À 950 pieds au-dessus du niveau du sol, 71Above est le restaurant le plus élevé à l'ouest du Mississippi. Proposant une cuisine américaine moderne de haut niveau grâce au chef Vartan Abgaryan, 71Above offre une vue sur l'océan à couper le souffle de Malibu à Laguna Hills, avec une vue spectaculaire sur le bassin de Los Angeles et les montagnes environnantes. Le code vestimentaire chic décontracté est strictement appliqué. Pas de shorts, tongs, t-shirts et casquettes de baseball.
Le restaurant Takami Sushi & Robata propose uniquement des sushis de première qualité sushi. Doté de 3 cuisines, Sushi, Robata et Asian Fusion. Takami est le seul restaurant situé dans le centre-ville de Los Angeles qui vous offre la possibilité de manger à l’extérieur tout en étant 21 étages au-dessus de la ville et où vous pourrez bénéficier d’une vue à 360 degrés sur Los Angeles. Vous pourrez également bénéficier d’un bar complet avec une liste de vin et de saké. L’Happy Hour est disponible 7 jours par semaine dans le salon. .
The Number #1 Brazilian Steakhouse in Los Angeles!We are a Modern Brazilian Steakhouse.We open the table with Picanha, Prime Steak!We have the Highest Grade quality meat in US, Serving Halal Beef, Lamb and Chicken and A5 Wagyu.We have the most beautiful Restaurant for Private Events with Four Season Rooms.We are focus on Organic everything, Wines, Produce and Meat!H & H Brazilian Steakhouse is own by Brazilian Henrique Huyer , with a mission of bringing to the American market the vanguard of this concept, bringing the best of Brazil today.
L'APPART by AIR FOOD is above all two passionate visionaries, Marc and Thierry. They have come from two completely different paths.One was a contractor in logistics the other a chef in London and Paris.What they both have in common besides the love of good food is the love of street culture. Years ago they met in Paris during a regular sale of shoes at the Place de la République…From this meeting, the pair launched into a collaboration of sharing their passion for food. They started with pop-up restaurants with the aim of offering gastronomic street food to all, from a range of mixed recipes from different cultures and from gastronomic food to street food. Then, they had a brainwave…. Resulting in to transforming their Pop-ups into a real restaurant in downtown LA. From PARIS to LA come and travel with us.;-)
Freehand LA’s full service restaurant, The Exchange, pays homage to the 12-story vintage blade sign (the largest in LA) under which its entrance proudly sits. The restaurant is led by Chef Narita Santos and her team. The focal point on Southern California's seasonal abundance of local produce, fresh seafood and choice meats beautifully highlights the multi-cultural flavors of urban LA. We accompany our menu by a natural wine selection. Private dining options are available. Please contact us for more details.Please note that a 4% charge is added to all checks to help cover the cost of health care benefits that we offer for our full-time employees. Thank you for your patronage and support. If you would like this charge removed, please let your server know.
Le DISTRICT utilise des aliments extraordinaires, cultivés de manière durable par les agriculteurs locaux, en plus de toujours rechercher de nouveaux fournisseurs de produits alimentaires uniques du monde entier. Le restaurant applique la philosophie de la ferme à l'assiette, en s'approvisonnant de produits qui sont créés à petite échelle par des agriculteurs-artisans qui ne font pas de compromis sur la qualité, et qui ont, par leur passion et de l'invention, donné une toute nouvelle saveur aux arts culinaires. Avec cette palette terrestre de fraîcheur, de naturel et de qualité supérieure, le DISTRICT crée des combinaisons et juxtapositions de saveurs qui sont merveilleusement intuitives et modernes. Le bar profite également de cette inspiration, et sert des cocktails maison qui éblouissent les sens et appellent à la conversation. La philosophie de la décoration du DISTRICT reflète son approche délicieusement inattendue de la nourriture et des boissons. L'atmosphère qui en résulte est la merveilleuse rencontre de l'art et de l'artisanat, du passé et du futur, une ambiance qui est tout à fait séduisante et originale.
NIKU X offers an unlimited Fresh A5 Wagyu and Luxury Seafood Buffet dining experience, located in the heart if Downtown Los Angeles. We have two dining styles that include our Self-Service $99 and Full-Service $139 experiences. Both feature fresh sushi, A5 Wagyu steaks, king crab and more.
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.