O-Ku DC invites guests to explore rare and unique dining options -traditional sashimi and sushi, innovative Japanese specialties and wood-fired robata-style dishes from the Kitchen's Binchotan grills. The fish and other ingredients are sourced from the highest-quality purveyors around the world and is committed to using sustainably sourced ingredients when possible.
Located on the first floor of The Morrow Hotel. Le Clou is a modern French brasserie by Michelin-star chef Nicholas Stefanelli. Le Clou is rooted in classic flavors with modern sensibility. A wrap-around marble bar, striking chandeliers, and gilded finishes give Le Clou an iconic French aesthetic but also the modern vibrant character of its neighborhood of NoMa. Find us in the vibrant NoMa neighborhood, near Capital Hill, Shaw, Mt. Vernon Triangle, and H Street corridor and just minutes away from Union Station.
Les différents steakhouses et restaurants de fruits de mer Ocean Club de Mastro sont réputés pour leur service haut de gamme, leur cuisine acclamée par la critique mais aussi les spectacles qu'ils proposent dans une atmosphère à la fois élégante et animée. Vous profiterez d'une expérience culinaire inégalée.
Il Piatto is the modern expression of the classic Italian cuisine. Enjoy a selection of antipasto, pastas, gnocchi, and more! Our private dining package seats 35 guests or holds a reception for 50 guests. With a view of the wine cellar, our Italian restaurant is perfect for all kinds of events.Il Piatto is open for lunch, brunch, dinner and happy hour. *Please note, we serve brunch on holiday Mondays and the 4th of July*
Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Zaytinya propose un menu innovant de mezze, inspiré par les cuisines turque, grecque et libanaise. Le tout est servi dans un décor élégant et moderne. Les petites assiettes partagées, les cocktails créatifs et les vins méditerranéens uniques font de cet endroit l'une des destinations de restauration les mieux cotées du district de Columbia.
Welcome to Limani at the District Wharf, redefining waterfront dining. Enjoy stunning multi-level views and a culinary journey from timeless classics to innovative dishes, emphasizing fresh, seasonal ingredients and globally sourced fish and seafood. Our approach combines modern and traditional culinary methods, supported by a diverse beverage selection, including fine wines, champagnes, and a dynamic cocktail program with non-alcoholic options. Experience upscale dining with white tablecloths on our first and second floors, or embrace the open air on our 190-seat third-floor Terrace. Here, enjoy the same exquisite menu in a lively, open-air setting with a fresh breeze, string lights, and panoramic water views creating a casual upbeat ambiance. Our Mediterranean-inspired dishes promise an exceptional dining experience. This is Limani, your table awaits.
Ouvert depuis 1856, l'Old Ebbitt Grill est le plus ancien restaurant de Washington, DC. Situé en face de la Maison Blanche, il sert une cuisine américaine et propose la plus grande sélection d'huîtres du district de Columbia. L'établissement est ouvert tous les jours pour le déjeuner, le dîner, le souper et les repas tard en soirée. Il propose aussi un brunch le samedi et le dimanche. Sa salle à manger décontractée accueille tant les résidents que les visiteurs.
Le Dirty Habit propose un cadre convivial et animé, des cocktails artisanaux savamment élaborés et un menu d'assiettes innovantes à partager, dans un espace au design branché comportant une spectaculaire terrasse urbaine.
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Le Henley Park Hotel a le plaisir de vous accueillir au Tavern at the Henley Park (anciennement Cœur De Lion), lieu incontournable du DC. Il est agrémenté d'un atrium, véritable puits de lumière, de lustres et de murs en pierre naturelle. Le chef sert une large sélection de spécialités américaines, réinterprétées et préparées avec des ingrédients frais de la région. Pour un repas moins formel, rendez-vous au bar pour déguster de plats légers servis en petites portions. Vous pourrez également déguster un thé royal dans la magnifique salle Wilkes, au coin du feu, ou dans un des luxueux espaces privés.