Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Step into Sushi By Bou Fort Lauderdale, our one-of-a-kind Disco Sushi Omakase Experience. Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," promises an exhilarating journey through delectable flavors and disco beats. Choose from our signature 12-course offering at $60, or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $125 for 17 pieces, seated hourly. Located within Salt7 our Las Olas Bou, delivers the beats of 80s disco set in a visual wonderland of pop-culture iconography. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
En plus d'une cuisine récompensée et d'une carte des vins renommée, le 15th Street Fisheries vous offre une vue panoramique sur l'Intracoastal Waterway pour vous inspirer de jour jour comme de soir. Situé au-dessus des quais, dans l'historique marina de Lauderdale, ce restaurant est reconnu comme le meilleur endroit pour déguster des fruits de mer et profiter d'un service des plus attentionnés, tout en profitant des plus grands points de vue sur les voies navigables du sud de la Floride. Profitez d'une fine cuisine à l'étage et d'une cuisine décontractée au niveau des quais, avec des spectacles tout au long de la semaine, ainsi qu'une vue sur le festin des tarpons tous les soirs. Le 15th Street Fisheries est également l'endroit parfait pour votre prochaine réception ou tout autre évènement.
Il a été nommé en 2015 le meilleur du sud de la Floride par les lecteurs du SunSentinel et gagnant dans 10 catégories : meilleur restaurant de fruits de mer, meilleur restaurant face à la mer, meilleur restaurant de l'est du comté de Broward, meilleur restaurant romantique, meilleur restaurant pour un premier rendez-vous galant, meilleur restaurant pour fêter un anniversaire, meilleur restaurant pour inviter vos parents, meilleur restaurant pour impressionner vos invités, meilleure carte des vins et meilleurs martinis du sud de la Floride.
Bistro Mezzaluna has been a long time favorite of Fort Lauderdales discerning local diners and snowbirds alike. Located in a magnificant freestanding location at 1821 SE 10th Ave. (just a few short blocks away from our original location). Under the watchful eyes of executive chef Jose Diaz, we maintain our reputation for well-crafted bistro fare. Add to that an award winning wine list (arguably the best in the county) and exceptional service and you will soon see why Bistro Mezzaluna has become synonymous with great dining. The eclectic menu boasts such delights as ; U.S.D.A. prime steaks, homemade pastas and the freshest seasonal seafood including colossal stone crab claws. Each and every dessert is made on the premise. The atmosphere is warm and friendly and the seasoned service staff will make you know that you belong.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Modern, inviting, stylish and fun, Del Frisco's Grille in Fort Lauderdale takes the classic bar and grill to new heights, drawing inspiration from bold flavors and market-fresh ingredients. The energetic bar creates a buzz throughout the restaurant and sets the stage for an amazing night out.
Le Seasons 52, grill et bar à vin, vous présente un menu adapté aux saisons et inspiré par les produits des fermiers locaux. Le restaurant achète seulement les ingrédients les plus frais pour ensuite les cuire selon des techniques rustiques, dans un four en briques ou grillés au feu ouvert sur de la chêne et du bois de mesquite, qui font ressortir les parfums naturels de la nourriture. Le menu au Seasons 52 est complémenté par une carte des vins en constante évolution qui vous propose plus de 100 vins d'origine internationale, dont 52 disponibles au verre, ainsi que des cocktails artisanaux exceptionnels.
Ouvert tous les jours pour le dîner et le souper, avec des horaires prolongées les fins de semaine.
Au Seasons 52 vous trouverez le cadre idéal pour toute occasion, y compris les événements privés ou semi-privés. Le restaurant propose également une table du chef pour les groupes plus petits. Veuillez consulter le site web au www.Seasons52.com pour plus d'informations.
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Proposant une cuisine côtière moderne aux saveurs nettement locales, le Burlock Coast est un café-bar-restaurant-marché innovant qui exprime une créativité identique à celle des contrebandiers de l'époque de la Prohibition.
Le Morton's The Steakhouse, le premier groupe de steakhouses du pays, est spécialisé dans les plats classiques et copieux. Il sert des portions généreuses de bœuf de première qualité USDA, ainsi que du poisson frais, du homard et du poulet. Le menu comprend divers morceaux de choix, notamment un T-Bone de 680 grammes (la spécialité de la maison), un contre-filet de 454 grammes ainsi qu'un double filet de 340 grammes.