Experience the flavors of the Upstate at our contemporary American restaurant, where Southern charm meets international flair. Nestled beside our beautifully manicured courtyard, our restaurant draws inspiration from the rich bounty of South Carolina. Our cuisine emphasizes bright, clean, and approachable dishes, all served with a touch of warm hospitality in a vibrant setting. Executive Chef Gianna Smutzki and Chef de Cuisine Veronica Rodriguez craft seasonal menus that showcase the finest of Greenville’s culinary scene.
You won't find a neighborhood restaurant anywhere close to Greenville doing what chef Shawn Kelly set out to do: provide both neighbors and visitors alike the Upstate's freshest and most plentiful meats, produce, and products, both as a dine-in and carryout option.This concept supports the idea that farmers and chefs can make a living supplying a community with its daily necessities, while also encouraging enjoyment of a simple meal of a sandwich or steak, chop, or bake.Just imagine: Wednesdays become your favorite lunch day of fresh and locally-sourced soups and salads with a friend. Then you get a favorite bottle of wine to bring home, coupled with carefully chosen side dishes and the best burgers and fresh Carolina seafood in Greenville to throw on the grill. Or maybe you even have a long-standing Sunday brunch date!
Texas de Brazil, is a Brazilian steakhouse, or churrascaria, that features endless servings of flame-grilled beef, lamb, pork, chicken, and Brazilian sausage as well as an extravagant salad area with a wide array of seasonal chef-crafted items.
Rick Erwin's Eastside est un établissement américain traditionnel proposant des steaks et des fruits de mer américain qui propulse la cuisine raffinée à de nouveaux sommets. L’atmosphère intime est composée de bois sombres, d’une cave à vin et d’une salle à manger accueillante. Le menu propose des éléments contemporains et traditionnels ainsi qu’une longue carte de vins. Rick Erwin's Eastside met à dispisition une salle à manger privée vous permettant d’impressionner vos invités lors de toute occasion. L’établissement s’engage à faire vivre à chaque client une expérience gastronomique exceptionnelle et mémorable.
Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
Welcome to Iron Hill Brewery & Restaurant, where you'll find fine handcrafted beers, creative yet informal cuisine, and friendly, attentive service in a casual, upscale atmosphere. We're passionate about producing distinctive, full-flavored handcrafted beers, accompanied by fresh–from–scratch New American cuisine in a comfortable, casual atmosphere. Our goal has always been to provide food and beer that is inspired, consistently crafted and presented by a knowledgeable and courteous service staff.
Le Ruth's Chris Steak House est reconnu internationalement comme « là où on mange de vrais de vrais steaks ». Le menu propose du bœuf USDA Prime du Midwest - affiné à la perfection, grillé à 1800 degrés et servi à la façon unique de Ruth Chris : GRÉSILLANT. Votre steak reste donc chaud, juteux et délicieux de la première à la dernière bouchée. Les fruits de mer frais, le veau et l'agneau de première qualité, et le poulet farci sont tout aussi alléchants et remarquables. Goûtez à La Nouvelle-Orléans avec des entrées qui en sont inspirées, comme les crevettes barbecue et les champignons farcis à la chair de crabe. Les plats de salades, de légumes et de pommes de terre sont assez généreux pour être partagés. Couronnez le tout avec l'un des succulents desserts de Ruth's Chris, comme la tarte crumble aux pommes chaudes, le gâteau Péché au chocolat, la crème brûlée classique et plus encore. Et, pour compléter votre expérience culinaire, la carte des vins de Ruth's Chris compte plus de 175 millésimes sélectionnés. Vous y vivrez toute une expérience, juteuse et consistante, dont vous vous souviendrez longtemps!
Welcome to an upstate favorite…enjoy warm hospitality and inspired, award winning menus made fresh daily with cravable American cuisine with a twist. Relax and enjoy…in our beautiful dining rooms surrounding stone fireplaces; on our patios under Carolina blue skies or twinkling stars; in our comfortable bars; or, in our private dining rooms.At CityRange you'll find a Range of flavors, a Range of choices, and a Range of Prices.
**PLEASE NOTE** THIS IS THE STELLA'S IN GREENVILLE ON ROCKY SLOPE ROADParties more than 10 people, please call the restaurant for reservations!Stella’s Southern Brasserie is a unique adventure of food and beverage. The Brasserie features local cuisine in a natural gathering spot for the community, with plenty of outdoor seating. Open for Coffee, Lunch and Dinner, as well as Saturday and Sunday Brunch. We support regional food artisans & emphasize the importance of sourcing products harvested locally. Stella’s offers from-scratch menu, genuine hospitality, full wine list & crafted cocktails all served in a relaxed, neighborhood atmosphere.Enjoy the menu cuisine of nationally recognized Chef Anthony Gray.Private Dining: Stella's can accommodate groups up to 40 in size in our beautiful & private dining room.
Au Melting Pot de Greenville, vous ferez l’expérience d’une toute nouvelle façon de souper ! Lors de votre prochaine sortie au restaurant, venez donc y faire un tour ! Vous saurez que vous avez fait le bon choix après avoir testé un des nombreux fromages artisanaux que propose le restaurant. Que ce soit pour découvrir un menu classique complet avec entrée, plat, fromage et dessert, ou bien pour déguster une délicieuse fondue au fromage agrémentée d’un verre, vous trouverez votre bonheur à tous les coups ! Le personnel est accueillant et à votre écoute. Vous serez accompagné jusqu’à votre table. Après avoir savouré votre fondue, travaillée devant vous par le personnel du restaurant, parfaitement assaisonnée, et accompagnée d’une salade croquante, vous vous consacrerez au plat principal. Vous préciserez à votre serveur la cuisson que vous désirez pour votre steak, mais aussi pour votre poulet, vos crevettes, ou encore votre homard. Vos exigences particulières seront prises en compte. N’oubliez pas de garder de la place pour le dessert ! Vous aurez entre autres la possibilité de goûter à une des multiples spécialités de fondues au chocolat, toutes aussi succulentes les unes que les autres !