Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Cincinnati / Dayton

Meilleurs restaurants saisonniers à Fort Mitchell

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

43 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Bouquet Restaurant
4.8
Exceptionnel(2971)
Prix : cher
• Américaine • Covington
Réservé 29 fois aujourd'hui
Le Bouquet Restaurant and Wine Bar, situé au coeur de Mainstrasse Village à Covington, a ouvert ses portes à l'automne 2007 sous la propriété du chef Stephen Williams. Bouquet offre l'expérience unique de la gastronomie dans une ambiance chaleureuse et intime qui propose un menu saisonnier de cuisine américaine contemporaine fait à partir d'ingrédients frais et cultivés localement. Découvrez une liste de plus de 200 vins du monde entier récemment récipiendaire du Prix d'Excellence du Wine Spectator Magazine. Venez profiter d'un verre de vin et dîner avec nous, et voir ce que vous manquiez!
Photo du restaurant Opal Rooftop
4.7
Exceptionnel(381)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Cincinnati
Réservé 16 fois aujourd'hui
Forged from the fires of Covington, Ky. Opal is a casual, chef-driven, fine-dining restaurant that offers wood-fired grilled foods, craft cocktails, and a curated wine menu using locally focused products. The menu, developed by the company's culinary director, Chef Eric Polhamus, features Contemporary American dishes. Opal is the third restaurant installment in the portfolio of Bill and Morgan Whitlow. Opals are known to be the stone that represents justice, harmony, protection, love and passion. Just like the gemstone, Opal Rooftop Restaurant & Bar is different from every angle you approach it from. Patrons will enjoy a 360-degree backdrop of downtown Cincinnati and Northern Kentucky or dine indoors as the flames from the unique Grillworks grill reflect off of the bar. For more information and a glimpse of the menu, follow us on Facebook or visit opalrooftop.com. All tables are booked with a two hour window. If you would like more time please leave us a note to accommodate!
Photo du restaurant Shires' Rooftop
4.5
Génial(1649)
Prix : raisonnable
• Réservation de tables avec bouteilles • Cincinnati
Réservé 40 fois aujourd'hui
Standing high above the city on the 10th floor of the City Club Apartments, at 309 Vine Street; resurrected from the history that has stood here before our time, Shires' Rooftop is inspired by the first amusement resort in this part of the country, Shires' Garden. Though the original Shires' Gardens burned to the ground, "in a most picturesque fire," the legacy that was left behind is everlasting and an integral part of the Queen City's history. The creation of the Matinee Performance, the regal guests Shires' hosted, an unsolved murder and other noteworthy events that took place at the original Shires' Gardens, are an inspiration to our program that we look forward to sharing with you.
Photo du restaurant Otto's
4.8
Exceptionnel(1710)
Prix : cher
• Américaine • Covington
Réservé 57 fois aujourd'hui
Opened in 2003, Otto's serves American and Southern inspired fare in the heart of Covington's Mainstrasse.
Photo du restaurant Braxton Brewing Co - IGLOOBAR
4.4
Génial(147)
Prix : raisonnable
• Américaine • Covington
Réservé 3 fois aujourd'hui
PLEASE NOTE: WE ARE 21 & UP ONLY. Outside food/beverage & dogs are also not permitted.Braxton - IGLOOS can be reserved through OpenTable's Experiences. Seating Schedule:- Wednesday & Thursday: 4pm / 7pm- Friday: 3pm / 6pm / 9pm- Saturday: 12pm / 3pm / 6pm / 9pm- Sunday: 12pm / 3pm / 6pmWelcome to IglooBar- your private oasis in the cold winter months. Each igloo features seating for up to 8, a dedicated Bluetooth speaker upon request, & cozy decor. During your 2-hour time slot, you can enjoy food from Dewey's Pizza and an array of drink options, including beer, cocktails, & spiked hot beverages. To reserve, select your preferred date and time. We ask for a $35 reservation fee that is paid upon booking. Reservations may be modified up to 2 days before the scheduled date, but please know the fee will not be refunded after that time. Our igloos are heated, but we encourage guests to dress for the weather. Food is delivered to igloos and drinks are ordered through bar staff.
Photo du restaurant Primavista
4.8
Exceptionnel(6266)
Prix : cher
• Italienne • Cincinnati
Réservé 62 fois aujourd'hui
