Owned and operated by Natasha Kwan, St. Louis Post Dispatch's Best Chef in St. Louis, our elevated Mexican restaurant blends vibrant flavors with a tropical atmosphere that feels like a vacation, taking you far from St. Louis. We’re located in a charming University City neighborhood, just steps from Clayton.Our menu features plates like queso flameado, costra and crunch tacos, enchiladas, nachos and a few Tex-Mex options. Cocktails and margaritas are crafted with fresh-squeezed juices and premium ingredients. We offer all-day happy hour Tuesday through Thursday. We also accommodate parties of 10 or more for special celebrations. Other accolades: Best New Restaurant, A-List Restaurant (St. Louis Magazine)Best Queso (Ian Froeb of St. Louis Post-Dispatch)To Note: Gluten free friendly - our fryer is dedicated gluten free so eat all the chips you want!Many vegan optionsDog friendly patio and sidewalk
Fine dining is back at White Castle this Valentine’s Day and craviiiier than ever! From steamy Sliders to decadent desserts you’re guaranteed to impress that special someone (or crew) you love so much! So step up your game and dine with us a la carte or dig into The Love Clutch Collection full of delicious delights.
Give the special Cravers in your life the royal treatment at White Castle on February 14th. Because everyone wants to hear those three little words: We’re. Getting. Sliders.
P.S. Here are a few lines to help set the mood—FREE OF CHARGE:
I only have fries for you
Mozzstix & chill?
You’re my crave-orite
I’d put a Chicken Ring on it
The Tenderloin Room est un restaurant légendaire de St-Louis, connu pour ses plats traditionnels et son élégance. Situé au premier étage du mondialement célèbre Chase Park Plaza, The Tenderloin Room sert une cuisine gastronomique, riche en arômes qui sauront éveiller tous vos sens, dans une ambiance qui convient à la fois à un repas romantique, d'affaires ou festif. Ce restaurant dépasse toute attente en matière de steakhouse gastronomique classique, et s'avère être un paradis pour les amateurs de viande et de fruits de mer. Laissez-vous tenter par l'une des spécialités de la maison, The Pepperloin a la Tenderloin, des tranches de filet mignon spécialement assaisonnées et marinées, grillées au barbecue à la perfection et servies avec leur fameuse sauce Tenderloin Room, ou vous pourrez opter pour le Rack of Lamb bien assaisonné et grillé, arrosé d'huile d'olive grecque aromatisée. Pour les amateurs de fruits de mer, le restaurant vous propose la sole entière de Hollande épicée, grillée et désarêtée devant vous, à votre table, ou le saumon frais grillé, nappé d'une sauce au vin blanc et câpres. Vivez cette expérience culinaire dont vous vous souviendrez toute votre vie.
Lorsque Tony et Kathy Pietoso ont ouvert le Café Napoli en 1989, l'établissement est rapidement devenu un succès. Un tel succès, en fait, qu'ils ont dû déménager dans des locaux plus grands au 7754 Forsyth Blvd. En 2003, leurs fils, Ande et Kye, ont agrandi le restaurant familial en ajoutant le Bar Napoli, un bar à cocktails chic. Quelques années plus tard, le Napoli Reserve a été adjoint au Bar Napoli, créant ainsi un espace événementiel privé et un bar-salon pour le week-end. Le restaurant a continué à prospérer et le Napoli2 est né en 2008.
Le Café Napoli et le Bar Napoli ont récemment subi un lifting intérieur et extérieur. Kye a repris les rênes et dirige maintenant ce restaurant de 743 mètres carrés. Dans la cuisine, le chef cuisinier Chip Bates a rejoint à l'équipe et apporte de nouvelles idées innovantes aux spécialités italiennes régionales.
Le Café Napoli est un endroit incontournable dans la région de Saint-Louis, un hot-spot local pour les athlètes comme pour les célébrités.
An intimate venue in the heart of Old Webster Groves, the Madrina team is ready take our guests back to a time where dining out was a cherished experience shared by family and friends. We are proud to showcase our Italian heritage and love for human connection through a menu carefully curated by Chef Max Crask and owners Frank Romano and Stanley Browne. We are so excited to have you!
Le Charlie Gitto's 'On the Hill' est le lieu de restauration traditionnel de St. Louis depuis plus de 25 ans. Le restaurant propose un menu de plats italiens, comprenant des pâtes, des plats de résistance au veau et au poulet, ainsi que de délicieux steaks et spécialités de fruits de mer.
Dominic and Jackie Galati purchased Dominic's on the Hill in 1971 and moved in above the restaurant. Within two years, Dominic began winning national awards and has continued to do so for the last 40 years. This is an exceptional restaurant with fine Italian cuisine, professional, friendly service, & an extensive wine list. Dominic oversees the kitchen,and the menu includes fresh seafood, veal, tenderloin, lamb, and many other choices. The restaurant has a Florentine atmosphere, with low lighting, white tablecloths, & classic oil paintings. Dominic's has been honored by DIRONA, 2001 Restaurant Hall of Fame, 1999 International Award of Excellence, The Epicurean Award & was voted one of the two best Italian Restaurants in the country by Conde Nast Traveller. The second floor of the restaurant is available for private parties of 15-65. Please call for details. Smaller parties up to 18 people can be accommodated downstairs as well as larger parties up to 150.
Le Prasino est un restaurant écologique à St. Louis, MO qui sert le déjeuner, le dîner et le souper. Le nom du restaurant est un mot grec qui signifie vert, ce qui est au cœur de la mission du restaurant, soit de de fournir des aliments sains à un prix abordable dans un cadre moderne et respectueux de l'environnement.
Le Prasino met en valeur des produits saisonniers, locaux et biologiques, chaque fois que c'est possible. Leur engagement envers l'environnement est démontré dans le décor éco-chic du Prasino.
It is our desire to light a spark of adventure within you and encourage you to explore and rediscover a passion for life through truly experiencing what wine, food and hospitality are all about.When you experience wine, you experience life. Wine encompasses a world of history, food, travel, culture, and romance. Whether a novice wine drinker or expert, Robust wants to create an enjoyable and enriching experience that educates each guest to the next level. Sip wines, sample our tasting plates and shop our wines and gifts. Our menu of artisan cheeses, charcuterie and unique gourmet tasting plates are inspired by our wine selection.Wines are listed by Robust Factor™ - a friendly format to help you navigate through the vast world of wines. With more than 40 wines by the glass, wine flights, and a full bottle list, choose your favorites or our onsite sommeliers will be happy to accommodate you with a selection.