15ft Projection TV, 35 -65" TV'S.STATE OF ART GAME ROOM10 PROTEIN TO CHOOSE FROM INCLUDING THE IMPOSSIBLE BURGER PATTY.INSANE AMOUNT OF BYO BURGER OPTIONS.30 BEERS ON TAP! TAP BEERS FROM THE FAMOUS STEVEN POINT BREWERY. TAKE PICTURES IN FRONT OF OUR FAMOUS KEG WALL.
Le Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Brookfield sert des vins artisanaux médaillés dans un cadre moderne et décontracté. Le menu se compose de plats contemporains américains fraîchement préparés, influencés par des saveurs du monde entier. De l'entrée au dessert, chaque plat du menu est accompagné d'un numéro de bouteille pour vous aider à accorder harmonieusement les mets et les vins. Le Cooper’s Hawk possède également un bar, des espaces dédiés aux événements privés ainsi qu'une salle de dégustation de style Napa avec une boutique de spécialités où vous goûterez des vins dans un cadre de cave traditionnelle. S'approvisionnant avec des cépages de haute qualité provenant des meilleurs vignobles du monde entier, le Cooper’s Hawk propose une carte grandissante de plus de 200 vins médaillés. Récemment, le Cooper’s Hawk Winery & Restaurants a été élu « Hot Concept 2010 » par le Nation's Restaurant News et il a été récompensé du prix MenuMasters dans la catégorie « Menu Trendsetter » en 2013.
Texas de Brazil, is a Brazilian steakhouse, or churrascaria, that features endless servings of flame-grilled beef, lamb, pork, chicken, and Brazilian sausage as well as an extravagant salad area with a wide array of seasonal chef-crafted items.
VOTED BEST NEW RESTAURANT BY MILWAUKEE MAGAZINE'S READER'S CHOICEWith our appreciation for modern American cuisine and a motivation driven by locally sourced and seasonal ingredients, we invite you to share our food and admire the simplicity in culinary art. Our name, which translates to Fire+Ice, offers inspiration in all that we do.Spend some time together, share something new, and enjoy the opportunity to connect. Eldr+Rime is about gathering at the table and sharing a meal with the people that are important in your lives.For parties of more than six guests, please call the restaurant at (414) 867-9200.Dinner Monday through Saturday eveningsBrunch Saturdays and Sundays 9a-2p starting Happy Hour featuring half priced oysters offered Tuesday through Friday 4p-6p in our bar area.
Le Fleming’s Prime Steakhouse & Wine Bar conjugue sa passion du service et des ingrédients de saison à la viande de bœuf de qualité USDA. Chaque plat est méticuleusement préparé sur place et servi par un personnel attentitionné. Vous pourrez aussi déguster un vin adapté à chacune de vos humeurs avec le Fleming's 100®, une carte primée de 100 vins au verre. La carte des vins comprend des vins de vignobles parmi les mieux cotés du monde entier. Le Fleming's met également à votre disposition des salles à manger privées où un responsable se chargera de créer le moment parfait pour tous les types de groupes et de budgets. Chez Fleming's, chaque visite est remplie de possibilités infinies.
Niché au cœur du « Lake Country » à seulement 30 minutes à l'ouest du centre-ville de Milwaukee, le Red Circle Inn & Bistro, institution depuis 163 ans, propose une cuisine et un accueil de tradition. Venez déguster un filet de poisson, de fruits de mer frais, un steak découpé sur place par le boucher de la maison, du veau haut de gamme ou des « petites portions » de cuisine créative Bistro servies au bar, dans ce restaurant élégant. Vous pourrez déguster une sélection d'alcools, de bières et de vins, dont 25 grands crus servis au verre, allant des vins rouges aux vins pétillants, stockés à la température idéale grâce à un système spécial de réfrigération. L'auberge saluée par la critique vous accueille pour une soirée romantique à deux, un souper privé pour 10 personnes ou un grand événement pouvant réunir jusqu'à 250 personnes.
Wasabi Sushi & Lounge brings a sophisticated, modern take on traditional Japanese food to the greater Milwaukee area. We believe happiness can come from life's simple pleasures, like the complete satisfaction caused by enjoying inspired, flavorful cuisine. Our chefs give artistic performances with their mastery of sushi preparation, using only the freshest seasonal ingredients - all presented beautifully on the plate. We aim to share the rich culture of Japan & the unique intricacies of sushi with our diners, but with contemporary twists to keep it interesting.Wasabi is the 1st Wisconsin-based restaurant created by Brian Park, who originally established himself as a successful restaurateur of multiple sushi/Asian-Fusion hot spots in Chicago. Wasabi quickly secured its spot as the premier sushi destination in Brookfield, attracting diners from all over S.E. Wisconsin & beyond with its inventive dishes, artistic plating, plentiful sake offerings, & inviting, knowledgeable staff.
P.F. Chang's is a restaurant concept that honors the 2,000-year-old Asian tradition of wok cooking and believes in making food from scratch every day in every restaurant. With a Farm to Wok™ food philosophy at its core, P.F. Chang's chefs hand-roll dim sum, hand chop and slice all vegetables and meats, handcraft every sauce and wok-cook each recipe, every day in every restaurant using wholesome, fresh ingredients. With roots in Chinese cooking, the culinary landscape at P.F. Chang's now stretches across Asia with diverse, culturally inspired recipes including hand-rolled sushi, Vietnamese-style soups and bowls, traditional Chinese dim sum, wok-fired chicken and beef entrées, and family style noodles and rice. All made from scratch every day.