Following lunch, the restaurant transitions itself into a lounge-like dining and drinking atmosphere by revealing liquor selections behind the bar, showcasing a vast wine selection, and softening lighting for the evening hours. The menu offers a variety of crave-able Contemporary American cuisine that encompasses both coursed meals and smaller plates to share at a range of price points. Executive Chef John Freezee and Sous Chef Chris Nightingale imaginatively utilize seasonal ingredients to present the finest in regional cuisine.
Le Next Door offre une expérience culinaire exceptionnelle pour profiter du meilleur de Wegmans. Le tout est fraîchement fait pour vous. Le menu propose différents choix. Les plus populaires sont les produits de la mer naturels, durables et locaux. Des viandes et des légumes sont également sur le menu. Avec une ambiance animée et cosmopolite, chaque nuance est un ingrédient important. L'énergie, les repas savamment préparés et le service hors pair se combinent pour une soirée unique. Pour les soupers privés, d'autres salles sont disponibles pouvant accueillir un grand nombre de personnes.
Le Next Door utilise des ingrédients de qualité, frais et de saison qui en résulte que des bons plats de signature tels que des rouleaux californiens, des sushis de spécialité, des côtelettes de porc Bershire et des Mac n' Cheese à la truffe. À chaque fois que c'est possible, tout ce qui se trouve dans le menu est organique et de la région pour ajouter de la robustesse et de la saveur locale.
Rencontrez vos amis au Next Door pour le Happy Hour tout en profitant du spécial 2 pour 1 sur les cocktails de signature entre 17h00 et 19h00, du lundi au samedi.
Rochester's newest Steak & Seafood Restaurant. Located at the lower level of Monroe's Restaurant.Patio seating available!If you are unable to find a reservation to your liking, please call the restaurant at (585) 651-0100All parties of six or more must be booked in person or via telephone with a manager. To reserve a table for six or more people on a weekday (Wednesday-Thursday), a $30 per person deposit is required at the time of the reservation. Parties of six or more on weekends (Friday and Saturday) require a $60 per person deposit at the time of the reservation. All deposits will be applied to your final bill.
Le restaurant Amore et bar à vins met à l'honneur la bonne chère et les bons vins dans la plus pure tradition italienne. Les incontournables Wegmans italiens prennent vie ici et révèlent de bonnes saveurs méditerranéennes et des plats prisés, tous concoctés à partir d'ingrédients frais et de saison. Cette expérience culinaire s'avèrera inoubliable !
Fiamma is a full service authentic Italian Restaurant featuring the first truly authentic Neapolitan Wood burning pizza oven in Monroe county. With an all natural flame our oven maintains an internal temperature of 1000 degrees cooking the pizza in 45 seconds leaving it with a truly unique taste and texture. The rest of our menu is reflective of traditional southern italian dishes native to the Campania region. With diverse ingredients and seasonal fruits and vegetables we strive to offer only the freshest available seasonal dishes. As the seasons change so will our menu.The small, quaint dining room was designed to resemble an old fashioned Italian osteria. Rich with wood and other earth elements Fiamma is a warm inviting atmosphere. The Italian countryside was inspiration for both the menu and the dining space. While at Fiamma you will be greeted with a smile, and treated like family.
Niché au cœur du quartier des arts, le restaurant Char Steak & Lounge est situé dans le récemment rénové Strathallan, A DoubleTree par Hilton. Un mélange d'un steakhouse par excellence avec une riche ambiance célébrant les artistes locaux, le restaurant Char a quelque chose pour tout le monde.
Avec un service raffiné et accessible, les menus offrent le déjeuner, dîner et souper. Proposant des steaks grillés sur le four à bois, des pâtes faites maison, des poissons frais et de géniaux desserts maisons.
Delmonico’s Italian Steakhouse offers unforgettable meals in an equally unforgettable atmosphere. Our guests enjoy the Italian-themed music with plenty of Frank Sinatra and the Rat Pack; the caricatures on the walls; the big-city feel; and the warmth of the wood-paneled dining rooms. Above all, they love the feast for all of their senses provided by our 24 oz. signature Delmonico steak.We also serve homemade Italian specialties, including pasta, seafood dishes, bruschetta, garlic bread, salads, chicken dishes, and cannoli, as well as a great selection of wines.
Le Texas de Brazil propose une nouvelle expérience en matière de cuisine gastronomique. Authentique churrascaria ou steakhouse américano-brésilien, il allie les cuisines du sud du Brésil avec l'esprit généreux du Texas. Le bar à salades sert plus d'une cinquantaine de plats différents, notamment des amuse-gueules, des légumes frais, des soupes et des salades. Préparez-vous à être envahi par une gamme de couteaux à découper servant de généreuses tranches de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes assaisonnées, tous accompagnés par des plats traditionnels et du pain au fromage brésilien fait maison. Pour poursuivre votre expérience culinaire, faites confiance à l'un des experts sommeliers du restaurant qui saura sélectionner un vin s'accordant parfaitement avec votre repas. Vous pourrez également déguster une caipirinha fraîchement préparée, le cocktail signature du Texas de Brazil. Pour terminer votre repas gastronomique en beauté, vous pourrez découvrir l'un des nombreux desserts proposés avant de vous détendre avec un verre ou un expresso en profitant de l'ambiance unique du Texas de Brazil.
Mendon 64 is a cozy favorite for locals and more. Located in the rustic hamlet of Mendon, right next to the Lehigh Valley Trail. Booths and fireplaces make for an easy environment built for good conversation. Our cozy patios are key during the warmer months, lit by fire tables to warm you as the sun sets. The art on the walls feature rotating local artists, often showing beautiful landscapes of the Finger Lakes region. Join us on the first Thursday of each month for "Art Night", where you can chat with the new monthly artist while enjoying cocktails and free hors d'oeuvres. Chef Matthew Sartain and his culinary team enjoy sourcing your plate from local farms whenever possible. We have Gluten Free and Vegan dishes like Pad Thai and Curry. Our team offers simple staples like chicken Parmesan and Chicken French as well as creative features curated for the seasons. Please call for parties over 10 or to book a private event.