Le Ciao Italia Ristorante a été fondé en 1991, à Orlando, en Floride, par Antonio et Josie Navarra. Tous deux sont originaires d'Italie, Antonio de Salerne et Josie de Palerme. Aujourd'hui, l'entreprise familiale Navarra ne compte pas seulement Antonio et Josie, mais également leurs trois enfants : Carmen, Vincenzo et Vanessa. Chaque membre est clé chez Ciao, ce qui a fait de ce restaurant l'un des plus anciens restaurants sur International Drive aujourd'hui, et explique pourquoi le Ciao Italia est lauréat du prix Zagat depuis 3 années consécutives, avec un classement élevé de 28 pour sa nourriture. Il s'est également vu décerner le certificat d'excellence de TripAdvisor. La famille Navarra vous attend avec impatience !
Cuisine moderne, inspirée du Sud
Mis à part le cocktail classique, le highball est également le signal qui indique au conducteur de train qu'il peut partir à pleine vitesse. C'est ainsi que d'abondantes récoltes du centre de la Floride étaient déplacés entre les champs et les tables et il s'agit d'un symbole iconique de la puissance agricole de la région. Highball & Harvest (H & H) rend hommage à ce patrimoine, avec des menus remplis d'ingrédients provenant des fermes locales, ainsi que des propres efforts jardiniers du restaurant. Des produits frais sont cueillis dans le jardin de 7000 pieds carrés, situé à Murmure Creek Farm, propriété du restaurant. Afin de créer une aventure culinaire toute aussi inspirante que mémorable, les cocktails, préparés à la main, sont infusés de fruits et d'herbes fraîches.
Le valet parking est disponible et sera validé par le restaurant.
Le Fiorenzo Italian Steakhouse est un steakhouse de première qualité doté d'une petite touche italienne. Fiorenzo est maître en ce qui a trait aux accords mets et vins. D'ailleurs, durant l'année, quelques soirées sont entièrement dédiées à des dégustations, le but étant de souligner les meilleurs vins issus des vignobles de partout dans le monde.
Bahama Breeze Island Grille offers a To Go menu with easy online ordering. Take home a taste of the islands today.
Bahama Breeze offers all your favorites: burgers, salads, seafood, chicken-all with our island flair. From jicama or plantains to jerk chicken pasta, you can enjoy the islands one taste at a time, discovering new flavors along the way. If our Latin and Caribbean-inspired recipes sound delicious but you're not sure you're ready to explore, ask us about the ingredients or preparation. We're always happy to share our knowledge of Latin American and Caribbean cuisine.
Experience the authentic tastes of Florida.While the interior design reflects a respect for the native flora & fauna of the Everglades, the menu showcases an array of thick steaks like Grilled Angus Filet, Tenderloin of Buffalo & Grilled Black Angus Rib Eye and fresh seafood dishes that artfully blend Florida traditional flavors with contemporary dishes like Florida Grouper, Florida Rock Shrimp and Thai seafood.
Fine dining is back at White Castle this Valentine’s Day and craviiiier than ever! From steamy Sliders to decadent desserts you’re guaranteed to impress that special someone (or crew) you love so much! So step up your game and dine with us a la carte or dig into The Love Clutch Collection full of delicious delights.
Give the special Cravers in your life the royal treatment at White Castle on February 14th. Because everyone wants to hear those three little words: We’re. Getting. Sliders.
P.S. Here are a few lines to help set the mood—FREE OF CHARGE:
I only have fries for you
Mozzstix & chill?
You’re my crave-orite
I’d put a Chicken Ring on it
Nami’s contemporary Japanese concept sparkles with European elements in its approach to the modern dining experience. Discretely positioned in Lake Nona’s art-forward Wave Hotel, the world-class culinary team collaborated to bring a one-of-a-kind menu served in an imaginative and beautifully designed dining room. Plan ahead Thursday - Saturday evenings for a captivating culinary journey, with our 10-seat Chef's Counter experience, curated by Michelin-Star Restaurant Chefs Freddy Money and Jason Beliveau.The cocktail bar offers elevated mixology in its precise and beautiful cocktails. But have you heard of Nami Nights? As the night evolves, the cocktail bar and dining room become one to create a lounge-like retreat with in-house DJ led vibes, Champagne service and special late night menu offerings. Friday and Saturday evenings after 10pm.We politely request all guests be respectful in their choice of attire and elevate when dressing for Nami, while adhering to our guidelines.
Le Capa steakhouse and bar qui est situé au 17ème étage sur le toit du Four Seasons propose des coupes de viandes de choix savamment préparées sur le feu et une cuisine aux influences espagnoles dans un cadre vivant et vibrant. Les diverses offres du Capa vont des petits plats inspirés de New Basque jusqu'à un éventail de fruits de mer frais de la Floride. La liste de vins et de cocktails mettent l'accent sur des spécialités régionales ainsi que sur certains classiques mondiaux. Le service est intuitif, accessible et authentique. La terrasse extérieure permet aux convives de profiter des vues sur les feux d'artifice tous les soirs alors que la cuisine ouverte vous permet d'être proche de l'action. Le Capa est ouvert au public. Les gens qui n'ont pas de réservations sont les bienvenus, mais elles sont évidemment sont recommandées.
Come dine with Michelin Guide awarded Chef Guillaume Robin at the Fabulous Wave Hotel. Influenced by the many flavors of Central and South America, and centered around a dramatic open theater kitchen, BACÁN is elevated yet approachable, innovative, and just a little bit unexpected.To ensure the most sophisticated experience, we politely request all guests be respectful in their choice of attire while adhering to the following guidelines. For gentlemen we consider tank tops, sleeveless shirts, ripped jeans and flip flops too casual for our restaurant. Ladies are encouraged to wear dresses and skirts, casual dress pants, or jeans (no rips) with a stylish top. All guests should refrain from wearing ball caps, team athletic wear or clothing with offensive language. Any guest denied entry due to our dress code can be accommodated immediately or in the future after adhering to our attire guidelines.For larger party reservations, please email us at dining@lakenonawavehotel.com.
Located off of Sand Lake Road, along the city's famed "Restaurant Row", NORMAN’S was recently voted BEST Restaurant in the 2024 Readers Choice Dining Awards by Orlando Magazine. Also named as the TOP Florida Restaurant in 2024 by Southern Living Magazine! Norman Van Aken is a restaurateur, chef, author, and James Beard recipient of “Who’s Who in America" regarded as the “Founder” of New World Cuisine.” Our restaurant offers a creative culinary and mixology experience, including an extensive wine list. We offer our main dining room, two private dining rooms, and our interior bar/lounge. Our elegant, covered Terrace offers alfresco dining, with live music on Friday nights, & a DJ on Friday/Saturday.HAPPY HOUR Mon-Friday from 5:00- 7:00PM, $10 Cocktails, $8 wines by the glass & various Tapas creations. DRESS CODE:Dining Room: Smart Casual/ Smart Dress (jackets are not required) Terrace: Resort Casual/ No baseball caps, gym apparel, tank tops, or flip flops