Bienvenue au Pasta Pasta dans la ville historique de l'eau de Port Jefferson. En affaire depuis 20 ans, il est devenu un pionnier dans l'art de la restauration de la Côte Nord. Plus que de simples PASTAS (PÂTES)! Le chef exécutif Steven Sands et son équipe de professionnels offrent un menu diversifié composé de poulet, de biftecks, de poissons frais et bien sûr d'incontournables plats de pâtes et de pizzas. Avec une ambiance décontractée, il est décoré dans un style de la Toscane et utilise des accents de bois clairs dans la salle à manger. Les vases remplis de fleurs fraîches, les chandelles sur les tables, les miroirs anciens, les gravures affichées au mur et les rideaux gracieusement drapés contribuent au charme de l'endroit.
The Cooperage Inn takes great pride in serving the freshest fish, meats and local produce available. Sauces are expertly prepared on premise by our chefs. The name "Cooperage Inn" comes from the craft of coopering, which goes back a few centuries, when it was the major method of packaging. We are located in the Long Island Wine region. Wine makers have always relied on the skills of the Village Cooper to store and age their wines.
Fine dining is back at White Castle this Valentine’s Day and craviiiier than ever! From steamy Sliders to decadent desserts you’re guaranteed to impress that special someone (or crew) you love so much! So step up your game and dine with us a la carte or dig into The Love Clutch Collection full of delicious delights.
Give the special Cravers in your life the royal treatment at White Castle on February 14th. Because everyone wants to hear those three little words: We’re. Getting. Sliders.
P.S. Here are a few lines to help set the mood—FREE OF CHARGE:
I only have fries for you
Mozzstix & chill?
You’re my crave-orite
I’d put a Chicken Ring on it