Using only the season’s best ingredients, our chefs create a variety of modern Italian dishes including pastas made from scratch daily, hand-tossed pizzas like the classic Margherita but make it Tie Dye, and savory lunch and dinner entrees like Pork Milanese, Tortelloni al Pomodoro, and Braised Short Rib Lumache that deliver flavors that go above and beyond the expected as well as a full-bodied wine and beer list accompanied by an array of handcrafted cocktails including a Sicilian Margarita and the Pomegranate Mule. For more information, visit northitalia.com.
Dynamic. Energetic. Alluring. Bold flavors, inventive presentations, and tailor-made omakase menus take center stage at Hestia: a modern Asian restaurant that sets premium ingredients and eclectic executions front and center—revealing an innovative, one-of-a-kind dining experience that sits at the top of Ballantyne’s inspired dining scene. Beautiful rooftop with views to downtown Charlotte.
Le Gallery Restaurant vous sert une cuisine américaine contemporaine pour le déjeuner, le dîner et le souper. Profitez d'un menu brunch week-end tous les samedis et dimanches. Le menu d'inspiration de la ferme à la table change au gré des saisons pour vous proposer les meilleurs ingrédients locaux. La salle à manger privée vous offre un espace intime parfait pour vos réunions privées, soupers de répétition, événements et fêtes pouvant accueillir jusqu'à 20 personnes. Le Gallery Bar dispose d'une impressionnante sélection de vins et whiskies. Profitez des dégustations de vins, des événements de saison, des soupers privés et des repas saisonniers en plein air . L'exposition d'œuvres de l'artiste contemporain local Shain Gallery confère à cet établissement une ambiance de galerie d'art authentique. Gallery Restaurant est situé dans le The Ballantyne Hotel & Lodge au coin de Johnston Road et Ballantyne Commons Parkway. Une tenue d'affaires décontractée ou une tenue de ville est de rigueur. Veuillez noter que les casquettes de baseball sont interdites.
Experience The Ballantyne’s take on classic teas offered in England’s finest tea houses with a Southern flair. Enjoy a variety of tea blends from Rare Tea Company, the official tea of the Royal Family.Tea is served each Saturday and Sunday from 1:00-4:00pm. The cost is $49 for adults or $64 including a glass of champagne and $29 for children, ages 12 and under. (plus tax and gratuity).Credit Card Number needed to book a reservation. There is a 48-hour cancellation penalty. Any No-Shows will be charged $50 each. Join us for our special theme teas:
Buckle up and get ready for a flavor-packed adventure at C&W Steakhouse—Ballantyne’s very first steakhouse! At C&W Steakhouse, our Chef driven menu includes a tantalizing array of offerings that reflect the finest cuts of meat expertly grilled to perfection and bold flavors and quality offerings you crave! Get ready to indulge in exquisite USDA Prime steaks and delectable dishes, a wide assortment of wines, and craft cocktails that are sure to delight your palate. Join us and embark on an exciting journey, where every meal is a celebration of taste and community!
OPENING FALL 2024. Rooster's Wood-fired Kitchen is thrilled for its first expansion since 2012, opening at The Bowl at Ballantyne with more than 30 years of culinary tradition and craftsmanship under its belt. Rooster's is known for elevated simplicity with dishes that allow seasonal, often locally sourced ingredients to shine. With this location, Rooster's debuts a refreshed approach to interior design with a nod to the outdoors and the recreation of fly fishing. Enjoy signature dishes that showcase humble comforts, such as rotisserie chicken, hanger steak, grilled salmon, Margaux's succotash, mac & cheese, butter wilted spinach, and more in a relaxed, light-filled dining space or on the expansive patio.
Révolutionnez votre consommation à South Park, à Charlotte. Le Rooster's Wood Fired Kitchen, créé par le chef Jim Noble, s'apprête à redéfinir la restauration. Ce bar à vins propose un menu à la carte composé d'une large sélection de plats aux influences espagnoles, françaises et italiennes, préparés sur un grill au feu de bois, une rôtisserie et dans un four importé d'Italie. Les plats de qualité du Rooster's Wood-Fired Kitchen sont à la fois abordables et simples, aux accents culinaires du sud du pays. Située au centre de la salle, la cuisine ouverte vous permettra d'admirer le savoir-faire des cuisiniers tout en dégustant vos plats sur le comptoir en granit ancien, perché sur un tabouret de bar fabriqué à la main. L'intérieur du restaurant présente des touches de cuir, de pierre ancienne, de bois travaillé à la main et de fer forgé qui rappellent le côté fait maison et artisanal de sa cuisine.
Oak Steakhouse Charlotte presents an innovative take on the classic steakhouse. Located in the established neighborhood of SouthPark, Oak Steakhouse offers a modern approach to steakhouse dining, serving farm-fresh dishes alongside steakhouse classics in a mid-century modern environment.
The menu highlights the restaurant's relationship with local farmers and purveyors. To complement the menu, Oak's expansive wine list features California Cabernet and Old World reds, including a selection of Italian and Spanish wines, as well as an array of artisan domestic wines. In celebration of Charlotte's growing brewery scene, Oak Steakhouse showcases local brews alongside domestic and international beers. Classic, seasonal cocktails are also on the menu.
Inspired by the wood-fired Robata grills of Japan, Mizu offers a refreshed take on live-fire cooking atop the Hyatt Centric in the heart of Charlotte’s SouthPark neighborhood. Opened in August of 2021 and named one of 2022's "25 Best New Restaurants" and "50 Best Restaurants" by Charlotte Magazine, the rooftop restaurant by Indigo Road Hospitality Group (IRHG) combines the traditions of ancient Japanese cooking with Southern influences and Asian flavors. The kitchen, anchored by Mizu’s own Robata grill, features a seafood-focused menu composed of wood-fired, raw, and chilled offerings.The beverage program focuses on bright, easy-drinking libations using Japanese spirits and seasonal ingredients, complementing the cuisine and atmosphere. With a chic, minimalist design with natural elements throughout, the restaurant, named for the Japanese word for water, offers sweeping rooftop views from the patio, as well as sophisticated interiors and comfortable lounge and bar seating.
Le Del Frisco's Double Eagle Steak House est fièrement ouvert et acclamé par la critique du sud de Charlotte depuis mai 2007. Ce restaurant en est à son huitième emplacement avec son concept légendaire fondé en 1989 et honoré à l'échelle nationale pour sa cuisine exceptionnelle et son ambiance chaleureuse. Le menu vous propose du bœuf USDA, des fruits de mer frais, et des incroyables queues de homard d'eau froide. Leur liste de vins primée comprend une variété de plus de 1000 sélections du monde entier. Leur élégant restaurant de 1500 mètres carrés dispose de trois niveaux distincts. Alors, que vous désiriez manger dans leur dynamique salle à manger principale, profiter de la vue de leur mezzanine, ou assister à un événement dans leur cave à vin à couper le souffle, vous êtes assurés de vivre une soirée inoubliable. Le restaurant est situé dans le Piedmont Town Center, à seulement 10 minutes de uptown Charlotte.