Récemment ouvert au cœur du Wimbledon Village, l'Ivy Café vous propose une expérience culinaire chic mais décontractée, avec une carte abordable disponible toute la journée, dans une ambiance de quartier sympathique.
Le cadre idéal pour toute occasion, The Ivy Café est ouvert sept jours par semaine et dispose d'un restaurant au rez-de-chaussée, une terrasse intime dans le jardin et une salle à manger privée au premier étage.
Le restaurant propose une gamme de menus de style « café » adaptés pour chaque heure, du déjeuner jusqu'à tard le soir - peu importe si vous vivez dans le coin, si vous travaillez dans le coin ou si vous êtes simplement en visite, tout le monde est le bienvenu chez The Ivy Café!
Welcome to Efes Premium, a unique Turkish cuisine restaurant that offers an unparalleled dining experience. Located in the heart of Wimbledon, our restaurant brings the rich flavours and traditions of Turkey to our guests.Our name, Efes, is derived from the ancient city of Ephesus, a historic city that was once a thriving metropolis in Turkey. Our restaurant honours the culinary traditions of our ancestors, using only the freshest ingredients and authentic recipes to bring you the best of Turkish cuisine.Our team of chefs is dedicated to providing you with an exceptional culinary experience, using only the freshest and highest quality ingredients. We source our ingredients from local suppliers to ensure that every dish is bursting with flavour.Our stylish and modern decor creates a warm and inviting ambiance that is perfect for any occasion. Whether you're looking for a romantic dinner, a family gathering, or a celebration with friends, Efes Premium provides the perfect setting.
Le Trinity a rouvert ses portes en octobre avec la même philosophie, la même culture et la même équipe tout en proposant un nouveau décor rafraîchissant qui a su conserver sa sophistication. Il reste une institution à Clapham.
Son coin repas en plein air peut accueillir 24 personnes tandis que la salle à manger possède une capacité de 50 convives. Elle offre désormais une vue dégagée sur une cuisine ouverte et comporte des banquettes. Elle arbore en outre des tons doux de vert jade et de rose pâle.
Fidèle à son style de cuisine, le nouveau menu se concentre sur l'interprétation d'Adam des grands classiques dans un cadre décontracté et abordable.
La cuisine propose un menu de 3 plats avec 6 entrées, plats et desserts, à des tarifs individuels. La carte des vins reste de grande qualité avec la carte des vins du Chef (il faut ajouter la TVA et le droit de bouchon)
qui augmente en quantité et en qualité ainsi qu'avec l'augmentation du nombre de conteneurs jusqu'à 400 à observer dans la cave à vins installée au premier étage.
OFFERS ;SUMMER SALE : 2.4.1 steaks (2nd to 7th July) TUESDAY : Buy one get one FREE steak WEDNESDAY : MUSSELS WEDNESDAY (I kilo per person /£15 ONLY )EARLY BIRD : 25% OFF FOOD (Wednesday to Saturday/5pm to 6pm) Note you must order your food before 6pmThe kind of bustling bistro you dream of stumbling across a south west back street.' Bordelaise is a little French rustic steak house and bistro in the heart of Broadway Market in Tooting. Our critically-acclaimed flat Iron steaks, confit duck, Charcuterie boards alongside many other vegetarians options. French Roast available on Sunday lunch and "We have air-con to keep our customers cool on hot season and a terrace that bring you straight to the hippest market vibe fully HEATED . Perfect for romantic dates, family gatherings and get-togethers with friends...
Following the success of his first restaurant in Vauxhall, chef and founder Ajay Chaurasia has opened a second site in Wimbledon, bringing his own personal take on Indian cuisine to South-west London. On offer is a range of lesser-known regional dishes along with plenty of tried-and-tested favourites so there’s something for everyone at this bright and cheerful restaurant. Chaurasia’s aim is to bring together flavours from all over the Indian continent, Sharing appetizers includes the likes of king prawns (Tiltala Jhinga) and sticky tamarind wings with avocado chat - a contemporary spin on the classic street food snack. Tandoor highlights include Murgh Hariyali Tikka, which is grilled chicken breast marinated with fresh green spices and yoghurt, as well as vegan options, too. (Bombay Delight does not use any ingredient that contains artificial coloring agent or flavor in our dishes. We use natural ingredients & products as far as possible to keep consumers healthier & happier.)
L'équipe du The Fox and Grapes se soucie vraiment de la nourriture et du vin qu'ils servent à leurs clients. C'est pour cette raison qu'ils ont gagné le prix Menu de l'année par Catey et remporté un Bib Gourmand. Vous pouvez également les retrouver dans Harden, Zagat, le Guide Michelin, le Guide Restos et bars de Time Out et le good Pub Guide, entre autres.
À côté des plats de saison du chef, l'établissement propose une sélection de plats classiques de pubs anglais comme le fish and chips et l'éternel favori : le burger. Pour un vrai régal, nous vous recommandons d'essayer l'un de leurs succulents steaks cuits à la perfection dans un four Josper.
At Parrilla Argentina Steakhouse, succulent Argentinian steaks in a warm and cosy atmosphere.Our beef is so much more than just food in Argentina. It's national pride and an important social centerpiece with families and friends gathering around.Whether you seek a romantic meal for two or a fun-filled dinner with family, friends, We’ve got you covered. Go all out by choosing a wide range of our delicious mouth watering starters. Our Argentinian experience menu, or our El Gaucho Sampler, has all of our juicy prime cuts, which are ideal for sharing. Or simply wet your appetite with a starter and leave enough room for a juicy steak or tantalising main course. We've taken time and care to match our exquisite wines perfectly with our Argentinian menu.We look forward to seeing you!