L'Orcio est un établissement haut de gamme servant une cuisine italienne contemporaine. Les spécialités de pâtes faites maison, comme les gnocchi à la ricotta, les pappardelle et les ravioli ne sont que quelques éléments de l'expérience qui vous attend à L'Orcio. Le chef d'Amuri, un natif d'Italie, fait aussi des merveilles culinaires avec des poissons entiers et des steaks juteux, et cuisine une variété de plats de viande et de poisson tous les jours. Des desserts comme le Tiramisu, la charlotte à l'amaretto et la tarte au citron sont également faits maison. Avec son ambiance détendue et élégante, assortie d'une touche européenne, c'est le cadre idéal pour dîner, souper ou savourer des spiritueux. Situé dans une maison historique rénovée, le restaurant propose trois espaces uniques pour les clients. Que ce soit pour savourer un cocktail au magnifique bar, un souper intime dans l'élégante salle à manger ou partager des entrées entre amis sous la pergola recouverte de glycines dans la cour intérieure, tous vos sens seront exaltés. L'Orcio est une entreprise familiale pourvue d'un sens inné du détail, et qui a beaucoup à offrir. Venez-y pour partager un repas, une boisson ou simplement pour dire « Ciao ».
Goodfellas Restaurant is proud to present our newest venture, ENCORE by GOODFELLAS! New Haven’s most anticipated, fine dining establishment. With a combined 50 years in the restaurant industry, we bring a modern interpretation of an era when dining and entertainment went hand and hand; a space where eating and drinking and performances come alive in a luxury setting with exceptional service. Our newly renovated space boasts upper and lower level dining, a modern 40 seat bar and live entertainment every night. As always, our main commitment is on our award winning, well-rounded cuisine coupled with outstanding service. Our mission is to give our guests the ultimate night out with the highest quality food, wine, drink, service and entertainment.
La Lupa is an innovative way to appreciate the taste of traditional recipes handed down from our grandmothers or from our family, elaborated with unaltered passion, and the essence of Rome, Italy. The recipes that are used to create the La Lupa brand are the result of extensive research, keeping together the methods of family tradition, the discovery of secret ingredients and of each cooks own personal methods.The excellence of the dishes offered, the pleasant and familiar atmosphere that reigns within the restaurant, the right balance between quality and price, seasoned with the sympathy and professionalism of the owners and staff, are the strengths of the restaurant.We grant everyone who dines with us in North Haven, CT, the opportunity to experience Rome!!
In New Haven, Connecticut, Caffe Bravo is an Italian restaurant that serves up quality authentic Italian dishes and other European specialties. Each of our pastas are house-made. The Caffe Bravo menu has extensive options for any taste, including starters, salads, pasta dishes, and entrees. Caffe Bravo provides only the freshest ingredients and emphasizes classic Italian meals using recipes that have been handed down for generations. Its elegant, cozy dining room & outdoor heated patio provides customers with a relaxed atmosphere that makes the meal even more enjoyable.
We are a New York steakhouse with a twist. Our Executive Chef is the only one in Southern Connecticut to use the old world technique of skillet cooking; producing the most perfectly cooked steak. Besides our steak entrees, we also offer the freshest seafood, lamb and duck entrees, as well as daily specials prepared to perfection by our master chefs. All of our beef is perfectly aged and hand cut on the premises. We use only the finest ingredients, the freshest seafood and Prime Angus beef; each presented with simple elegance. Enjoy our homemade specialty breads and desserts.
Un Farm Coastal Restaurant situé dans le Study at Yale Hotel sur Chapel Street au cœur du campus de l'université Yale à New Haven, CT. Leurs amis cultivateurs et producteurs du Connecticut, en Nouvelle-Angleterre, et d'autres régions, leurs fournissent des ingrédients du terroir mettant en valeur l'abondance des produits de la terre et côtiers, partie intégrante du « American Heirloom Cooking ».
Au coeur du centre-ville de New Haven (Connecticut), Olea propose une interprétation novatrice de la cuisine espagnole et méditerranéenne. Le chef Manuel Romero et son équipe vous font explorer de nouvelles saveurs grâce à leurs plats, leurs vins et leurs cocktails, en utilisant des produits locaux et d'autres importés de la Méditerranée.
Situé en face de l'historique New Haven Green, ZINC propose un menu novateur où les aliments viennent directement de la terre des communautés avoisinantes. Depuis son ouverture en 1999, la durabilité alimentaire est le focus chez ZINC et leur a permis de se faire une place comme incontournable sur la scène gastronomique du centre-ville. Leur interprétation moderne de la cuisine américaine, inspirée du marché locale et infusée d'influences internationales, met en valeur la durabilité des systèmes alimentaires et saura enchanté le plus exigeant des gourmets.
Les co-propriétaires Donna Curran et la chef Denise Appel combinent plus de 20 ans d'expérience pour offrir un restaurant qui reflète leur passion pour l'excellent service et le meilleur des aliments locaux. ZINC s'est forgé une place parmi les lieux de rencontre les plus populaires en ville, autant pour les gourmets locaux que pour les visiteurs.
Consiglio's Restaurant: A True Taste of Italy in the Heart of New Haven's Little Italy District Consiglio's Restaurant has been a staple of the Little Italy district in New Haven for over 80 years. Founded in 1938, this third-generation, family-owned establishment offers a romantic and comfortable atmosphere and uses old-world, family-inspired recipes to create delicious dishes.Consiglio's menu is focused on delivering affordable, delectable food for guests to enjoy any day of the week. Start your meal with an appetizer like the cauliflower with truffle oil, eggplant rollatini, or the fried calamari. For the main course, indulge in popular dishes like the Lobster Ravioli, Homemade Cavatelli and Braciole, or their award-winning Lasagna, which recently took home the title of "Best Pasta in the State."
• Française / Américaine contemporaine • New Haven
Réservé 16 fois aujourd'hui
Chef Vincent is excited to bring a dynamic contemporary brasserie experience to New Haven.Chef Vincent has worked with such culinary giants as: Charlie Trotter, Daniel Boloud, Jean-Georges Vongerichten, Marcus Samuellson, Rocco Dispirito, Georges Blanc, Paul Bocuse, Michel Geurard, and Stephen Starr.