Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants saisonniers à Downey / Norwalk / Santa Fe Springs

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

17 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant THE LKSD
4.4
Génial(151)
Prix : cher
• Grillade • Downey / Norwalk / Santa Fe Springs
Réservé 3 fois aujourd'hui
The Home of the 40oz Tomahawk (as seen on Insider Food 45+ million Views) located in Downey, CA. Lock & Key Social Drinkery + Kitchen is a Meat forward concept featuring over 100 selections of can & bottled Craft Beer, 12 Rotating Draft Lines, 200+ Whiskies, and Seasonal Craft Cocktails all located just 10 miles South of DTLA. Founder Marc Shelton and Head Chef Michael Cabacungan work effortlessly together combining comfort and nostalgic food and drink offerings to guests... Check us out on instagram @lksdkitchen
Photo du restaurant Bestia
4.8
Exceptionnel(8319)
Prix : cher
• Italienne • Centre-ville
Réservé 216 fois aujourd'hui
Le Bestia est un restaurant italien aux produits multi-régionaux situé dans le quartier des arts du centre-ville de Los Angeles.
Photo du restaurant North Italia - Cerritos
4.5
Génial(79)
Prix : raisonnable
• Italienne • Cerritos
Réservé 57 fois aujourd'hui
Using only the season’s best ingredients, our chefs create a variety of modern Italian dishes including pastas made from scratch daily, hand-tossed pizzas like the classic Margherita but make it Tie Dye, and savory lunch and dinner entrees like Pork Milanese, Tortelloni al Pomodoro, and Braised Short Rib Lumache that deliver flavors that go above and beyond the expected as well as a full-bodied wine and beer list accompanied by an array of handcrafted cocktails including a Sicilian Margarita and the Pomegranate Mule. For more information, visit northitalia.com.
Photo du restaurant Manuela
4.8
Exceptionnel(225)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville
Réservé 13 fois aujourd'hui
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
Photo du restaurant Camelia
4.5
Génial(206)
Prix : très cher
• Française / Japonaise • Arts District
Réservé 61 fois aujourd'hui
A French-Japanese bistro in the Arts District of Downtown Los Angeles. Reservations are always recommended, but we are often able to accommodate walk-ins as well. While we love dogs, we can only accept trained service animals (not emotional support animals) both in our dining room as well as on our outdoor patio. We appreciate your understanding.
Photo du restaurant The Factory Kitchen - Los Angeles
4.6
Exceptionnel(3647)
Prix : cher
• Italienne • Centre-ville
Réservé 41 fois aujourd'hui
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée. Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design. Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Photo du restaurant Damian
4.8
Exceptionnel(6)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Centre-ville
Réservé 15 fois aujourd'hui
We are a restaurant in Los Angeles' Arts District rooted in Mexican culture while celebrating seasonal Californian produce.
Photo du restaurant Four Bricks by La Crosta
4.7
Exceptionnel(111)
Prix : cher
• Italienne • Whittier
Réservé 6 fois aujourd'hui
Four Bricks by La Crosta is a rustic Italian Steakhouse located in a historic part of Uptown Whittier. The location was named Four Bricks for the first brick buildings built at the turn of the century when the city was established.We pride ourselves on making fresh handmade pastas, serving highest quality prime steaks, and seasonal Italian creations.Chef Jason Raiola started his culinary career in 2007 and has worked throughout Los Angeles and Beverly Hills. A love for Neapolitan Pizza led him to start La Crosta Wood Fired Pizza in 2019 with his wife Heather and is proof of his love for fresh Italian ingredients.Four Bricks by La Crosta is a husband and wife team, a family venture, a place to enjoy great food with family, friends , and community.
Photo du restaurant The 908 Restaurant
4.8
Exceptionnel(21)
Prix : raisonnable
• Américaine • Long Beach
Réservé 11 fois aujourd'hui
A restaurant created in long beach for the people of long beach. Classic American cookery, seasonal fare complemented by an exemplary bar offering in an upbeat yet elevated setting.
Photo du restaurant Gyu-Kaku Japanese BBQ - Cerritos, CA | Landmark Square
4.3
Génial(417)
Prix : cher
• Japonaise • Long Beach
Réservé 10 fois aujourd'hui
Le Gyu-Kaku Japanese BBQ, à Cerritos en Californie, est l'endroit idéal pour une expérience incroyable dans la région de Los Angeles! Traditionnellement appelé Yakiniku, ce barbecue japonais est connu pour ses viandes délicieuses, fraîches (jamais congelées) et de qualité supérieure. Venez y boire une bonne bière froide en grillant vous-mêmes votre viande. Le Happy Hour offre les meilleurs tarifs sur la nourriture et les boissons. Voilà une autre bonne raison pour se détendre et commencer la soirée au Gyu-Kaku.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable