créer une cuisine de saison. Il met en avant le légume, privilégie les circuits courts et collaborent avec des fermiers travaillant dans le respect de l'environnement. Le menu est constitué d'un large choix d'entrées et de plats pouvant être partagés, permettant de découvrir sa cuisine de multiples façons. De vins de terroir produits par des vignerons et vigneronnes, des brasseurs, des distillateurs défendant l'agriculture biologique, biodynamique, naturelle. Tel est le credo des 3000 références de la carte. La sélection est faite par Arnaud Tronche et Pascaline Lepeltier MS, MOF. Une vingtaine de vins sont offerts au verre et tous les mardis des dégustations sont organisées. Des cocktails sont proposés par la talentueuse équipe du bar
Photo du restaurant Il Fiorista
4.6
Exceptionnel(207)
Prix : cher
• Italienne Moderne • NoMad
Réservé 19 fois aujourd'hui
This beautiful restaurant is a short walk away from Madison Square Park, Il Fiorista means The Florist in Italian, where we explore botanical ingredients in our brunch, dinner, and bar menus. Much like Italian cuisine this allows for local and seasonal produce, we source from the Union Square Greenmarket and local producers. Il Fiorista is open seven days a week for dinner and aperitivo hour, also weekend brunch with indoor and patio seating featuring specials from our extensive wine list and cocktails. Also our private dining is available for large parties and events.
Photo du restaurant Demo
4.8
Exceptionnel(70)
Prix : cher
• Européenne • West Village
Réservé 14 fois aujourd'hui
Demo is a restaurant in the West Village serving modern, Europe-inspired cuisine from Executive Chef Quang Nguyen and Sous Chef Dina Fan. Inventive seasonal dishes—like wax beans with bottarga and boquerones—share the menu with updated classics like beef tongue tonnato, alongside a carefully curated list of wines by glass and bottle. The sleek interior, tastefully adorned with red marble and dark wood, hosts a front bar for walk-ins as well as a chef's counter in the back.Please note: We are a small restaurant. Reservations in the dining room and at the chef's counter are intended for dinner. For drinks and snacks we accept walk-ins at the front bar. Thank you for your understanding.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable