Where Casual Elegance Meets Culinary FlairMélange is a New American Restaurant with globally influenced dishes, creating a menu that delights the palate while experiencing sustainable and seasonal ingredients.DISCOVER / ENJOY / EXPERIENCE our culinary delights, handcrafted cocktails, and service to match - we can’t wait to welcome you to a culinary voyage that will keep you coming back.Join us inside the Le Méridien Pasadena Arcadia.. a neighborhood treasure for an unforgettable escape.
AT DOMENICO’S, WE BRING YOU THE SAME WONDERFUL EXPERIENCES WE GREW UP ON. FROM OUR WARM ITALIAN HOSPITALITY; TO THE AUTHENTIC AROMAS IN OUR KITCHEN. OUR FLAVORFUL HANDMADE RECIPES THAT HAVE PASSED DOWN FOR MORE THAN THREE GENERATIONS.
Le restaurant The Raymond propose une cuisine de saison inspirée et élaborée à partir d'une sélection d'ingrédients raffinés, alliée à une carte variée de vins provenant des meilleurs producteurs internationaux et de la Côte Ouest, ainsi qu'à des cocktails culinaires fabriqués à la main dans le bar de l'établissement, le 1886.
Le restaurant est installé dans la maison de l'ancien concierge du célèbre Raymond Hotel. Témoin du passé historique de Pasadena, il perpétue les grandes traditions de l'hospitalité et de l'architecture, avec sa salle typique d'un cottage à l'intérieur et ses terrasses au style artisanal.
Join us for Afternoon Tea at The Langham Huntington Pasadena, Los Angeles with live entertainment. Enjoy a seasonal menu including mouthwatering sandwiches, baked scones, scrumptious sweets and a flavorful array of tea selections. Delicious Gluten-free and Vegan menus available. Please include the number of adults (and if they have any dietary allergies) and number of kids (and if they have any dietary allergies) in your reservation notes to enable us to best prepare for a seamless experience.Offered Thursday-Friday 11am-3pm (live pianist) & Saturday-Sunday 10am-3pm (live harpist).Our grace period for reservations is 15 minutes.20% Gratuity will be included in all final Afternoon Tea experiences; all prices exclude tax.Parking $15 with Afternoon Tea validation.
En italien, « Mi Piace » signifie « Je l'aime », et ils font en sorte que vous l'aimiez dans ce restaurant primé. Mi Piace est l'endroit idéal pour profiter d'une salle à manger intime avec la cuisine italienne authentique la plus fraîche.
Located in a 100-year-old Pasadena craftsman bungalow, Magnolia House is a hideaway for those in the know – unique cocktails and a small plate menu from around the world. Stop by for handcrafted drinks, a boutique selection of wines, and local craft beers on tap while the menu boasts market-driven selection of seasonal shareable plates.
Le chef cuisinier Matt Bata de l'Alexander's Steakhouse propose une belle interprétation du steakhouse américain avec des notes d'influence du monde entier dans tout son menu, qui comprend des morceaux de viande classiques tels que le faux filet, le Bone-In New York et le filet mignon, des fruits de mer issus du développement durable, notre Hamachi caractéristique et la plus grande variété de steaks Wagyu. Nous servons aussi des steaks vieillis à sec, ainsi que les meilleurs produits les plus luxueux disponibles, notamment 2 menus de dégustation et une vaste carte de vins conçue par le directeur des vins Andy Brady. Le bar complet, avec ses cocktails spéciaux uniques créés par notre directeur de bar Erik Lund, vous permettra de bien commencer votre soirée à l'Alexander's Steakhouse.
La cuisine d'Argentine est célèbre dans le monde entier. Depuis les salades maison, les pâtes et le poisson jusqu'à une sélection abondante de viandes grillées signature, le Malbec Bistro vous servira la meilleure cuisine authentique de ce pays préparée sur un véritable grill argentin.
Upscale Japanese kitchen serving up an exquisite selection of sushi and fusion masterpieces. We are the pinnacle of quality, and the cornerstone of service. Join us and create incredible memories in our peaceful and cozy environment.
Executive Chef & Proprietor Bret Thompson, with a rich culinary background spanning prestigious establishments in the U.S. and abroad, brings his expertise to Pez Coastal Kitchen. Joined by his wife Lucy Thompson-Ramirez, they have left an indelible mark on the Los Angeles dining scene with their previous ventures, including the beloved Pez Cantina and LA Burrito Co. in Montebello, but at Pez Coastal Kitchen,Chef Bret’s focus shifts to innovative techniques such as curing, smoking, and specialized dry-aging of seafood which will be a distinctive feature.The menu at Pez Coastal Kitchen reflects our culinary team's commitment to excellence, offering a tantalizing array of appetizers, chilled seafood, crudos, family-style entrees, exceptional sides, and innovative desserts. From Chilled Beets with hazelnuts to Whole Fried Fish and decadent desserts like Warm Chocolate Butterscotch Peanut Butter Cake, each dish is crafted with precision and creativity.