WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com
Located on beautiful Lancaster BLVD. California cuisine with a French flair. Open 7 days a week for lunch Buffet from 11:00 AM until 3:00 PM for $15.99 and dinner RSVP Live entertainment weekends. Now serving brunch on Saturday & Sunday 10:00 AM to 2:00 PM.
The Broken Bit c'est...
Un steakhouse american classique de style cowboy offrant une expérience culinaire unique qui combine une cuisine américaine contemporaine avec une touche de la côte ouest. The Broken Bit est situé à Quartz Hill, une petite communauté qui est fière de son héritage country et où l'on peut y voir des cowboys et cowgirls montés sur des chevaux en pleine rue.
The Broken Bit utilise uniquement du boeuf vieilli sans hormones et sans antibiotiques Black Angus certifié USDA. Leurs steaks sont coupés à la main et assaisonnés avec les épices uniques du restaurant, puis grillés lentement sur le chêne brûlant permettant à la viande de cuire dans son propre jus tout en ajoutant une saveur de fumée légère. Ils offrent également des fruits de mer frais, du poulet et des côtelettes d'agneau.
Ils sont fiers de servir de la nourriture exceptionnelle et très recherchée, combinée à une hospitalité occidentale inégalée. Leur mission au Broken Bit est de vous servir le meilleur de tout ce qu'il ont à offrir.
Baracoa is a full-service Cuban restaurant and bar that opened in 2013, established by first generation Cuban-Americans Tony Castro, Rick De La Rosa, and Danny Castro.