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Meilleurs restaurants saisonniers à West Baltimore

Prix
Type de cuisine (20 sur 54)

65 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Beaumont
4.7
Exceptionnel(638)
Prix : raisonnable
• Grillade • Catonsville
Réservé 11 fois aujourd'hui
Upscale steakhouse serving quality steaks and chops from local butcher J.W. Treuth in Oella, Maryland
Photo du restaurant True Chesapeake
4.7
Exceptionnel(481)
Prix : cher
• Fruits de mer • Hampden
Réservé 21 fois aujourd'hui
**Terrace Now Open. Seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.**True Chesapeake is a fine dining restaurant born of an oyster farm. Executive Chef Zack Mills creates a seasonal menu that showcases oysters from our far St. Jerome’s Creek, Southern Maryland — raw, roasted, and in signature dishes like Classic Rockefeller and Semolina Fried Oysters. But, the oysters are just the beginning. Our award winning menu celebrates the bounty of the Chesapeake region by using locally sourced seafood, meat, and produce to create exquisite dishes that evolve with the seasons. Chef Mills has been featured extensively for his use of invasive seafood species, a very delicious way to help the Chesapeake Bay. Don't forget to order the Blue Crab and Bone Marrow dip or handmade pasta. We have an expertly curated wine list, beer selection, and cocktails - both classic and creative. Ample bar, high-top, and terrace seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.
Photo du restaurant Manor Hill Tavern
4.8
Exceptionnel(977)
Prix : raisonnable
• Américaine • Ellicott City
Réservé 31 fois aujourd'hui
Manor Hill Tavern occupies the historic Taylor’s Row in Old Ellicott City. Our bar and dining areas feature original architectural elements such as exposed stone walls, barn doors, and vaulted ceilings. Local artwork hangs throughout the Tavern’s many rooms and a mural adorns a main wall, a nod to the eclectic and vibrant artistic community of Old Ellicott City. The result is a unique and memorable atmosphere unlike any other.Our Head Chef strives to use seasonal and locally-sourced ingredients whenever possible, including herbs and vegetables from our farm. Our distinctive menu is highlighted by a custom-built brick oven for neopolitan-style pizzas and more. We serve lunch and dinner 7 days a week, as well as brunch on Saturdays and Sundays.We proudly serve beers from Manor Hill Brewing, Howard County’s first farm brewery. Manor Hill beers are hand-made on our farm using original and unique recipes. The result is aromatic, hop forward farmhouse style beers.
Photo du restaurant Atwater's Catonsville
4.6
Exceptionnel(43)
Prix : raisonnable
• Américaine • Catonsville
Réservé 1 fois aujourd'hui
A gorgeous coffee shop vibe in the heart of downtown Catonsville. Stop by the Atwater’s Farm Stand inside for fresh seasonal and local produce. An upstairs private event space is available for reservations. Celebrate showers, birthdays, retirements, graduations, or work events with us! We offer fast casual breakfast and lunch options during the week, as well as a dinner and bar menu with full table service Wednesday-Saturday. Brunch table service and specialty brunch drinks are also available on both Saturday and Sunday. Our main dining room for table service is located on a second floor walkup, however we are currently undergoing renovations to make the space accessible to all. Until then, we will happily accommodate handicapped guests by reserving tables on our first floor and providing them with table service. We strongly encourage guests to notify us of any special requests, access or accommodations upon booking a reservation.
Photo du restaurant Tersiguel's French Country Restaurant
4.7
Exceptionnel(2281)
Prix : très cher
• Française • Ellicott City
Réservé 3 fois aujourd'hui
La famille Tersiguel propose sa version unique de la cuisine française depuis plus de 40 ans. Le menu du Tersiguel's combine une authentique cuisine de style français et des plats rustiques évoquant la Bretagne, le berceau d'origine des Tersiguel. Le Tersiguel's prépare une cuisine reflétant les saisons en utilisant les laitues, les herbes, les légumes, les fruits et les fleurs comestibles cultivés dans son jardin. Lorsque le jardin ne produit pas, le chef Michel Tersiguel se rend personnellement au marché de Jessup, dans le Maryland, pour sélectionner tous les fruits et légumes. Vous pourrez déguster une cuisine de la ferme à la table typique de la campagne française. Le chef Tersiguel la décrit comme « une cuisine à l'âme française ». La famille Tersiguel exploite l'un des meilleurs restaurants de la région depuis plus de 40 ans et continue cette tradition en étant évalué chaque année « Meilleur restaurant français » dans le Zagat et le Baltimore Magazine.
