L'élégante taverne grecque de 85 places Mamakas Taverna vous accueille sur l'avenue Ossington. Le propriétaire Thanos Tripi apporte une approche fraîche et authentique à la cuisine de la mer Égée, préparant des plats grecs classiques avec une touche contemporaine. Chaque assiette est soigneusement conçue pour évoquer la façon dont la grand-mère de Thanos cuisinait, vous invitant à découvrir la Grèce dans laquelle il a grandi à travers la nourriture, l'art et la musique. Décorée dans le style d'un marché ouvert, la salle est construite en blocs de béton blanc, créant un effet similaire au stuc utilisé dans l'ensemble de la Grèce. Le Mamakas est un clin d'œil au patrimoine, à l'histoire et aux souvenirs de famille, comme la visite quotidienne au marché à la recherche de tomates mûres et parfumées, chez un boucher de confiance pour acheter des paidakia frais et chez le poissonnier local pour se procurer les produits de la pêche du jour. Vous profiterez de recettes transmises de génération en génération. Vous dégusterez une véritable cuisine grecque agrémentée d'une touche moderne, conçue pour le partage, ainsi que la famille de Thanos l'a toujours fait.
Compton Ave., the newest experiential cocktail bar by the team behind Toronto's renowned BarChef and PREQUEL & CO APOTHECARY brings the look and feel of being transported to a luxurious townhouse on Compton Ave. in Central London.
• Végétarienne/V égane • Little Portugal / Dundas West
Réservé 16 fois aujourd'hui
Gia is among the first restaurants in Canada to be recognized and recommended by the renowned Michelin Guide. Gia is a vibrant plant-forward 36 seat restaurant, specializing in handmade pasta with creative takes on Italian classics like plant-based meatballs, Focaccia, Ricotta Gnocchi, Rigatoni Bolognese, White Truffle Ricotta Agnolotti, Eggplant Parmigiana, Squash Risotto and Lion's Mane Steak.Reservations: We allocate a dining period of 2 hours and typically book at 5pm, 6pm and 8pm & 10pm, If you need more than 2 hours kindly let us know in advance and we will do our best to accommodate. Maximum party size is 5 Friday and Saturday, Bar seating available. Please visit our website giarestaurant.ca. For more information email us info@giarestaurant.ca or call us (416) 535-8888 after 4pm.Note: We do not have washrooms on the main floor. Gia is open Saturdays at 12pm for lunch.Our new Diner Stefano's is open, please visit Stefanosdiner.com
We're a wine bar & restaurant with low intervention wines by the glass, a cellar full of treasures, seasonal cocktails, and a fun menu of shareable dishes. Open every day. We are now offering brunch every Saturday and Sunday from 11AM to 3PM!Please email us at reservations@parisparis.ca for group bookings larger than 6 people.
Bar Koukla is a casual and intimate snack bar setting on the popular Ossington strip. A space where traditional touches merge effortlessly with contemporary design. Our interpretation of the classic Athenian mezedolpoleio mixes authentic meze, a raw seafood bar, a natural and oraganic wine list and cocktails inspired by the Athenian metroploitan culture. ***Please note all Patio/Outdoor reservations are weather-dependent. Outdoor reservations do not guarantee a table inside if bad weather occurs.***
We are a forward thinking restaurant with an ever changing seasonal bistro inspired menu. We specialize in slow cooked meats, mushrooms and farm to counter sides inspired by the six seasons of produce. Paired with a carefully curated list of unique natural wines, local craft beers, and seasonally inspired cocktails.
Situé au sommet de la bande d'Ossington, le Salt Wine Bar propose une approche moderne et progressiste des tapas ibériques et canadiens. Le Salt est un bar à tapas accueillant, agréable et convivial où circule beaucoup d'énergie. Les clients peuvent savourer des fromages artisanaux, des charcuteries ibériques et une excellente variété de petits assiettes. Le chef Dave Kemp utilise des produits de saison et locaux chaque fois que possible. La cave propose une importante carte des vins portugais et espagnols pour agrémenter chacun des plats.