Sandra's on the Park offers fine dining, patio seating, seafood, pasta, BBQ, and happy hour! We have a private party room available as well so make a reservation today.
Since opening the doors in 1997, owner Matt Anderson and team have transformed the once-typical suburban sports bar into a destination spot for sports fans and foodies alike. Guests can grab a Smokehouse Burger at the traditional front bar, enjoy a gourmet pizza or family dinner in the warm and inviting Four Seasons Room or relax on the outdoor Patio featuring a cozy fire pit and multiple dining areas.From our all-inclusive Ultimate Packer Experience, luxury coach bus excursions to Lambeau Field and Camp Randall to Brewer tailgate parties, Matty’s will get you to your destination in style. Check out our Holiday brunches for Easter, Thanksgiving, Mother’s Day and Father’s Day to name just a few!If you are having trouble making an online reservation, please call the restaurant, and let us assist you.
Famous Dave's is in Greenfield, and has a reputation for its award-winning BBQ. It is also popular because of the quality of the ingredients with almost all dishes being made from scratch. Though the menu at Famous Dave's in Greenfield does emphasize the tasty BBQ options, it is not limited just to the famous ribs. There are chicken and pork selections in addition to alternatives like soups, salads, burgers, sandwiches, appetizers and an array of build your own feasts and combo plates. Kids enjoy a menu of their own and the homemade dessert selections are also one of the reasons for the ongoing success of Famous Dave's in Greenfield
Located in Milwaukee's Bay View neighborhood, EsterEv offers a 6-course chef's tasting experience, which evokes globally inspired nostalgic flavors from grandma's kitchen. Presented by James Beard Best Chef Midwest nominees Dan Jacobs and Dan Van Rite.
Le Bavette consiste en une réinterprétation moderne d'une tradition bien ancrée, celle de la boucherie de quartier. Il vise à honorer ces traditions de qualité et d'excellence en se procurant des animaux élevés de façon responsable sur de petites exploitations agricoles locales, ainsi qu'en découpant la viande selon les besoins des clients. En obtenant des carcasses entières, le Bavette favorise le développement durable et produit moins de déchets. En outre, le restaurant assure une traçabilité totale de la viande, de la table jusqu'à la ferme et, dans plusieurs cas, jusqu'à l'animal lui-même. Au Bavette, le consommateur appréciera la transparence complète. L'établissement veut créer le même sentiment de communauté et de vie de quartier que les anciennes boucheries créaient par le passé. Le Bavette, un endroit pour profiter d'un café le matin, d'un sandwich dans l'après-midi ou d'un verre de vin accompagné de fromage et de charcuterie dans la soirée.
Le Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Brookfield sert des vins artisanaux médaillés dans un cadre moderne et décontracté. Le menu se compose de plats contemporains américains fraîchement préparés, influencés par des saveurs du monde entier. De l'entrée au dessert, chaque plat du menu est accompagné d'un numéro de bouteille pour vous aider à accorder harmonieusement les mets et les vins. Le Cooper’s Hawk possède également un bar, des espaces dédiés aux événements privés ainsi qu'une salle de dégustation de style Napa avec une boutique de spécialités où vous goûterez des vins dans un cadre de cave traditionnelle. S'approvisionnant avec des cépages de haute qualité provenant des meilleurs vignobles du monde entier, le Cooper’s Hawk propose une carte grandissante de plus de 200 vins médaillés. Récemment, le Cooper’s Hawk Winery & Restaurants a été élu « Hot Concept 2010 » par le Nation's Restaurant News et il a été récompensé du prix MenuMasters dans la catégorie « Menu Trendsetter » en 2013.
Des pâtes faites à la main, des pains et fromages, ainsi qu'une carte des vins abordables feront de votre expérience une des plus mémorables.
Il est préférable de contacter le restaurant si l'heure qui vous convient pour une réservation n'est pas disponible.
Le DanDan Milwaukee a conservé son âme chinoise en ajoutant une sensibilité du Midwest.
Sa cuisine savoureuse, respectueuse, ludique et de saison est un vrai hommage aux goûts de notre enfance.
Old school meets new school, East Coast meets Midwest, with a Southern-style Italian restaurant landing right in the middle of it all. Delivering distinctly Italian cuisine that’s easy to pronounce and even easier to share, guests will enjoy seasonally inspired dishes throughout the year. Sorella serves healthy foods with elegant flavors, which are often made with locally sourced products.