FOR PARTIES OF 10 OR MORE PLEASE EMAIL MANDY@SUCCULENTHOSPITALITY.COMLocated in the heart of downtown Woodstock you'll find Prime 120, the southeast's premier prime steakhouse. This is a perfect destination for your special occasion. Guests will be wowed whether sitting at the bar while their favorite crafted cocktail is created by one of our talented bartenders, dining in our elegant dining room or on our spacious patio, with a new beautiful outdoor bar, by the 20 ft. stone fireplace. Our partnership with Farmers & Fisherman allows us to provide our guests the best steaks in the country and the freshest fish available. Chef William Sigley has created a menu that truly celebrates the essence and flavors of the meats that are finished off in our Mugnaini wood ovens. Our private dining room, featuring a stone fireplace, is available for parties up to 30 and other options for large groups are available. Brunch served Saturdays and Sundays 11am-3pm.
Reservations are available any time for our Chef's counter, dining room tables and patio seating. Bar Top and High-Top Bar seating is first come, first served. For large Parties - please give us a call.Roberto's is a chef-driven seafood restaurant serving fresh oysters, soups, salads, and wood fired grilled fish. The bar serves a wide selection of spirits, beer, and wine. The atmosphere is bright and cheerful, representative of the Emerald Coast. The dining room features 25 counter seats that put you right in the action surrounding the kitchen.Hours of Operation: Happy Hour: Tuesday - Sunday 4:00 - 5:00...Tuesday, Wednesday, & Thursday: 4:00 - 9:00...Friday & Saturday: Lunch 11:30 - 3:00 / Raw Bar 3:00 - 4:00 / Dinner 4:00 - 10:00...Sunday: Lunch 11:30 - 3:00 / Raw Bar 3:00 - 4:00 / Dinner 4:00 - 9:00
Steaks, Seafood, cocktails and more. A family owned restaurant nestled between Canton and Hickory Flat off of 140. Outdoor seating, private dining.***Please call the restaurant to make a reservation @ 770-213-4058***
Dès le moment où vous ouvrirez les lourdes portes en bois à Aspens Signature Steaks, vous vous sentirez comme dans un chalet rustique et chaleureux!
Aspens est l'endroit parfait pour les steaks et les côtelettes, les crevettes, les pétoncles, le thon saisi, le saumon, des entrées originales, en plus des desserts décadents.
Vous pouvez vous y arrêter tous les jours entre 17h00 et 18h00 ou encore pour essayer leur menu spécial pour les lève-tôt. Vous pouvez également y venir en soirée afin de vous détendre dans l'une de leurs banquettes confortables en cuir. Leur menu éclectique fera en sorte que vous reviendrez bientôt!
Seed Kitchen & Bar est un parfait restaurant de quartier américain moderne, conduit par son Chef Doug Turbush, et situé au Walk Merchant à East Cobb. Leur exhaustive boutique de vins vous offre des vins à récolte manuelle pour une valeur incroyable. Les mixologues remuent leurs cocktails, mélangeant un style vintage et moderne, offrant aussi des bières artisanales en fût, américaines et internationales, le tout dans un cadre dynamique, élégant et moderne conçu par Ai3.
Only 15min Away from the Battery and The Truist Park Baseball Stadium. Bar 44 is an exclusive upscale Sports Lounge located in Marietta, Ga. Our signature dish is the Jerk Chicken Fries, the Birria tacos, and our Cajun Shrimp Pasta. Not to be left out. Our most popular drink is the 4th & 1. Which includes 4 tequilas in one. Followed by The Silencer and The Mamba Mentality! Reservations are highly recommended to guarantee seating after 8pm. Open Thurs-Monday
Capers on Main serves contemporary American fare with a Southern influence in an open kitchen restaurant. Start the meal off with a serving of hickory-smoked salmon in a dill mayo sauce, Southern style green tomatoes, or the best calamari in the city. Capers offers a diverse menu including mouth watering pastas, Hawaiian ribeye, apricot glazed New Zealand lamb, Mississippi catfish, Herb crusted grouper, Georgia mountain trout, and daily specials. The bar has a full service plush lounge with comfortable couches where you can enjoy our hand crafted cocktails and live music by Grammy award winning artist Paul Joseph.
La vue qu'offre l'Elevation Chop House and Skybar est aussi spectaculaire que sa nourriture. La façade avant entière de la structure à multi-étages est constituée de panneaux en verre qui donnent sur le parc national de Kennesaw Mountain, ainsi que sur la piste de décollage et d'atterrissage de McCollum Airfield, juste à côté. L'Elevation Chop House and Skybar est le seul restaurant de Géorgie qui sert des Martini et des Margarita à l'azote liquide. Le menu du chef est entièrement fait maison.
Bienvenue à Downtown Kitchen. Chaque jour lorsque les portes s’ouvrent l’objectif est précis : « faire tout ce qu’il faut pour créer la meilleure expérience de diner possible ». Ce qui signifie acheter le bœuf certifié Angus, le poulet d’Ashley Farms, l’agneau printanier de Nouvelle Zélande, du poisson fraichement pêché ainsi que les produits locaux frais. Les menus changent au quotidien selon la disponibilité des produits sur le marché et les saisons. Le style culinaire est de la simplicité de première qualité. Le restaurant a été créé pour élever votre niveau de confort. Le bar, les tables et les booths ont été fabriqués sur mesure par un menuisier local. Les services d’un artiste de renom ont été sollicités afin de décorer les murs de manière unique. Les sonorités de blues et de jazz sont au rendez-vous, pour vos délicates oreilles. Le service est aussi important que le repas. Le personnel est sincère, hautement qualifié et accueillant. Ils font le maximum pour vous offrir le meilleur service et ils prennent le temps de se rappeler votre nom et quelle est votre boisson préférée.