Oak Steakhouse Raleigh continues the legacy of the original Oak Steakhouse in Charleston, SC, with a modern take on the classic steakhouse. Located in the Warehouse District of downtown Raleigh, Oak Steakhouse offers an innovative approach to steakhouse dining, serving farm-fresh dishes alongside steakhouse classics.
Under the direction of executive chef Todd Woods, Oak's menu highlights the restaurant's relationship with local farmers and purveyors. To complement the menu, Oak's expansive wine list features California Cabernet and Old World reds, including a selection of Italian and Spanish wines, as well as an array of artisan domestic wines. In celebration of Raleigh's local brewery scene, Oak Steakhouse showcases local brews alongside domestic and international beers. Classic and creative, seasonal cocktails are also on the menu.
Une expérience authentique à Raleigh ! Lorsque l'Irregardless a ouvert ses portes en 1975, il était réputé comme un lieu de rencontre des hippies et des végétariens. Dans les années 80, il a été le premier restaurant de Caroline du Nord à interdire de fumer. Aujourd'hui, le café est le plus ancien restaurant de Raleigh à avoir gardé son propriétaire d'origine. Il a beaucoup changé au fil des années, mais ses valeurs fondamentales sont restées les mêmes. Ses repas primés sont faits maison avec des ingrédients d'origine bio et locale. Restaurant gastronomique décontracté, l'Irregardless propose des viandes et des fruits de mer frais, ainsi que des plats végétariens, végétaliens et sans gluten, avec des ingrédients de source durable. Nous avons aussi une liste de vins uniques, des bières artisanales, des espressos, des cappuccinos et des sachets de thé avec 25 saveurs différentes.
Des concerts sont également organisés tous les soirs. Nos nombreux musiciens jouent toutes sortes de musiques, du jazz en passant par le bluegrass. Ces groupes sont répertoriés sur notre site Internet. Les plus grands groupes jouent le samedi soir, idéal pour danser.
Le café Irregardless est l'endroit où se rejoignent régulièrement les groupes d'amis pour souper.
La Terrazza, the newest addition to Umbria Hospitality Group, presents a delightful fusion of southern Italian and Mediterranean cuisine, complemented by an enchanting city skyline view. With seasonal delicacies, premium ingredients, and market-fresh produce, our menu showcases traditional favorites with innovative flair. Step into our inviting dining space adorned with floor-to-ceiling glass walls, or unwind at one of our two bars – one indoors and the other nestled in a patio enclosure. We aim to whisk you away to a culinary experience like no other. Patio seating is first come first serve for reservations.
Combinant une atmosphère décontractée avec une cuisine contemporaine du Sud à base de produits frais, le Mandoline apporte une bouffée d'air frais à la scène culinaire de Raleigh. Les menus de saison du Mandoline sont créés avec des ingrédients locaux de haute qualité pour satisfaire tous les palais. La nourriture est servie dans une ambiance chaleureuse et détendue, où le côté guindé des repas gastronomiques est remplacé par le charme du Sud. Le menu et l'ambiance reflètent le caractère de Raleigh, un mélange de rustique et de raffiné, de contemporain et de traditionnel, de rural et de métropolitain. Tout comme la « ville des chênes », le Mandoline est profondément attaché à ses racines du Sud, mais tire son inspiration des quatre coins du monde. L'établissement est installé depuis peu dans le quartier Hayes Barton, à quelques pas du quartier Five Points, à l'angle d'Oberlin et Fairview.
O-Ku's menu provides a fresh and innovative take on traditional Japanese sushi and cuisine. Located in the Warehouse District of downtown Raleigh, the restaurant offers rare and unique dining options with traditional sashimi and specialty rolls, highlighting seafood from the finest fish markets in Tokyo and Hawaii alongside local and seasonal ingredients.
Reminiscent of traditional Japanese culture, O-Ku's menu is comprised of signature starters, contemporary Japanese entrees and seasonal traditional sushi that reflect the uniquely designed space. The beverage program is built around quality ingredients that celebrate Japanese culture.
The Willard Rooftop Lounge, Raleigh's Best Rooftop Bar of 2022 & 2023, offers signature craft cocktails and inspired bites with stunning views of downtown Raleigh. The centerpiece of The Willard is the Large Terrace with panoramic views of the Raleigh skyline and dual-sided fireplace surrounded by comfortable, yet modern, seating. Heaters make our outdoor spaces comfortable year-round. Inside, a 22-seat bar is the focal point of the dining room, while Skyview Boardroom offers a unique dining experience for 6-12 guests.The Willard’s cocktail menu playfully leans into Raleigh’s nickname as the City of Oaks, offering signature craft cocktails aged in oak barrels and cocktails where smoke is a key ingredient. The seasonal food menu, crafted by Chef Kyle Teears, includes shareables like papas bravas and charcuterie, as well as salads, Flatbreads, and entrees like Cherokee Trout and Steak Frites.Located on the 7th floor of the AC Hotel Raleigh Downtown in the Glenwood South district.
Demandez à quelconque personne italo-américaine ce qu'est le jus de viande et elle vous dira que c'est la sauce pour les pâtes que leurs mères et grand-mères faisaient tous les soirs. Gravy Restaurant y met tout autant d'amour maternelle à cette sauce, préparée à partir de tomates selectes et d'herbes de provenance locale. Ce soin, allié à la touche moderne inspirée et l'importance des ingrédients de saison, définissent la préparation des plats italo-américains traditionnels - c'est une approche unique à une cuisine classique.
The Overlook features a seasonal internationally influenced full-service menu accompanied by premium spirits, wines and local brews, as well as a rotating selection of signature specialty entrées created by our Executive Chef Christian Santaigo. We are located directly across from the Raleigh Convention Center, Martin Marietta Center for the Performing Arts and the Red Hat Amphitheater. LOCATED INSIDE THE RESIDENCE INN RALEIGH DOWNTOWN
Element: the simplest principal of a subject. Here at Element, we believe that sharing quality food and drink is the simplest and best way to create memories and cultivate friendships. Nestled in the great City of Oaks, Element is here to showcase that a plant-based meal can be delicious to both omnivores and vegan foodies alike.
Parkside is a locally owned and operated Downtown Raleigh Restaurant located at the entrance of the Warehouse District. Parkside is situated on the corner of West Martin and South Dawson streets across from historic Nash Square. It was this urban park, one of the four original parks in downtown that inspired the name Parkside.Housed at street level and under the longest running neon restaurant sign in North Carolina you will find our doors, which have been the threshold to hospitality for this neighborhood for over one hundred years. Parkside believes in continuing this tradition in every way. From the warm red brick and reclaimed barn wood clad bar to the NC solid poplar tabletops, we want our guests to feel welcome. Whether you are sampling one of our 25+ beers on tap or enjoying our chef inspired locally sourced fare, your experience is our priority.