Casa Cordoba was established 2013 to deliver a truly authentic Spanish dining experience. Located in a classic Spanish building in the heart of beautiful Montrose, Casa Cordoba presents a truly immersive experience where Angelenos can step out of the hustle and bustle of their daily lives and experience a Taste of Spain.You can experience Casa in our magical garden, dining room, or wine bar. We offer authentic Spanish cuisine including an extensive tapas menu, specialty paellas, and much more to go along with our hand selected wine list representing various regions of Spain.
Agnes Restaurant and Cheesery is a neighborhood oasis that showcases live-fire cooking with seasonal ingredients behind an adorable cheese shop that offers unique and thoughtfully curated artisan cheeses and renowned provisions. With our spaces for large parties, an open kitchen, darling outdoor patio, and a beautiful marketplace, Agnes offers many opportunities for celebrating a wide variety of occasions.The holidays are a wonderful time to discover Agnes with the Cheesery offering several stunning products worth sharing with all of your friends and family. From large format cheese, meat and crudité platters, tinned fish, delicious gifts, freshly baked treats, to our decadent Sides & Pies holiday offerings. Enjoy and relax during the holidays with Agnes catering your parties and family get-togethers. Founded by Chefs Thomas and Vanessa Tilaka Kalb, stop by while exploring the famous Gamble House, Rose Bowl, Castle Green, Huntington Library or strolling through Old Town Pasadena.
En italien, « Mi Piace » signifie « Je l'aime », et ils font en sorte que vous l'aimiez dans ce restaurant primé. Mi Piace est l'endroit idéal pour profiter d'une salle à manger intime avec la cuisine italienne authentique la plus fraîche.
MYA Rooftop Restaurant is a lush outdoor hideaway perched on the 7th story of The Glenmark, where sweeping views and open-air vistas await you for cocktails, events or special celebrations. The 5,000 square foot al fresco space features a full rooftop kitchen. Text us at (818) 731-7741 for reservations or DM us on Instagram @mya_losangeles Click on the link below to reserve your table now. https://www.opentable.com/r/rooftop-at-the-glenmark-hotel-reservations-glendale?restref=1080793&lang=en-US&ot_source=Restaurant%20website
Le chef cuisinier Matt Bata de l'Alexander's Steakhouse propose une belle interprétation du steakhouse américain avec des notes d'influence du monde entier dans tout son menu, qui comprend des morceaux de viande classiques tels que le faux filet, le Bone-In New York et le filet mignon, des fruits de mer issus du développement durable, notre Hamachi caractéristique et la plus grande variété de steaks Wagyu. Nous servons aussi des steaks vieillis à sec, ainsi que les meilleurs produits les plus luxueux disponibles, notamment 2 menus de dégustation et une vaste carte de vins conçue par le directeur des vins Andy Brady. Le bar complet, avec ses cocktails spéciaux uniques créés par notre directeur de bar Erik Lund, vous permettra de bien commencer votre soirée à l'Alexander's Steakhouse.
Upscale Japanese kitchen serving up an exquisite selection of sushi and fusion masterpieces. We are the pinnacle of quality, and the cornerstone of service. Join us and create incredible memories in our peaceful and cozy environment.
Souhaitez-vous réserver? Composez le (626) 583-8122 et le personnel fera de son mieux pour vous accommoder.
Le Ruth's Chris Steak House à Fresno (Californie) sert le meilleur boeuf USDA Prime disponible, grillé à 980 degrés Celsius et servi sur une plaque chauffée à 260 degrés, de sorte que votre steak reste chaud, juteux et délicieux de la première à la dernière bouchée. Savourez les entrées inspirées de la cuisine typique de la Nouvelle-Orléans, les steaks de qualité USDA Prime, les fruits de mer frais, les plats d'accompagnement et les desserts maison. Le tout pendant que vous profitez de l'atmosphère chaleureuse et accueillante, et de l'hospitalité légendaire du Ruth's Chris. Peu importe si vous êtes un habitué du restaurant ou simplement curieux par rapport à cet établissement célèbre, le Ruth' Chris constitue l'excuse idéale pour s'offrir une soirée parfaite. Ouvert tous les soirs pour le souper. Les réservations sont recommandées, et des services de réception privée et de traiteur sont également offerts.
Le Fleming's Steakhouse - Pasadena vous accueille dans un steakhouse et un bar à vins raffinés. Il conjugue une passion pour le service ainsi que pour les ingrédients de saison comme le meilleur bœuf de qualité USDA. Tous ses plats sont concoctés méticuleusement de A à Z et servis par un personnel attentionné. Vous pourrez choisir le vin se mariant idéalement à chaque occasion dans la carte des vins Fleming 100®, composée de 100 crus médaillés servis au verre. Cette sélection de vins honore les meilleurs vignobles du monde entier. Vous pourrez réserver des salles à manger privées et les services d'un directeur de salle privé qui saura parfaitement organiser l'événement, quels que soient le budget et le nombre de personnes participant au repas. Au Fleming's, toute visite est synonyme d'un éventail de possibilités.
In a truly traditional style, Divina Cucina is a generations-old family-owned restaurant in California that keeps its traditions and customs alive by serving the richest and tastiest Italian dishes in the area. Upscale cuisine includes traditional Italian Antipasti, Homemade Pasta, Rissoto, and Pizza. For dessert, Divina Cucina offers flavors that will transport you directly to an Italian abode, with items such as spumoni ice cream, crème Brulee, and tiramisu.It's a small and cozy restaurant with a little patio.Our signature dishes are Cappellini Alla Checca, Vitello Alla Marsala, and Carpaccio de Salmon.The restaurant is located close to these landmarks: Descanso Gardens, Griffith Observatory, Huntington Library and Gardens, and DTLA.
Executive Chef & Proprietor Bret Thompson, with a rich culinary background spanning prestigious establishments in the U.S. and abroad, brings his expertise to Pez Coastal Kitchen. Joined by his wife Lucy Thompson-Ramirez, they have left an indelible mark on the Los Angeles dining scene with their previous ventures, including the beloved Pez Cantina and LA Burrito Co. in Montebello, but at Pez Coastal Kitchen,Chef Bret’s focus shifts to innovative techniques such as curing, smoking, and specialized dry-aging of seafood which will be a distinctive feature.The menu at Pez Coastal Kitchen reflects our culinary team's commitment to excellence, offering a tantalizing array of appetizers, chilled seafood, crudos, family-style entrees, exceptional sides, and innovative desserts. From Chilled Beets with hazelnuts to Whole Fried Fish and decadent desserts like Warm Chocolate Butterscotch Peanut Butter Cake, each dish is crafted with precision and creativity.