Photo du restaurant The Ruxton
4.6
Exceptionnel(215)
Prix : très cher
• Grillade • Harbor East
Réservé 57 fois aujourd'hui
Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.
Photo du restaurant Rusty Scupper - Baltimore
4.6
Exceptionnel(8620)
Prix : cher
• Fruits de mer • Inner Harbor
Réservé 42 fois aujourd'hui
Dégustez les fruits de mer les plus frais à Baltimore en contemplant la meilleure vue de Inner Harbor. The Rusty Scupper propose des choix alléchants de spécialités de fruits de mer locaux tels que les Maryland Jumbo Lump Crab Cakes et le filet de rascasse poêlé avec homard. Vous pouvez également vous régaler avec des plats classiques comme le filet de bœuf et le saumon de l'atlantique grillé, le tout servi dans un décor spectaculaire au bord de l'eau.
Photo du restaurant The Elkridge Furnace Inn
4.8
Exceptionnel(2935)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Elkridge
Réservé 11 fois aujourd'hui
Award-winning Executive Chef Dan Wecker shares his passion and dedication through seasonal menus boasting a fusion of New American and French- Inspired dishes -- the perfect balance of classic and creative cuisine. A thoughtful wine list and signature cocktails start the adventure. Signature Cream of Baltimore Soup and Chef's own pan mustard sauce for crab cakes are a notable twist. On-site Green House and Mushroom house add to the intrigue. Finally, in-house desserts will add a memorable sweet ending to your experience. Our circa 1744 Tavern Restaurant, 1810 Manor House along with 12 acres of grounds and gardens makes for the perfect dining escape. intersecting literature, history and geography as story with our food. Experiences including monthly themed teas along with wine and spirit coursed dinners are sought after pre-paid options. Patio and Porch dining available.2023 Best of Howard County: Best Chef, Fine Dining, Ambiance, Steak and Place to Take Out of Towners...
Photo du restaurant The White Oak Tavern
4.5
Génial(573)
Prix : raisonnable
• Américaine • Ellicott City
Réservé 13 fois aujourd'hui
The White Oak Tavern is a family-owned business, operated by a brother & sister that are Ellicott City locals. The menu includes seasonal scratch made items, sustainable meats & produce from local farms and purveyors. The White Oak Burger is a community favorite and has been recognized as the best burger in Howard County for several years. The outdoor patio is dog friendly with a special dog menu. The bar has 42 rotating craft beers with a wide selection of styles with a free-to-join mug club. This includes a specialty cocktail menu with different seasonal ingredients along with a fresh mocktail menu. The Tavern offers brunch seven days a week with bottomless brunch cocktails and Sunday jazz brunch from 11am-2pm. On Friday & Saturday local musicians perform from 8-11pm. White Oak is located in Enchanted Forest Shopping Center in Ellicott City. Make sure to stop by & try the award-winning burger, draft beers and see what the makes The Tavern unique. Cheers!
Photo du restaurant Sotto Sopra
4.6
Exceptionnel(3489)
Prix : cher
• Italienne • Mt. Vernon
Réservé 10 fois aujourd'hui
Le Sotto Sopra est un restaurant italien situé dans un bel immeuble du XIXe siècle, à quelques pâtés de maison au nord d'Harborplace à Baltimore, sur Charles Street. Le restaurant sert une vraie cuisine italienne moderne avec des produits fermiers et locaux dès que possible. Le risotto cuit à point, les pâtes faites à la main, les viandes rôties, les fruits de mer locaux et les produits régionaux vous garantissent le plus grand plaisir. Venez pour le dîner Power pour profiter des aliments frais et de première qualité de la cuisine italienne. Le dîner complet de 2 plats est disponible au tarif de 20 USD. Le Sotto Sopra vous accueille pour le dîner du lundi au samedi, ainsi que tous les jours pour le souper. Mangez, buvez, dormez et rêvez italien.
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