The SeaVenture Restaurant located on the beach in California Central Coast wine country, the third floor Restaurant allows you to take in breathtaking sunsets and panoramic beach and ocean views from large picture windows and outdoor decks. Chef Eddie Ruiz contemporary coastal cuisine is inspired by the surrounding local wine country. Our seasonal menu is prepared with locally farmed vegetables, premium pork and beef and the highest quality fish and seafood. All desserts are made in house from scratch.
Plus qu'un restaurant, l'Oyster Loft est une expérience où un excellent service est à la hauteur du goût et de l'esthétique de la présentation. La cuisine et les plats de fruits de mer régionaux haut de gamme sont préparés simplement. Mangez à l'intérieur ou sur la terrasse dotée d'une vue scintillante sur Pismo Beach et profitez des apéritifs, des plats principaux de saison et des bonbons appétissants.
L'Oyster Loft propose un menu riche en poissons frais et des plats soigneusement exécutés. Le bar d'aliments crus propose une variété d'huîtres écaillées provenant à la fois de la côte est et de la côte ouest. Le menu comprend également des plats de poisson, des préparations de fruits de mer et une sélection de pièces de viande pour compléter le choix offert aux clients. La gamme du menu vous permet de choisir votre expérience culinaire.
Our Cal-Italian rooftop restaurant concept transports guests from Pismo Beach to the heart of the Italian Riviera. Fusing contemporary Californian cooking with comforting Italian favorites, in a laidback, yet sophisticated setting at the rooftop at Inn at the Pier. Discover a vibrant gathering place where familiar favorites and a robust scratch beverage program are elevated from the norm. The lively, polished rooftop set against a sweeping Pacific ocean view allows guests and locals alike to instantly slip into the seaside holiday mindset.