Le Ivy Chelsea Garden est un restaurant britannique décontracté qui sert un menu complet tous les jours et des cocktails. Le restaurant, à la fois bar et café, est doté d'une aura qui dégage une sophistication accessible et un luxe familier; L'extérieur est un vaste jardin, avec une terrasse et une orangerie.
A secret garden in the heart of ChelseaTucked away just off the King’s Road in London, Stanley's is inspired by the quintessential English country garden. The restaurant and courtyard bar offers a comfortable place for guests to come to eat, drink and relax.The courtyard is covered and heated all year round making this space, along with the Orangery and Dining Room, the perfect spot for coffee, lunch, drinks, dinner, private dining and events.
Rabbit is on the iconic Kings Road, Chelsea. It is a farm-to-fork neighbourhood restaurant focusing onsustainability, capturing the English countryside's flavours, freshness, and vibrancy on this famousLondon Street. Rabbit offers a modern British sharing style menu with knowledgeable, attentive service and anelectric atmosphere.Their seasonally changing menu celebrates local and wild produce with zero-waste cookery andsustainability at the forefront of everything they serve. The team use wild, foraged, and locallygrown ingredients, and pour award-winning English Wines from their family-run vineyard in WestSussex, Nutbourne.
A jewel in the crown of LondonLe Petit Beefbar on Cale Street in Chelsea is Beefbar’s first ever UK outpost. This elegant yet cosy setting spread on numerous floors take on existing Beefbar restaurant around the world.
Mezcalito Chelsea is a unique Mexican Restaurant & Cocktail Bar in the heart of Chelsea offering tapas-style Mexican food, delicious cocktails and an impressive collection of over 500 Tequilas & Mezcals, making it one of the largest collections of Agave Spirits in Europe.Our beautiful back Terrace is one of London’s best-hidden gems with a retractable roof and heaters making it a perfect destination all year round.
''an intimate family run gem in the heart of Chelsea'' Experience the epitome of healthy indulgence. The finest seasonal ingredients sourced from around the world crafted into innovative small plates.
Bottarga offers a mediterranean experience primarily inspired by the shores of the Aegean islands. Set against a backdropof classic interior with anoption of al fresco dinning facing the famed Kings Road.
Culinary artistry, inspired by historic Greco-Roman feasts. The Mediterranean’s finest ingredients are given centre-stage, and dishes are finished at table to theatrical acclaim. Breath-taking interiors by Martin Brudnizki Design Studio, where classical myths are retold through a modern palette of the most refined materials, and comforts to sink into. Dramatic artworks by Damien Hirst soar over the dining area, whilst the eye falls on piece after piece of original, antique sculpture.
Clos Maggiore est une oasis de calme au cœur de Covent Garden. Influencé par les auberges de campagne stylisées de Provence et de Toscane ses intérieurs uniques créent une chaleur et une intimité qui plaisent tant aux gens d'affaire qu'aux particuliers. La véranda a un toit en verre entièrement rétractable créant un espace salle à manger lumineux et aéré, particulièrement agréable pendant les saisons de printemps et d'été. Il se transforme en soirée par l'utilisation de bougies, la lueur des étoiles et un feu crépitant pendant les mois d'hiver. Le Chef de cuisine Marcellin Marc propose une sublime cuisine d'inspiration provençale avec un panache contemporain. Marcellin est déterminé à utiliser des ingrédients locaux et saisonniers pour créer des menus parfaitement équilibrés qui se sont mérités trois rosettes - AA depuis 2008. La vaste cave du Clos Maggiore compte plus de 2000 crus et a été bonifiée plus tôt cette année pour inclure 400 vins supplémentaires à des prix allant d'accessible - à moyen de gamme. Nous sommes très fiers d'avoir obtenu le "Best of Award of Excellence" sans interruption depuis 2003 attribué par le Wine Spectator.