Le Primavista, nommé d'après sa vue imprenable, vous éblouira ! Vous dégusterez les plats italiens primés du chef Chris Prince tout en surplombant les toits de Cincinnati, la rivière Ohio et les collines du Northern Kentucky. Établi en 1989, le Primavista est la création d'un lieu confortable mais élégant des propriétaires Frank et Joan Lenkerd. Leurs efforts conjugués à ceux du chef Chris Prince pendant plus de 18 ans ont assis leur réputation de longue date pour une cuisine et un service d'excellence qui attirent des visiteurs de partout dans le monde. Quelle que soit l'occasion, un repas en tête à tête de bal de finissants, une soirée de 50ème anniversaire, des dégustations pour un souper de répétition ou un repas d'affaires ou encore une fête d'anniversaire, vous êtes sûr d'impressionner vos invités au Primavista. Situé à 5 minutes à l'ouest du centre-ville, le Primavista présente toutes les commodités dans tous les domaines. Pour les itinéraires, les offres et d'autres informations, veuillez consulter le site Internet à l'adresse suivante : www.pvista.com (513-251-6467).
Photo du restaurant Taste of Belgium at The Banks
4.6
Exceptionnel(319)
Prix : raisonnable
• Américaine • Cincinnati
Réservé 8 fois aujourd'hui
Taste of Belgium is a modern Belgian brasserie that fuses Belgian and American cuisines with locally sourced ingredients for both brunch and dinner. Taste of Belgium offers a carefully curated beer list featuring an unequaled selection of Belgian brews and craft cocktails to enhance every meal. In 2023, Jean-François Flechet, our founder, was honored with a knighthood by the prestigious Knighthood of the Brewer's Paddle, recognizing his dedication to Belgian brewing traditions. Our journey began in 2007 at Cincinnati's historic Findlay Market, where Jean-François introduced a traditional Liège-style waffle recipe and a 120-pound cast-iron waffle maker from Belgium. Since then, Taste of Belgium has expanded to seven full-service neighborhood brasseries across Cincinnati and Dayton, Ohio. Discover more about our Belgian-inspired dining experience at www.tasteofbelgium.com.
Photo du restaurant Red Roost Tavern
3.9
Excellent(228)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Cincinnati
Réservé 2 fois aujourd'hui
Red Roost Tavern or RTR is a nod to providing locally sourced food and spirit in a relaxing and inviting atmosphere.Current hours are Monday - Thursday 4pm - 10pm, Friday 3pm - 10pm and Saturday - Sunday 7am - 10pm.
Photo du restaurant Jeff Ruby's Steakhouse - Cincinnati
4.9
Exceptionnel(9186)
Prix : très cher
• Steak • Quartier central des affaires
Réservé 201 fois aujourd'hui
Le Jeff' Ruby's est un steakhouse de style Art déco des années 1940 qui propose des steaks maturés à sec sur place, ainsi que des fruits de mer frais, sans oublier sa vaste sélection de salades signature, de pommes de terre grill, de légumes et de desserts. Si vous préférez prendre votre souper plus tôt, vous pourrez faire une réservation à partir de 17h00 du lundi au samedi. Le Jeff Ruby's bénéficie d'un emplacement idéal au cœur du quartier de divertissement du centre-ville de Cincinnati, à quelques pas des hôtels et du centre de convention du centre-ville. Le Jeff Ruby's constitue le choix idéal pour la meilleure des expériences culinaires. Découvrez la distinction par vous-même !
Photo du restaurant The Aperture
4.5
Génial(145)
Prix : très cher
• Méditerranée • Cincinnati
Réservé 27 fois aujourd'hui
The Aperture, the first full-scale restaurant project from Chef Jordan Anthony-Brown. The menu reflects the concept of Mediterranean mezze style dining, consisting of many small plates, rustic in nature and reflective of seasonality and creates a natural progression and flow for the dining experience. The Aperture’s menu reflects three fundamental tenets: intention, balance, and focus. The menu - and its individual dishes - are approached with the objective of putting critical thought into every component, eliminating the extraneous, and ensuring a natural flow across the menu. The culinary program is heavily influenced by the cuisine of the broader Mediterranean region and the simple, seasonal cooking of Southern France, Italy, Greece, and the Levant.Our menu changes often and with the seasons. You can always find our current menu on our website www.theaperturecinci.com.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable